- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
Çok teşekkür ederimCok gecmıs olsun. Rabbim sıfa versın
Inşallah öyle olur diyabet hastası sırf o yüzden korkuyoruz biraz ama şimdilik iyi çok şükür böyle geçer insallahAllah şifa versin canım hafif atlatır inşallah
Geçmiş olsun canım inşallah kolay atlatır.Inşallah öyle olur diyabet hastası sırf o yüzden korkuyoruz biraz ama şimdilik iyi çok şükür böyle geçer insallah
Amiin insallahBenim okumalarim da tamam kızlar. Allah kabul etsin inşallah dualarımızı
Canım çok geçmiş olsun,inşaallah kolayca atlatır,duaya adını ekliyorumBenimde esim covid pozitif cıktı ve bende de bugün bir baş ağrısı var gerginlik mi covid mi bilemedim biraz gerginim inşallah bizde herkesde şifa bulur ya bismillah
Tamam canım sağol❤Cok guzel dusunmussun nego seve seve okurum
Tamam canım,bunaltma hiç kendini❤Nego benim başka okumalar da var yarın başlarım inşallah canım.
Hiç korkma canım dua etmekten başka sığınağımız yokInşallah öyle olur diyabet hastası sırf o yüzden korkuyoruz biraz ama şimdilik iyi çok şükür böyle geçer insallah
Amin canım inşallahGeçmiş olsun canım inşallah kolay atlatır.
Çok sevinirim canım inşallah hepimiz kolayca atlatır sağlığımıza kavuşuruz..akşam fırsat bularsam niyetim var çünkü sabahtan beri hiç oturmadım çocuk uyumadı yemek temizlik vitamin meyve falan derke inan canım cıktıM merve_eymen çok geçmiş olsun merveinşallah kolayca atlatır.
Sizide alırız duaya sende okumak istersen okursun
Inşallah canım ve çok sevinirimCanım çok geçmiş olsun,inşaallah kolayca atlatır,duaya adını ekliyorum
Tamam canım sağol❤
Tamam canım,bunaltma hiç kendini❤
Aynen öyle Allaha sığınıp devamızı bekliycez verende o alan da o bu virusude alsın artık yeter çekilen açılar korkan yüreklerHiç korkma canım dua etmekten başka sığınağımız yok
Akşam okuyabildigim kadar okuyacağım inşallah nego sabah girdim beğeni attım çıktım işlerim vardı akşama bıraktım okuduklarımi yazarım inşallah :)Hanımlar günlük çok gelir derseniz bu eklediklerimin içinden isteğinizi okuyabilirsiniz her gün.
Sadece Fetih suresini her gün bir kişi 1 tane okuyacak,onu 41 e tamamlıycaz.
Her gün:
100 İstiğfar
100 Şifa Salavatı
41 Salatı Tefriciye
7 Fatiha 422 Ya Şafi
Her gün müsait olan 1 kişi de 1 Fetih suresi okuyacak.
Nego
Bonus
@reyyanK
terliksuu
Aktif Lora
@musluk suyu
@samdan
pawlover
Anka
C Calcifer
Leyl-i-fer
@H M
UcanSupurge
@hasbeenandgone
@Saricivcivcikcik
Tenceresiz kaldim anne
@renksizgokkusagi
Niloyatospikk
@_Gulnihal_
@gunces
merve
Allah kabul etsin❤Nego canım ben listedeki günlük okumaları tamamladım. Dün gece aldığım 500 salavat ve 100 kevser var onları tamamlıyorum şu an okudu say.
Tabi ki.Salıyı sana yazıyorumNego Ben Fetih Suresi'ni salı okuyabilir miyim?
Tamam canımAkşam okuyabildigim kadar okuyacağım inşallah nego sabah girdim beğeni attım çıktım işlerim vardı akşama bıraktım okuduklarımi yazarım inşallah :)
Amin inşaallah,Allah kabul etsinTesbihat tamam, Allah şifa versin