- 14 Mart 2016
- 662
- 252
- 103
- 31
- Konu Sahibi Umudayolculuk12345
Bende aynıyımGeçmiş olsun.
Eşimde de aynı sıkıntı var Suan. Tat , koku kesinlikle alamıyor. Fakat ateş ve öksürük yok. Hastaneye gitti bugün Ağır kesici iğne yapıp göndermişler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynıyımGeçmiş olsun.
Eşimde de aynı sıkıntı var Suan. Tat , koku kesinlikle alamıyor. Fakat ateş ve öksürük yok. Hastaneye gitti bugün Ağır kesici iğne yapıp göndermişler.
Benimde baska hic bi seyim yok . Uyandim hala ayniyim bogazim kötü biraz tat ve koku yok sadece.Sadece bu nokta korona etti beni
Baska hic biseyim yoktu
Valla yapmadilar anlamadim ki dertlerineYani nasıl bu şekilde test yapılmadan sizi bırakırlar anlamıyorum. Benim eşim dün midesi bulanıyor diye gitti devlette test istediler. Sadece mide bulantısı için. Sizde bariz belirtiler var ve test yapmadan gönderiyorlar
Burdaki ozel hastaneler yapmiyor diyorlarTat ve koku almiyorsaniz covid olasiligi yüksek.
Ozel hastaneler yapiyor test. Yaptirmalisiniz bence.
Siz olay çıkartsaydınızValla yapmadilar anlamadim ki dertlerine
Burdaki ozel hastaneler yapmiyor diyorlar
Ben kendimi pozitif duyunca ya kadar aklimin ucundan bile gecmemisti korona olabilecegimBenimde baska hic bi seyim yok . Uyandim hala ayniyim bogazim kötü biraz tat ve koku yok sadece.
400 liramıydı neydi :)Ozel HASTANE YAPMIYORKI CANIM
Birkaç gün sonra özele gidip antikor testi yaptırHarbiden öyle. Koku ve tat almamak oyle kötüymüş ki . Herseyi tadi su gibi geliyor. Tavuk et corba saka ggibi
Tabi doktor daha iyi bilir ama bu belirtiler de koronada en cok olan belirtiler olduğu için. En azından evde dinlenin bol bol . Geçmiş olsunBana da gripte de ictigimiz corbanin tadını alamayiz falan dedi. Sert bi doktordu da sakangibi
Valla hastalığı ben geçirmedim (henüz) ama her kişide belirti farklı olabiliyor. Burun akıntısı semptomlar arasında yok diye biliyorum ama sağlıkçılar daha aydınlatıcı bilgi verir.Hapşırık burun akıntısı olmuyor dimi? 3 gündür her sene yaşadığım klasik nezle halini yaşıyorum ama tribe girdim odamdan hiç çıkmadım desem yeridir. Evde bile maskeyle dolaştım ne olur ne olmaz diye. Hapşırık falan geçti simdi ufak bir alerjik öksürük var her zaman yaşadığım türden. Ateşim hiç çıkmadı şükürler olsun, eklem ağrısı ya da aşırı halsizlik ve tat koku kaybı da olmadı ama insan yine de tribe giriyor çok kötü ya
Gripte normal hayatına devam ediliyor ama covidde farklı evde yat demesi kolay da çalışan eşi yada kendisi raporu olmadan evde yatamaz netice de covid pozitifse test sonucu olması gerek ki rapor alabilsin.Grip gibi düşün geç corona olduğunu bilsen ne değişecek ki.
Evde yat izole ol,c vit.al su iç.
Burdaki ozel hastaneler yapmiyor diyorlar