Korona ve kpss derdim

komiklikyapma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
204
144
Kizlar birkac aydir kpss çalışıyordum, malum korona vs araya girince moral yerlerde ve çalışamıyorum. Yani moral sıfır kendimi derse veremiyorum, gerçi alım olurmu onuda bilmiyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz ben katiplik için kpss çalışıyordum sizce alım olurmu ? Benim gibi çalışmayı birakan varmi?

Bende yks ye çalışıyordum ama artık çalışamıyorum bi umutsuzluk sardı çünkü bu sene sınav mı olur olmaz mı diyorum evden çok bunaldım çok gürültü var kafamı veremiyorum aynı durumdayız

Kizlar birkac aydir kpss çalışıyordum, malum korona vs araya girince moral yerlerde ve çalışamıyorum. Yani moral sıfır kendimi derse veremiyorum, gerçi alım olurmu onuda bilmiyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz ben katiplik için kpss çalışıyordum sizce alım olurmu ? Benim gibi çalışmayı birakan varmi?
İki ay sonra sınavım var çalışmak içimden gelmiyor beynim çok yorgun korona gerdi sanırım herkesi ama siz çalışın bilgi den zarar gelmez

Bende aynı durumdayım 😕 Evde zaten çalışma ortamım yok o yüzden dersaneye yazılmıştım iyide gidiyordu. Dersim olmadığı günler bile gider oturur kütüphanede saatlerce ders çalışırdım ama şimdi dersaneler kapandı ve ben hiç bir şey yapamıyorum. Çok üzgünüm. Bende sağlıkçıyım. Aslında yeni hastaneler açılıyor bazen diyorum kalk biraz çalış bu salgından dolayı sağlık personeline çok ihtiyaç var alımlar artar ama işte evde çalışabileceğim ortak ne yazık ki yok...

Benim için de aynı durum geçerli ya :KK43: her gün çalışmak için oturuyorum kitabın başına ama yarım saat anca.Bu karantina dönemi okul hayatımı mahvetti 😣

1 haftalık süreç verimsiz geçiyor bende de. Konusu bitmemiş Nur topu gibi 4 dersim var. Biri bu hafta bitecek biri iki haftaya biter (umarım) matematik içinde çıkmaz ayın son çarşambası bitecek gibi:olamaz: vatandaşlığada hiiiç başlamadım daha

Aynı durum bende de var. Sınav Aralık’ta olacaktı, şimdiden gruplarda acaba bu yıl yapılmaz mı konuşmaları dönmeye başladı. İster istemez etkileniyor insan. Ben o konuşmaları görmezden gelip günde en azından iki saatimi çalışmaya çalışmakla geçiriyorum ama konsantre olamadım henüz.

Ne geliyor aklınada en fazla yarım saat sürüyor çalışman?
Yani aklıma gelen de bir şey yok ki 😣 amaan tüm gün boşum sonra çalışırım diye diye gün bitiyor yarın çalışırım diyorum bu sefer de 😬 bir de şuan okulumun ne zaman açılacağı felan belli değil o belirsizlik de çalışmamaya itiyor

X