- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
Tesekkur ederim de ben zaten açıklama yaptim reglim biter bitmez dua katilacagam dedim bana dua edin ben etmeyeceğem demedim ki
Dualarim da zaten rabbim herkesin sifasini versin
Elimden geldiğince dilim döndüğü sürece dua'ya ihtiyac duyan herkesede dua"mi ederim.
Tamam canım. Haftaya cumartesiye yazıyorum seni de olur muBen de katılmak istiyorum
Bonuscum tekrar başınız sağ olsun Rabbim size sabır versin. Mekanı cennet olsunBen görmemişim bunu kusura bakmayın son sayfalarda yazdığınızı görmediğim için duyarsız gibi algıladım.
Regl bitmesini beklemenize gerek yok tesbihle çekiliyor çoğusu.
Allah şifa versin tekrar.
İnşaallah canım olur tabiiTamam canım. Haftaya cumartesiye yazıyorum seni de olur mu
Hastalarimizin durumu iyi sukurAnladım.İnşaallah
Hastalarınız nasıl oldular?
Önemli değil yani sadece biraz üzüldümBen görmemişim bunu kusura bakmayın son sayfalarda yazdığınızı görmediğim için duyarsız gibi algıladım.
Regl bitmesini beklemenize gerek yok tesbihle çekiliyor çoğusu.
Allah şifa versin tekrar.
Allah şifa versin inşallahÖnemli değil yani sadece biraz üzüldümgercekten ben öyle duyarsız insanlardan değilim bencilik hiç yapmam buraya yazamazsam da gercekten dualarim bütün hastalara
Rabbim bir an önce bu hastalığı def etsin ülkemiz tekrar sağlıklı günlerine dönsün tek temmenim o
Bu dunyadan göçenler rabbim mekanlarini cennet eylesin geride kalanlara sabir eylesin
Hastalarimiza da tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar
Rabbim dermansiz dert vermesin hic bir kuluna
Okur o canim takip ediyordur sırasını atlayın sizmerve nin haberi var mı okuyacağından yoksa pazartesiyi ben alabilirim
Tamam canım haftaya pazartesiyi alayım o zamanOkur o canim takip ediyordur sırasını atlayın siz
Ben seni pazara yazmıştım canımTamam canım haftaya pazartesiyi alayım o zaman
Evet canım listede adımı göremeyince bari pazartesiyi alayım dedimBen seni pazara yazmıştım canımsen dün öyle dedin diye
Üzülmeyin lütfen,size söylenmiş gibi oldu ama genel bir tepkiydi:)Önemli değil yani sadece biraz üzüldümgercekten ben öyle duyarsız insanlardan değilim bencilik hiç yapmam buraya yazamazsam da gercekten dualarim bütün hastalara
Rabbim bir an önce bu hastalığı def etsin ülkemiz tekrar sağlıklı günlerine dönsün tek temmenim o
Bu dunyadan göçenler rabbim mekanlarini cennet eylesin geride kalanlara sabir eylesin
Hastalarimiza da tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar
Rabbim dermansiz dert vermesin hic bir kuluna
Çok şükür.Bir an önce kavuşurler umarım.Hastalarimizin durumu iyi sukurbebeğimiz hastanede çıkmadı daha ikinci testi yapmislar galiba karintina bitince verecekler bebegi annesine