Korona mıyım?

Harbiden öyle. Koku ve tat almamak oyle kötüymüş ki . Herseyi tadi su gibi geliyor. Tavuk et corba saka ggibi
Çok geçmiş olsun. Geçiyor dört beş gün sürüyor sanırım bu tat koku meselesi. Sakin olun bi kaç gün takip edin kendinizi kimseyle temasta bulunmayın dışarı çıkmayın.

Nasıl cesaret edilir pandemi hastanesine gitmeye ya kovid değilse kovid olma ihtimali yüksek hastalarla aynı ortamda durmaya
E iyi de pandemi hastanesi bunun için var oraya gitmeye korkup hayatına normal akışında devam edip insanlarla temasa geçip yayılmasına sebep olursa daha mı mantıklı? Ayrıca önlem alıp korunup gitmesi gerekiyor siperlik eldiven maske dezenfektan ve sosyal mesafeye dikkat edilmesi lazım.

Baska ne belirti vardi ablaniz da ben tat ve koku burun tikanikligi var.
İlk boğaz ağrısı oldu geçti sonra hafif bi ateş vardı halsizlik vardı boğaz enfeksiyonu diyip antibiyotik vermiş geçmiş doktor bi kaç gün öyle işe de gitti sonra zaman geçti eklem ağrıları oldu ve en son tat koku gidince test için pandemi hastanesine gittiler öyle pozitif olduğu anlaşıldı.

Bende de ilk bogaz ağrısıyla uyandim usutmusumdur dedim . Sonra burnum tıkandı. 2 gndurde tat koku 0 hic almiyorum. Antibiyotik verdi. 5-6 gun bak tarzi konustu. Gelirsin dedi o kadar

Grip gibi düşün geç corona olduğunu bilsen ne değişecek ki.
Evde yat izole ol,c vit.al su iç.

Kizlar ben ne ki benden once bi aile vardı. Kadin anlamiyor musunuz covidli komsumuz eve girdi sarildik yattik. Her yerimiz ağrıyor ayakta duramıyoruz dedi kadinin kizina yapmamislar kadin ortaligi ayaga kaldirdi da yaptılar.
Komşuyla neden sarılıp yatmış acaba

Sadece bu nokta korona etti beni
Baska hic biseyim yoktu

Geçmiş olsun.
Eşimde de aynı sıkıntı var Suan. Tat , koku kesinlikle alamıyor. Fakat ateş ve öksürük yok. Hastaneye gitti bugün Ağır kesici iğne yapıp göndermişler.

Evet büyük ihtimal.

Kendinizi covitmişsiniz gibi izole etmelisiniz.

Çalışıyorsanız izin alın izin alma imkanı yoksa tekrar test için zorlayın başka hastanede.

Hapşırık burun akıntısı olmuyor dimi? 3 gündür her sene yaşadığım klasik nezle halini yaşıyorum ama tribe girdim odamdan hiç çıkmadım desem yeridir. Evde bile maskeyle dolaştım ne olur ne olmaz diye. Hapşırık falan geçti simdi ufak bir alerjik öksürük var her zaman yaşadığım türden. Ateşim hiç çıkmadı şükürler olsun, eklem ağrısı ya da aşırı halsizlik ve tat koku kaybı da olmadı ama insan yine de tribe giriyor çok kötü ya

Ben de birkaç gün önce aynı boğaz ağrısı ile uyandım, yeğenim gripti, 5 yaşında olunca yaklaşma dememe rağmen anlamadı tabi ve iki gün sonra belirtileri çıkmaya başladı. Hapşuruk ve burun akıntısı ile devam etti, sonra tat ve koku gitti. Yüksek ateşim olmadı fakat halsizliğim vardı. 4 gün oldu ve daha yeni toparlıyorum, boğaz ağrım geçti, tat ve kokuyu da çok yavaş yavaş almaya başladım ama hala tam değil. Burun tıkanıklığı ve nefes darlığı azar azar devam ediyor. ( Ben astım hastası olduğum için her gripte nefes darlığı yaşıyorum.) Daha önce geçirdiğim griplere göre daha hafif seyrediyor görnüyordu ama sanki daha ağır gibiydi, bilemiyorum. Yeğen iyileşti, virüsleri bana kaldı, umarım covid değildir ama her ihtimale karşı izoleyim. Siz de izole olun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…