- 27 Kasım 2016
- 4.366
- 18.344
Merhaba Negom çok güzel düşünmüşsünüz. Hem çalışıp hem öğrenci olduğum için tesbihleri yetiştiremeyebilirim. Ancak fetih suresini okurum o gün müsait değilsem de annem okur inş. dün cevap yazamadım. Allah hayrınızı kabul etsinListemizin son hali böyle.
Bugün Fetih suresiniMehfam okuyacak
Salı günü @Merve
Çarşamba günüpawlover
Nego
Bonus
Mehfam
@terliksuu
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@samdan
pawlover
@Anka
C Calcifer
@Leyl-i-fer
@H M
@UcanSupurge
H hasbeenandgone
@Saricivcivcikcik
@Minik Meleklerim
@renksizgokkusagi
@Niloyatospikk
@_Gulnihal_
@gunces
@Merve
@camlihemsinli
askrhpozitif
@merve-onur
hicmet16
Psikolojik Deliii
Tamam canım,amin inşaallah.Merhaba Negom çok güzel düşünmüşsünüz. Hem çalışıp hem öğrenci olduğum için tesbihleri yetiştiremeyebilirim. Ancak fetih suresini okurum o gün müsait değilsem de annem okur inş. dün cevap yazamadım. Allah hayrınızı kabul etsin
Görüntülü görüştüm iyi gibi. Başım ağrıyor diyor da. Çocuklar da etkilenmiş. Kızının sırtı ağrıyormuş. Oğlu da ateşlenmişHayırlı sabahlar,amin inşaallah.Ablan nasıl?
Allah şifa versinGörüntülü görüştüm iyi gibi. Başım ağrıyor diyor da. Çocuklar da etkilenmiş. Kızının sırtı ağrıyormuş. Oğlu da ateşlenmiş
Allah razı olsunAllah şifa versin
Perssmbeyı ben alabılırımListemizin son hali böyle.
Bugün Fetih suresiniMehfam okuyacak
Salı günü @Merve
Çarşamba günüpawlover
Nego
Bonus
Mehfam
@terliksuu
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@samdan
pawlover
@Anka
C Calcifer
@Leyl-i-fer
@H M
@UcanSupurge
H hasbeenandgone
@Saricivcivcikcik
@Minik Meleklerim
@renksizgokkusagi
@Niloyatospikk
@_Gulnihal_
@gunces
@Merve
@camlihemsinli
askrhpozitif
@merve-onur
hicmet16
Psikolojik Deliii
Tamam canımPerssmbeyı ben alabılırım
Allah kabul etsin❤Okumalarım bitti Allah şifa versin bütün hepsine.
Ben gördüğüm hastaları yazdım keşke bi gelip yazsalar onlarda
Allah kabul etsin❤Dünkü okumalarımı yaptım yazmayı unutmuşum
Allah kabul etsin❤
Allah kabul etsin❤
Rabbim şifasını bol versinEniştemide ekle nego unuttum dün demeyi onuda yoğun bakıma almışlar
Tamam canım,Allah şifa versinEniştemide ekle nego unuttum dün demeyi onuda yoğun bakıma almışlar
Olur tabi neden olmasınNego ben halen adet olmadım tesbihlerin hepsini çekeceğim birde ben hergün fetih suresini okuyorum mutlaka onuda bağışlasam olur mu sıram gelince yine okurum
Amin inşaallah,Allah kabul etsin❤Fetih Sûresi /Dua /Tesbihatlar okundu.
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşaAllah tüm hastalara. Bu musibetten de, en kısa zamanda kurtuluş nasip olsun inşaAllah.
Amin inşaallah❤Benim netim az. Hattımı tasicaz, akşamları girerim, giremesem de okunmuş sayın.. okuycam İnşaAllah..
Rabbim tüm hastalara şifa versin.Acılarını günahlarına kefaret etsin...
Amin inşaallah,Allah kabul etsin❤tesbihler okundu. Allahım şifalar versin tüm hastalara inşallah tez zamanda.