• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona mıyım?

Kizlar 4 gun once sabah bogaz ağrısı ve burun tikanikligiyla kalktim. 2 gun sonrada tat ve koku almam 0. Onuda parfum sikarken farkettim hic kokusunu alamıyorum kafayi yicem. Tavuk et yiyorum su gibi. Bugun doktora gittim. Normal gripte te aynilari var dedi antibiyotik yazdi.. geçmezse1 hafta sonra tekrar gel dedi . Bu nedir atlatan var mi
Geçmiş olsun.. ağıır geçirmezsiniz umarım, siz yine de gripmişsiniz gibi bakın kendinize. Çünkü malum hastahanelerimizin dırumu ortada pandemi hastahanesşne teste giderseniz hasta olmazsanız bile hasta olursunuz

Daha yeni test yaptirdim. Git bir özel hastaneye yaptır. İstanbul'da fiyatlar 250 ile 550 arası.
Bilgi olsun diye öğrendiğim güncel fiyatları yazıyorum, Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablam, paylaşmam yasaksa sil lütfen. Telefon açınca verilen bilgiler,bir gizliligi yoktur diye umuyorum. Belki yardımcı olur insanlara,benim gibi telefon basinda saatler harcamazlar telesekretere bağlanacam diye.
Acıbadem 550
Memorial sisli 500
Memorial bahçelievler 400
Esencan hastanesi 315
Florence nightingale çağlayan 300 dedi
Türkiye gazetesi hastanesi 285
Medipol findikzade 280
Medipol Küçükçekmece 280
Medipol mega Bağcılar 250

Çok geçmiş olsun

*Geçen haftanın konusuymus. Yine de dursun,günde kaç bin kişinin test yaptırdığı şehirde belki birinin işini görür

Vücut ağrısı çok fazla oluyor covidde komple sonra tat ve koku da kesin.Benim 2 hafta oldu hala koku tam gelmedi.Filyasyon eve gelir belki teste bir covid hattını arayıp sorun

Ülkemizde ilk covid vakasının üzerinden 8 ay geçti, 8 ay olmasına rağmen covid şüphesi yaşayan birisinin test yaptırmak yerine hastane içinde geze geze doktora gitmesi karşısında şaşkınlığımı gizleyemiyorum. Bireysel olarak sorumlulukların bu kadar uzun zamanda öğrenilmesi gerek diye düşünüyorum.

Back