Bugun goruntulu gorustuk daha iyiydi sankiSizin hasta nasıl daha iyi mi
Annrcigin nasil oldu iyidir insaAllahSizin hasta nasıl daha iyi mi
Bugun goruntulu gorustuk daha iyiydi sanki
Annrcigin nasil oldu iyidir insaAllah
Çarşambaya da ben alayım negomAllah kabul etsin
Pazartesi,salı alındı canım
Amin,Allah kabul etsin
Allah kabul etsin
Allah kabul etsin
Beni de ekle canım...Hergün düzenli okuyacak yada tesbih çekecek duacılar aranıyor.
C Calcifer
merve
hicmet16
pawlover
terliksuu
Aktif Lora
kk birinci noteri
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
UcanSupurge
H hasbeenandgone
@morkagit
Mehfam
Leyl-i-fer
Aklıma geldikçe etiket yapayım inşallah böyle 14 kişi negoyla ben 16 oluruz
Evet canım ailecek olduk. Biz yine atlatıyoruz çok şükür ama anneme de bulaşmış malesef
Annende mi pozitif çıktıLimonsuzzcay canım annem için de okuyalım anneni de katalım duaya
Allah şifa versin inşAllah çabuk atlatır canımAllah izin verirse sabah akşam okuyabildiğim kadar okuyacağım.
Ablamın da yakalandığını öğrendim onu da ekler misiniz
İyi geceler. Ne güzel olmuş topiğiniz. Ben her zaman giremiyorum artık
Evet canım ailecek olduk. Biz yine atlatıyoruz çok şükür ama anneme de bulaşmış malesef
Annende mi pozitif çıktı
Allah şifa versin inşAllah çabuk atlatır canım
Çok şükür iyim bonusum. Hafif belirtilerle atlatıyoruz. Yeni girdim göremedim annen nasıl oldu?Limonsuzzcay iyimisin kuzum
Çok şükür iyim bonusum. Hafif belirtilerle atlatıyoruz. Yeni girdim göremedim annen nasıl oldu?
Yok canım çözemedik. Şimdi evden de çıkamıyoruz zaten.yok kuzum ben yanlış yazmışım. senin anneni de duaya katalım diye yazmıştım. sağolsun kızlar ekledi. okumaya da başladık. sen gelebildikce gel
telefon işi çözülmedi mi limonsuzum
Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllahİyi olucak inşallah yoğun bakımda hala
Amin,Allah kabul etsin❤Listedeki herkese bu gunku okumalari yaptim. Sifa salavati ezberimde olmadigi icin okuyamadim. Digerlerini okudum. Ayrica 1 Yasin suresi ve Tahmidiye duasi okuyup duami ettim. Rabbim kabul etsin, acil ve kalici sifalar versin hepsine insAllah.
Tamam canım❤Çarşambaya da ben alayım negom
Allah kabul etsin❤7 Fatiha 422 ya şafi ve yasin okudum
Allah kabul etsin❤100 istiğfar 41 şifa salavatı 7 Fatiha 422 ya Şafi 1 de Yasin okudum şimdilik Allah kabul etsin şifa bekleyen nerde hasta varsa şifasını tez zamanda versin Mevlam
Hayırlı sabahlar,amin inşaallah.Ablan nasıl?Hayırlı sabahlar bugünkü tesbihlerimi yarıladım gece olmadan bitirip yazacağım. Şifa olsun herkese