• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona mıyım?

Yani nasıl bu şekilde test yapılmadan sizi bırakırlar anlamıyorum. Benim eşim dün midesi bulanıyor diye gitti devlette test istediler. Sadece mide bulantısı için. Sizde bariz belirtiler var ve test yapmadan gönderiyorlar

Hapşırık burun akıntısı olmuyor dimi? 3 gündür her sene yaşadığım klasik nezle halini yaşıyorum ama tribe girdim odamdan hiç çıkmadım desem yeridir. Evde bile maskeyle dolaştım ne olur ne olmaz diye. Hapşırık falan geçti simdi ufak bir alerjik öksürük var her zaman yaşadığım türden. Ateşim hiç çıkmadı şükürler olsun, eklem ağrısı ya da aşırı halsizlik ve tat koku kaybı da olmadı ama insan yine de tribe giriyor çok kötü ya
Valla hastalığı ben geçirmedim (henüz) ama her kişide belirti farklı olabiliyor. Burun akıntısı semptomlar arasında yok diye biliyorum ama sağlıkçılar daha aydınlatıcı bilgi verir.
Çok geçmiş olsun inşallah değilsinidir.

Grip gibi düşün geç corona olduğunu bilsen ne değişecek ki.
Evde yat izole ol,c vit.al su iç.
Gripte normal hayatına devam ediliyor ama covidde farklı evde yat demesi kolay da çalışan eşi yada kendisi raporu olmadan evde yatamaz netice de covid pozitifse test sonucu olması gerek ki rapor alabilsin.

Burdaki ozel hastaneler yapmiyor diyorlar

İstanbul’da yaşıyormuşsunuz. Hadi küçük şehir olsa neyse de bir dünya devlet hastanesi var elbet yapan bir tane bulursunuz. Daha 3 gün önce kulak egzamam için özele gittim her yerde yazı vardı korona testi yapılır diye. Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin açın telefon etraftaki özel hastaneleri arayarak bilgi alın onlardan sonra ihmal etmeden yaptırın testinizi. Umarım değilsinizdir, çok geçmiş olsun

Benim denk geldiklerimde de tomografi ve kan testi isteniyordu.
Benden de önce onları sonrasında test istedi doktor.

Galiba şehirden şehire hastaneden hastaneye bile değişiyor.

Back