- 14 Mart 2016
- 662
- 252
- 103
- 31
- Konu Sahibi Umudayolculuk12345
-
Ozel HASTANE YAPMIYORKI CANIMYa covitsem günahı vebali boynuna deseydin
Neyse özele gidip.test yaptr bence..
YapıyorOzel HASTANE YAPMIYORKI CANIM
Yook yapıyor. Benim etrafmdaki herkes özelde test yaptırıyorOzel HASTANE YAPMIYORKI CANIM
Hepsi yapmıyor diye biliyorum ben bazıları yapıyorYapıyor
Pandemi hastanesine git bence özellikle. Orası daha çok ilgileniyorBogaz ağrım şu an yok 0 .sadece tat ve koku almam sıfır dedim. Umursamadi bile
Olabilir ama yaşadığım yerde hemen hemen hepsi yapıyor ...Hepsi yapmıyor diye biliyorum ben bazıları yapıyor
MALESEF suan buldugum sehırde yapmadılar sadece covıt 19 hastaların yatişini yapıyorlar ve flım cekılıyor. Tum akrabalarım covıt 19 bende tedbır amaclı oglumla yapmaya gıttık özele bızı devlete yonlendırdıler. Ve ben astım hastasıyımYapıyor
Allah AllahMALESEF suan buldugum sehırde yapmadılar sadece covıt 19 hastaların yatişini yapıyorlar ve flım cekılıyor. Tum akrabalarım covıt 19 bende tedbır amaclı oglumla yapmaya gıttık özele bızı devlete yonlendırdıler. Ve ben astım hastasıyım
Istanbul kartal şehir hastanesine gittim zaten. Bademciklerin sismis dedi garagara parol augmentin yazan ilaci verdi. Kendini takip et gecmezse gel test yapalim. Grip olduğumuzda da tat ve koku almıyoruz dedi .Pandemi hastanesine git bence özellikle. Orası daha çok ilgileniyor
Yegenım kronik astım onuda devlet hastanesine yonlendırdıler sehırlerden farklı olabılırAllah Allah
Canım 14 gun kendınj gozlem altına al. tum akrabam suan pozıtıf. Hatta negatıftı basta testler 7gun sonra 2cı testlerı pozıtıf cıktıIstanbul kartal şehir hastanesine gittim zaten. Bademciklerin sismis dedi garagara parol augmentin yazan ilaci verdi. Kendini takip et gecmezse gel test yapalim. Grip olduğumuzda da tat ve koku almıyoruz dedi .
Yapmamak için direniyorlar gerçekten. Zaten iş o kadar kontrolden çıktı ki pozitif olan 14 gün evde durduktan sonra ikinci testi dahi yapmıyorlar raporun bitince işe başla diyip geçiyorlar. Durum çok vahim.Istanbul kartal şehir hastanesine gittim zaten. Bademciklerin sismis dedi garagara parol augmentin yazan ilaci verdi. Kendini takip et gecmezse gel test yapalim. Grip olduğumuzda da tat ve koku almıyoruz dedi .
Harbiden öyle. Koku ve tat almamak oyle kötüymüş ki . Herseyi tadi su gibi geliyor. Tavuk et corba saka ggibiYapmamak için direniyorlar gerçekten. Zaten iş o kadar kontrolden çıktı ki pozitif olan 14 gün evde durduktan sonra ikinci testi dahi yapmıyorlar raporun bitince işe başla diyip geçiyorlar. Durum çok vahim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?