- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle yazmıştım dün canım UcanSupurgeFetih Sûresi Okuma Listesi
23. Pazar @morkagit
24. Pazartesi merve
25. Salı athena
26. Çarşamba Bonus
27. Perşembe Nego
28. Cuma A Aylinnn_06
29. Cumartesi Jawlensky
30. Pazar UcanSupurge
Biliyordu okur canım.Test sonucunu merak ediyorum,o zamana gelir umarımmerve nin haberi var mı okuyacağından yoksa pazartesiyi ben alabilirim
Sorun değil canım benim Cumartesi günleri canlı derslerden ötürü yoğun onun haricinde diğer günler uygundurBöyle yazmıştım dün canım UcanSupurge
Ay evet ya ben de çok Merak ediyorum aklıma gelip duruyorBiliyordu okur canım.Test sonucunu merak ediyorum,o zamana gelir umarım
Tamam canım hiç sıkıntı yok benim için bi Cumartesi sorunFetih Sûresi Okuma Listesi
23. Pazar [IMG alt="morkagit"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1000/1000566.jpg?1606122930[/IMG] morkagit
24. Pazartesi merve merve
25. Salı athena athena
26. Çarşamba Bonus Bonus
27. Perşembe Nego Nego
28. Cuma A Aylinnn_06 A Aylinnn_06
29. Cumartesi Jawlensky Jawlensky
30. Pazar UcanSupurge UcanSupurge
31. Pazartesi askrhpozitif
Haberi var canım. Kendisi yazdırmıştımerve nin haberi var mı okuyacağından yoksa pazartesiyi ben alabilirim
Canım ben son gördüğüme göre yazdım,seni görmemişimTamam canım hiç sıkıntı yok benim için bi Cumartesi sorun
Olsun canım insan hali gözden kaçmıştır.Canım ben son gördüğüme göre yazdım,seni görmemişim
Evet ben Bugün yenileyecektim listeyi. Benden oldu. Kusura bakmayınCanım ben son gördüğüme göre yazdım,seni görmemişim
Estağfirullah canımEvet ben Bugün yenileyecektim listeyi. Benden oldu. Kusura bakmayın
Yok canım ne kusuru.Müsaittim yapayım dedimEvet ben Bugün yenileyecektim listeyi. Benden oldu. Kusura bakmayın
Önemli değil yani sadece biraz üzüldüm gercekten ben öyle duyarsız insanlardan değilim bencilik hiç yapmam buraya yazamazsam da gercekten dualarim bütün hastalara
Rabbim bir an önce bu hastalığı def etsin ülkemiz tekrar sağlıklı günlerine dönsün tek temmenim o
Bu dunyadan göçenler rabbim mekanlarini cennet eylesin geride kalanlara sabir eylesin
Hastalarimiza da tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar
Rabbim dermansiz dert vermesin hic bir kuluna
Tamam son hali bu şekilde zaten. Sen geldiğine göre devam edersin demiYok canım ne kusuru.Müsaittim yapayım dedim
Olur canım.Gelemezsem yazarım sanaTamam son hali bu şekilde zaten. Sen geldiğine göre devam edersin demi
Fetih suresini bende alayım hangi gün boşsa
Rabbim hastalarımızın yardımcısı olsun tez vakitte sağlık nasip etsin inşallah
Dün gece arkadaşımın annesinin hastaneye yatışını yaptılar
Daha 15-20 gün oldu babasını kaybedeli
Çok zor imtihan içerisindeyiz