• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona mıyım?

Muhtemelen covid. Doktor niye böyle yaptıysa... Sabah erken saatlerde acilden giriş yapın covidden şüpheleniyorum diye.

Bu yaşıma kadar griplerimde hic tat kaybı yaşamadım, koku kaybida burun tıkandığı için alamadığım oldu ama doktor neye güvenip sizi eve göndermiş anladim. Pandemi hastanesine tekrar gidin bence test isteyin
Sonra virüs nasil artıyor artar tabi şimdi siz covidseniz 1 hafta boyunca belki çalışacaksınız temasta olacağınız insanlar olacak..
Mutlaka pandemi hastanesine gidin

Kizlar 4 gun once sabah bogaz ağrısı ve burun tikanikligiyla kalktim. 2 gun sonrada tat ve koku almam 0. Onuda parfum sikarken farkettim hic kokusunu alamıyorum kafayi yicem. Tavuk et yiyorum su gibi. Bugun doktora gittim. Normal gripte te aynilari var dedi antibiyotik yazdi.. geçmezse1 hafta sonra tekrar gel dedi . Bu nedir atlatan var mi
Aynı belirtiler vardı pozitif çıktım iki ay önce

Üç gündür bende de halsizlik, baş ağrısı ve sadece akşamları çıkan ateş var. Ben de endişeleniyorum. Yaşadığım ilde vakalar çok yüksek ve hastaneye gitmeye bu yüzden korkuyorum. Herkes tedbirsiz. Sağlam giren hasta çıkar. Kendimi karantinaya aldım. Başka bir belirtim yok, eğer kötüleşirsem mecburen gideceğim.

Tat koku yaklaşık 5.günden itibaren gidiyor covid de. Tekrardan acile gidin kemiklerim sızlıyor tat koku yok deyin yaparlar testi. Anlamıyorum tat koku bence ayıran özellik normal gripteki gibi değil ki bildiğin saman yiyormuş gibi (kaç kere yediysem🤭)

Yapması lazım nasıl olur diyen şanslı arkadaşlar herhalde ya küçük şehirlerde yaşıyorlar ya da başlarına böyle bir şey gelmedi. İstanbul'da durum tam olarak maalesef ki bu. Her gün yeni birini duyuyorum hastane hastane toplu taşımada gezip test yaptırmak için kendini paralayan.
Ben de koku tat kaybının 4. günündeyim doktor tanıdıklar ağrın sızın yoksa evinde izole ol kimse seni takmaz zaten demeye getirdi. Şu an tanısı konmamış pozitif olarak evimde izole oluyorum. Ben işimi evden yaptığım ve hafif atlattığım için böyle bir şansa sahibim siz muhakkak özel hastaneye başvurun ve ilçe sağlığı arayın. Patronunuza durumu anlatın test yaptırmaya çalışıyorum işe gelmem mümkün değil diye.

Yapması lazım nasıl olur diyen şanslı arkadaşlar herhalde ya küçük şehirlerde yaşıyorlar ya da başlarına böyle bir şey gelmedi. İstanbul'da durum tam olarak maalesef ki bu. Her gün yeni birini duyuyorum hastane hastane toplu taşımada gezip test yaptırmak için kendini paralayan.
Ben de koku tat kaybının 4. günündeyim doktor tanıdıklar ağrın sızın yoksa evinde izole ol kimse seni takmaz zaten demeye getirdi. Şu an tanısı konmamış pozitif olarak evimde izole oluyorum. Ben işimi evden yaptığım ve hafif atlattığım için böyle bir şansa sahibim siz muhakkak özel hastaneye başvurun ve ilçe sağlığı arayın. Patronunuza durumu anlatın test yaptırmaya çalışıyorum işe gelmem mümkün değil diye.
Bencede ben 240nci siradaydim dusunun oglen 1de. Ve onumde kimsei teste yollandigini gormedim 30-40 kisiden

Bencede ben 240nci siradaydim dusunun oglen 1de. Ve onumde kimsei teste yollandigini gormedim 30-40 kisiden
Tat koku sıfırsa pozitifsiniz muhtemelen, yaşadım biliyorum normal griple aynı olmuyor koronanın tat koku kaybı :)) gripken burun tıkalı olsa da tat alınır yine de koronada asla alınmıyor. geçmiş olsun izole edin kendinizi.

Tat koku sıfırsa pozitifsiniz muhtemelen, yaşadım biliyorum normal griple aynı olmuyor koronanın tat koku kaybı :)) gripken burun tıkalı olsa da tat alınır yine de koronada asla alınmıyor. geçmiş olsun izole edin kendinizi.
Soyle diyim nane kokluyorum bugün gram koku yok. Agzima attim hic his yok. Bos yiyorum oyle. Yemek yiyesim kacta tat koku yok. Parfum kokusu hic almiyorum .

Soyle diyim nane kokluyorum bugün gram koku yok. Agzima attim hic his yok. Bos yiyorum oyle. Yemek yiyesim kacta tat koku yok. Parfum kokusu hic almiyorum .
Tamam işte aynen öyle oldu bende, sarımsağı çiğnedim bana mısın demedi burnum yok gibiydi. Alerjim var olur arada koku kaybı ama hayatımda böylesini yaşamamıştım insan anlıyor yani bir gariplik olduğunu. Benim ateşim hiç çıkmadı terleme ve hafif halsizliğim vardı ilk birkaç gün bu belirtilerle test yapmamışlardı, tat koku kaybı gidince pozitif olduğumu anladım tekrar gittim test yapmışlardı o zaman.

Ya ne güzel diyorsunuz. Valla böyle yazanlara ayar oluyorum. Hayrına test parasını siz karşılayın. Herkesin gücü özele yeter mi bi düşünün.
Ben fikrimi söyledim maddiyatı uyana uyar uymayana uymaz sana mı kaldı tasası ne sataşıyorsun işine bak..

Back