Amin inşaallah❤Tesbihlerimi çektim hepsi bitti Allah kabul etsin inşallah Rabbim bütün hastalara şifa versin
Amin inşaallah❤Anca fırsat bulabildim bugün. Şimdi oturdum başlıyorum okumaya Allah tüm hastalara şifa versin duamızı kabul etsin inş
Allah cümle şifa bekleyenlere şifa versin içinde de bizim sevdiklerimize inşallah dualarını esirgemeyen hepimizden Allah razı olsunOkuduğumuz kişiler bunlar ve bu hastalıktan şifa bekleyen cümle Ümmeti Muhammed
UcanSupurge nin annesi,babası,kardeşi için
pawlover kayınvalidesi için
Bonus un annesi ve eniştesi için
Limonsuzzcay ın kendi, kızı,annesi için
Niloyatospikk in teyzesi için
Nego nun kayınpederi ve kayınvalidesi için
C Calcifer ablası için
M merve_eymen un eşi için
Amin inşaallah.Nasıl ailenin durumu?Allah cümle şifa bekleyenlere şifa versin içinde de bizim sevdiklerimize inşallah dualarını esirgemeyen hepimizden Allah razı olsun
Şükür canım iyiler evdeler en azından babama nakilden dolayı ilaç vermemişler kötüleşecekler diye ödüm patlıyor sürekli telefondayızAmin inşaallah.Nasıl ailenin durumu?
İnşaallah kötüleşmezler canım.İlaçsız atlatan çok,içini ferah tut.Şükür canım iyiler evdeler en azından babama nakilden dolayı ilaç vermemişler kötüleşecekler diye ödüm patlıyor sürekli telefondayız
Okudum elhamdülillah..
Yalnız benim kendi özel durumumdan dolayı Tefriciye okuyamıyorumokumasam olur mu
Yok regl değil canım... onu okamasam da hergün fetih okunuyor bizim evde Allah kabul etsin. Onu bagislariz İnşaAllah...Olur tabide regl ikende okunuyo eğer onu diyosan. Yoksa okumasanda olur duaya katılıyosun ya kuzum en önemlisi o.
Kesinlikle canım sizler varsınız derdimiz ortak Allah razı olsun derdi olmasa da derdimizi dert bilenler oldu o kadar ruhumu huzurlu hissediyorum ki anlatamamBurda okuduklarım yapmaya çalıştığımız şey bana çok huzur verdi bu zamanımda bunu hiç bişeyle sağlayamazdım
Salati şifa bana çok iyi geldi.. kalbimin şifası için niyet ettim bide..Burda okuduklarım yapmaya çalıştığımız şey bana çok huzur verdi bu zamanımda bunu hiç bişeyle sağlayamazdım
Geçmiş olsun❤Arkadaslar ben bu gun biraz rahatsizim okumalarimi yapamadim ama toparlar toparlamaz devam edecegim insAllah.