Korona sonrası halsizlik

ozgefeee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
2.823
8.788
108
36
Kızlar ben korona geçirdim, negatif çıkalı 4 gün falan oldu ama halsizliğim çok yoğun
Sizdede oldu mu, vitaminde içiyorum, sabah çok iyi olsam akşama çok yoğun halsizlik basıyor
Birgün iyiysem bir gün çok keyifsizim, varmı öneriniz su içmek, sağlıklı beslenmek, vitamin almak bunları yapıyorum hatta yürüyüş de yapıyordum ama bugün öyle halsizim ki ayağa bile zor kalkıyorum
Dahası moralim de bozuluyor artık hep böyle mi olacak bir zaman sonra eskisi gibi olabilcek miyim

Ben de şu an pozitifim karantinam daha bitmedi ama atlatan yakınlarım hep bu şikayetleri devam ediyor çok çabuk yoruluyorlarmış sanırım bir müddet bu sekilde geçicek çok geçmiş olsun

Kasım ayında geçirdim ve halen devam eden halsizlik çabuk yorulma, moral bozukluğu, devam eden depresyon belirtilerim var
Doktorlar sürecin normal olduğunu söylüyor.

Kasım ayında geçirdim ve halen devam eden halsizlik çabuk yorulma, moral bozukluğu, devam eden depresyon belirtilerim var
Doktorlar sürecin normal olduğunu söylüyor.
Başka sikayetler oldu mu karantina nasıl geçmişti. Ilaç almış miydiniz

Evet bende de olmuştu. Her şey iyiydi tat koku ve halsizlik bir hafta on gün sonra düzeldi. İki bardak yıkayınc bile enerjim bitiyordu. Kendinizi yormayın dinlenin, düzelecek

Başka sikayetler oldu mu karantina nasıl geçmişti. Ilaç almış miydiniz
evet sıtma dahil iki ilacı da kullandım. Karantinaya girdiğimde belirtilerim bitmişti. Ben bir gün sıkıntı çektim zaten çok şükür. Karantina boyunca da günlük işlerime devam ettim çocuğuma annem baktı eşimle ben pozitiftik

Çok geçmiş olsun

Şu an sadece yorgunluk bitkinlik mı kalmış oldu. Zaten sizde belirti olmamış anladığım kadariyla

Şu an sadece yorgunluk bitkinlik mı kalmış oldu. Zaten sizde belirti olmamış anladığım kadariyla
evet yorgunluk sabah uykudan kalkmada zorluk gece uykuya geçişlerde güçlük bu gibi sorunlar kaldı ama karantina sürecinde bunlar hiç olmamıştı. Ne olduysa ilaçlar bitti karantinadan çıktım sonrasında oldu. Ama benim bu sorunlarım da azalarak geçiyor şu ara çok şükür. Aslında bütün belirtileri vardı bende. Ateş, titreme, üşüme, boğaz ağrısı, ishal, iştahsızlık hepsi vardı ama hepsi toplamda 3 güne yayılarak sonuncu gün zirve yaptı ve ben sonrasında pozitifi gördüm. Belirtilerin başladığı gün teslim negatifti. 2 gün sonra belirtiler biterken pozitif olmuşum süreç çok değişik ilerledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…