- 25 Aralık 2020
- 127
- 165
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun annelerimizin inşallah. Sabırlar diliyorum.Allah rahmet eylesin başınız sağolsun.
Bende anneni kaybettim hastalıktan anlayabiliyorum neler hissettiğinizi.
İlk mesajda yazılı oraya da bakın okuma listemiz:
Her gün
100 İstiğfar
100 Şifa Salavatı
41 Salatı Tefriciye
7 Fatiha 422 Ya Şafi
Her gün müsait olan 1 kişi de 1 Fetih suresi okuyacak.
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun annelerimizin inşallah. Sabırlar diliyorum.
Bugün Fetih suresini okurum inşallah yazarım. Allah şifa versin tüm annelere
Anladım ben bugün Yasin okuyayım inşallah önümüzdeki haftadaki listede okurum.Fetih suresini sıraya koyduk hergün kim okuycak bilelim diye.
Üst mesajlarda yazıyor en son çarşamba perşembe ben okuycam.
Burda olursanız okursunuz inş.
Tabiki bundan hariç yasin fetih her türlü dua okunabilir bi sınırı yok.
Kizlar annem, babam ,kardesim ve gelinizimiz korana virus oldular gelinimiz hamile idi bugun doğum oldu yiğenim kuvezde 4 gun daha orda kalacakmis dua edermisiniz inşallah korana virus cikmaz insallah anneden bebege bulasmis olmaz saglikla ciksin annesi babasi kucağına alsin
Fetih suresini sıraya koyduk hergün kim okuycak bilelim diye.
Üst mesajlarda yazıyor en son çarşamba perşembe ben okuycam.
Burda olursanız okursunuz inş.
Tabiki bundan hariç yasin fetih her türlü dua okunabilir bi sınırı yok.
Cumaya da sizi ekledim inşaAllahAnladım ben bugün Yasin okuyayım inşallah önümüzdeki haftadaki listede okurum.
Rabbim annenize rahmet eylesin. Cennetinde buluştursun inşaAllahAllah rahmet eylesin mekanları cennet olsun annelerimizin inşallah. Sabırlar diliyorum.
Bugün Fetih suresini okurum inşallah yazarım. Allah şifa versin tüm annelere
Amin inşaAllah.Rabbim annenize rahmet eylesin. Cennetinde buluştursun inşaAllah
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin inşallahAnnemi koronadan kaybettim korkunç dayanılmaz bir acı. Allah şifa versin tüm hastalara özellikle annelere. Okumalara yardım etmek isterim yardımcı olursanız.
pazar gününü bana yazabilirsin Canım bugünü almak isterdim de canlı derslerim var okuyamazsam sıkıntı olmasınFetih Sûresi Okuma Listesi
22. CumartesiH M
23. Pazar @morkagit
24. Pazartesimerve
25. Salı @renksizgokkusagi
26. ÇarşambaBonus
27. PerşembeBonus
28. Cuma A Aylinnn_06
Şükür canım toparlandılar babam nakil olduğu için rutin kontrolü vardı buraya geliyor Kontrole gördüm , dokunamadım ama şükürUcanSupurge ben takip edemedim sizin hastalar düzeldi mi?
Şükür canım toparlandılar babam nakil olduğu için rutin kontrolü vardı buraya geliyor Kontrole gördüm , dokunamadım ama şükür
Sen nasılsın ?Çok şükür
Sen nasılsın ?
Haftaya cumartesi boş canım. O güne kadar dolu. O güne yazayım mı?pazar gününü bana yazabilirsin Canım bugünü almak isterdim de canlı derslerim var okuyamazsam sıkıntı olmasın
Seni gördüğüme hem sevindim hemde ne dicem bilemedimÇok şükür
Canlı derslerimi Cumartesiye koyuyorum canım eşim evde oluyor çocukla ilgileniyor diye haftaya Pazar olursa çok daha iyi olurHaftaya cumartesi boş canım. O güne kadar dolu. O güne yazayım mı?
Ha tamam canım. Yazıyorum hemen pazara.Canlı derslerimi Cumartesiye koyuyorum canım eşim evde oluyor çocukla ilgileniyor diye haftaya Pazar olursa çok daha iyi olur
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun telefonuma not alayım da unutmayayım epey süre varHa tamam canım. Yazıyorum hemen pazara.