- 14 Mart 2016
- 662
- 252
- 103
- 31
- Konu Sahibi Umudayolculuk12345
-
Bana da gripte de ictigimiz corbanin tadını alamayiz falan dedi. Sert bi doktordu da sakangibiTat ve koku kaybi en önemli etkilerinden biri. Test imkaniniz varsa test yapin(bazi devletler bile bu kadar belirti varken yapıyor.) Yoksa da kendinizi karantinaya almalısınız her ihtimale karşı.
Çok geçmiş olsun. Geçiyor dört beş gün sürüyor sanırım bu tat koku meselesi. Sakin olun bi kaç gün takip edin kendinizi kimseyle temasta bulunmayın dışarı çıkmayın.Harbiden öyle. Koku ve tat almamak oyle kötüymüş ki . Herseyi tadi su gibi geliyor. Tavuk et corba saka ggibi
Nasıl cesaret edilir pandemi hastanesine gitmeye ya kovid değilse kovid olma ihtimali yüksek hastalarla aynı ortamda durmayaPandemi hastanesine git bence özellikle. Orası daha çok ilgileniyor
Baska ne belirti vardi ablaniz da ben tat ve koku burun tikanikligi var.Tat ve koku gittiyse büyük ihtimal covid. Ablam aynı şeyleri yaşadı boğaz ağrısı vs doktor yok dedi gönderdi en son pandemi hastanesine gidince test yaptılar sonuç pozitif.
E iyi de pandemi hastanesi bunun için var oraya gitmeye korkup hayatına normal akışında devam edip insanlarla temasa geçip yayılmasına sebep olursa daha mı mantıklı? Ayrıca önlem alıp korunup gitmesi gerekiyor siperlik eldiven maske dezenfektan ve sosyal mesafeye dikkat edilmesi lazım.Nasıl cesaret edilir pandemi hastanesine gitmeye ya kovid değilse kovid olma ihtimali yüksek hastalarla aynı ortamda durmaya
İlk boğaz ağrısı oldu geçti sonra hafif bi ateş vardı halsizlik vardı boğaz enfeksiyonu diyip antibiyotik vermiş geçmiş doktor bi kaç gün öyle işe de gitti sonra zaman geçti eklem ağrıları oldu ve en son tat koku gidince test için pandemi hastanesine gittiler öyle pozitif olduğu anlaşıldı.Baska ne belirti vardi ablaniz da ben tat ve koku burun tikanikligi var.
Bende de ilk bogaz ağrısıyla uyandim usutmusumdur dedim . Sonra burnum tıkandı. 2 gndurde tat koku 0 hic almiyorum. Antibiyotik verdi. 5-6 gun bak tarzi konustu. Gelirsin dedi o kadarİlk boğaz ağrısı oldu geçti sonra hafif bi ateş vardı halsizlik vardı boğaz enfeksiyonu diyip antibiyotik vermiş geçmiş doktor bi kaç gün öyle işe de gitti sonra zaman geçti eklem ağrıları oldu ve en son tat koku gidince test için pandemi hastanesine gittiler öyle pozitif olduğu anlaşıldı.
Bence başka doktora yada hastaneye gidin. Kartal da bahsettiğiniz hastane lütfi kırdar eah mı?Bende de ilk bogaz ağrısıyla uyandim usutmusumdur dedim . Sonra burnum tıkandı. 2 gndurde tat koku 0 hic almiyorum. Antibiyotik verdi. 5-6 gun bak tarzi konustu. Gelirsin dedi o kadar
Evet sozde yeni sehir ve pandemi hastanesiBence başka doktora yada hastaneye gidin. Kartal da bahsettiğiniz hastane lütfi kırdar eah mı?
Lütfi kırdarda böyle olmuyordu ama doktor cins demekki. Siz bide koşuyolunda deneyim şansınızı karşı hastanede. Belki orası ilgilenir. Yada marmara üniversitesi tıp fakültesine gidin.Evet sozde yeni sehir ve pandemi hastanesi
Grip gibi düşün geç corona olduğunu bilsen ne değişecek ki.Kizlar 4 gun once sabah bogaz ağrısı ve burun tikanikligiyla kalktim. 2 gun sonrada tat ve koku almam 0. Onuda parfum sikarken farkettim hic kokusunu alamıyorum kafayi yicem. Tavuk et yiyorum su gibi. Bugun doktora gittim. Normal gripte te aynilari var dedi antibiyotik yazdi.. geçmezse1 hafta sonra tekrar gel dedi . Bu nedir atlatan var mi
Çalışıyorum malesef raporsuz olmuyor.Grip gibi düşün geç corona olduğunu bilsen ne değişecek ki.
Evde yat izole ol,c vit.al su iç.
Komşuyla neden sarılıp yatmış acabaKizlar ben ne ki benden once bi aile vardı. Kadin anlamiyor musunuz covidli komsumuz eve girdi sarildik yattik. Her yerimiz ağrıyor ayakta duramıyoruz dedi kadinin kizina yapmamislar kadin ortaligi ayaga kaldirdi da yaptılar.
Sadece bu nokta korona etti beniKizlar 4 gun once sabah bogaz ağrısı ve burun tikanikligiyla kalktim. 2 gun sonrada tat ve koku almam 0. Onuda parfum sikarken farkettim hic kokusunu alamıyorum kafayi yicem. Tavuk et yiyorum su gibi. Bugun doktora gittim. Normal gripte te aynilari var dedi antibiyotik yazdi.. geçmezse1 hafta sonra tekrar gel dedi . Bu nedir atlatan var mi
Geçmiş olsun.Kizlar 4 gun once sabah bogaz ağrısı ve burun tikanikligiyla kalktim. 2 gun sonrada tat ve koku almam 0. Onuda parfum sikarken farkettim hic kokusunu alamıyorum kafayi yicem. Tavuk et yiyorum su gibi. Bugun doktora gittim. Normal gripte te aynilari var dedi antibiyotik yazdi.. geçmezse1 hafta sonra tekrar gel dedi . Bu nedir atlatan var mi
Hapşırık burun akıntısı olmuyor dimi? 3 gündür her sene yaşadığım klasik nezle halini yaşıyorum ama tribe girdim odamdan hiç çıkmadım desem yeridir. Evde bile maskeyle dolaştım ne olur ne olmaz diye. Hapşırık falan geçti simdi ufak bir alerjik öksürük var her zaman yaşadığım türden. Ateşim hiç çıkmadı şükürler olsun, eklem ağrısı ya da aşırı halsizlik ve tat koku kaybı da olmadı ama insan yine de tribe giriyor çok kötü yaİlk boğaz ağrısı oldu geçti sonra hafif bi ateş vardı halsizlik vardı boğaz enfeksiyonu diyip antibiyotik vermiş geçmiş doktor bi kaç gün öyle işe de gitti sonra zaman geçti eklem ağrıları oldu ve en son tat koku gidince test için pandemi hastanesine gittiler öyle pozitif olduğu anlaşıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?