- 3 Ocak 2021
- 285
- 114
- 53
- 31
- Konu Sahibi Yildiztozu93
-
Çok teşekkürler:) hayır ikisi de yokÇok geçmiş olsun..
neden 7 gün çünkü aşıya güveniyorlar :) Nebülizatör veya buhar cihazı varsa rahatlatır sizi.
Kronik bir rahatsızlığınız yoksa genellikle nefes darlığı yaşanmıyor merak etmeyin. Korona herkeste aynı etkiyi yaratmıyorÇok teşekkürler:) hayır ikisi de yok
Çok teşekkür ederim amin insallah :)Çok geçmiş olsun. inşallah hafif bir grip gibi geçirip bu süreci atlatırsınız.
Artık karantina süreci 7 güne indirildiği için test de karantina bitiminde yapılmıyor genelde.
Ama biz 3 ay önce covid geçirdiğimiz de 14.g0n gidip yine testimizi yaptırıp, negatife döndüğümüze emin olup çıktık dışarıya.
Siz de içini rahat etsin diye 7. Günden sonra test yaptırıp öyle çıkabilirsiniz.
Bol bol dinlenmeye, vitamin takviyesi almaya çalışın.
28 yaşındayım kronik rahatsızlığım yok ama mevsimsel alerjim varKronik bir rahatsızlığınız yoksa genellikle nefes darlığı yaşanmıyor merak etmeyin. Korona herkeste aynı etkiyi yaratmıyor
Alerji semptomlarınızda nefes darlığı oluyor muydu ?28 yaşındayım kronik rahatsızlığım yok ama mevsimsel alerjim var
Alerjik astimim var ilac kullanmadan atlattık gecen yıl. Suan sizin 7 gun olma.sebebi omicron varyantinin aktif olması daha hafif atlatiliyor ve bütün dünyada ölüm oranı daha düşük ilk varyanta gore.28 yaşındayım kronik rahatsızlığım yok ama mevsimsel alerjim var
Hayır sadece burun tıkanıklığıAlerji semptomlarınızda nefes darlığı oluyor muydu ?
5.gün az değil mi ya 5 günde negatife döner mi ki? Çok geçmiş olsun ailenize bu arada.5. Gun test yaptirabiliyorsunuz, negatifse karantinaniz bitiyor. Eşim de pozitif, annemler ablamlar da, hepsine aynı sey söylendi. Ben de yaptıracağım o zaman hatta.
Tabiki test yapılmadan çıkılmaz hakka girmeye gerek yok. Hic iyi yapmamislar o zaman isler aksamasın diye herkese bulasicak. İyice saldılar demek ki.Bence test yaptırmadan çıkmayin insan icine
Babamın 7 günü dolmak üzereyken biz de dedik, ailecek test yaptiralim,nolur nolmaz.
Babam tekrar pozitif çıktı.
İşler aksamasin diye yapılan bir şey heralde' karantina süresinin dusurulmesi ama bence test zorunlu olarak düşürülse daha doğru olurdu. Şimdi 7 günü dolan virusluler iş yerinde, toplu taşımada virüs yaymaya devam edecekler...
Size de geçmiş olsun, biz çok rahat atlattık şükürler olsun. İnşallah siz de öyle atlatırsıniz. Omicron böyle hafif geçiyor,belki omicronsunuzdur
Çok gecmis olsun size. Her arayan biseyler diyip korkutunca iste psikolojkman insan korkuyor. Dogru diyosunuz dinlememek lazim daha kotulestirir olayieşimin karantinası biteli 3 gün oldu, ben iki kere yaptırdım negatif çıktım
herkesin bir olmaz tabi ki ama eşim sadece ilk iki gün grip gibiydi ve tat koku yoktu, onun dışında hiçbir sıkıntısı olmadı. güle eğlene geçti yani.
kendisi de alerjiktir, alerji hapını içmeden gününü geçiremez ona rağmen hafifti
bence kendinizi korkutup, bir şeyler olacak mı diye hep kendinizi dinlemeyin..
Çok geçmiş olsun ne güzel olup kurtulmuşsunuz. O zaman omicron bizim ki bisey de yazmıyor umarım öyleyizdir.Alerjik astimim var ilac kullanmadan atlattık gecen yıl. Suan sizin 7 gun olma.sebebi omicron varyantinin aktif olması daha hafif atlatiliyor ve bütün dünyada ölüm oranı daha düşük ilk varyanta gore.
Ben ilac kullanmadim yurtdisinda yaşıyorum zaten burada ilac verilmiyor. C vitamini 1000 mg ester ya da liposamal formunda coook onemli mutlaka hemen basla bir de D vitamini propolis ile destekleyebilirsin.
Cok teşekkür ederim. Size de cok gecmis olsun. Filyasyon ekibinin söylediği ve benim okudugum da bu. 7 gün zaten karantina surenizin toplami, hayat eve sigarda da yazar, 7.gun test yaptirmak zorunda degilsiniz misal, zaten bitmis sayiliyor. Ama yaptirmak iyi olur tabii.5.gün az değil mi ya 5 günde negatife döner mi ki? Çok geçmiş olsun ailenize bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?