-
- Konu Sahibi kelebek2020
Ben dra danisarak verdim ve bebegim sogani cig sogan dahil daha once yemis ve alerjisi olamayan bir bebekti, ben de saglikciyim ve kafama gore hic birsey vermiyorumKusura bakmayın sert çıktım benim bilgi eksiğimmiş durum. yine de prebiyotikmiş sizin bahsettiğiniz şey.
Ben bebeklere özellikle 1 yaş öncesinde bu tip riskli şeyler verilmesine karşıyım. Alerjisi var mı yok mu bilemezsiniz, bitkiler toksik etki yaratabilir vs. Allah korumuş bebeğinizi.
Pff bu sorgulayan bi insan kişisiProbiyotikler evet, kefir yogurt sirke vs fermente ve mayali gidalarda ama prebiyotikler sogan, kuskonmaz, sarmisak vs lifli gidalarda varmis. Ben bunlarda prebiyotik oldugunu bilmiyordum hakkaten
Hatta bitkisel tedavilere bilmediklerime yani ben de fazlasiyla karsiyim, sogan cocugun surekli tukettigi birsey onun disinda sadece ihlamur veririm ve alerji olayini verdigim her yeni besinde takip ederdim, hatta esim bana guler cocgun lokmalarini sayiyorsun diye cunku gunluk hesaplarim neyden ne kadar uedi diyeKusura bakmayın sert çıktım benim bilgi eksiğimmiş durum. yine de prebiyotikmiş sizin bahsettiğiniz şey.
Ben bebeklere özellikle 1 yaş öncesinde bu tip riskli şeyler verilmesine karşıyım. Alerjisi var mı yok mu bilemezsiniz, bitkiler toksik etki yaratabilir vs. Allah korumuş bebeğinizi.
E fena miPff bu sorgulayan bi insan kişisi
Güvenilir kaynak mı?
Öyle olsa bile probiyotiklerle ciğerlerin ne alakası var
Evet birkac siteden daha teyit ettim. Cigerle alakasi yok, konu sahibinin her ne kadar kusura bakmamasini soylemis olsam da, bilincli sekilde yazdigini dusunmuyorum hala. Yine de dedigi harf hatasi icermekle birlikte bir nevi dogru yani
Cigerle alakasini benim yazdigim mesajdan sonra mi dusundunz? Eger oyleyse yanlis anlasilma olmus ben cigere inmeden derken kast ettigim sey, kizim gripdi yani viral bir hastalikti ama bebeklerde bu hastaliklar, burun tikanikligi, geniz akintisi hemen tedavi edilip iyilestirilmezse cok cabuk akcigere inip zaturreye kadar ilerleyebilir, prebiyotigin cigerle alakasini kast etmemistim viral hastaliklarda bagisiklik guclendirmek gerektigi icin vermistim sogan suyunuEvet birkac siteden daha teyit ettim. Cigerle alakasi yok, konu sahibinin her ne kadar kusura bakmamasini soylemis olsam da, bilincli sekilde yazdigini dusunmuyorum hala. Yine de dedigi harf hatasi icermekle birlikte bir nevi dogru yani
Hayir benim o mesajimCigerle alakasini benim yazdigim mesajdan sonra mi dusundunz? Eger oyleyse yanlis anlasilma olmus ben cigere inmeden derken kast ettigim sey, kizim gripdi yani viral bir hastalikti ama bebeklerde bu hastaliklar, burun tikanikligi, geniz akintisi hemen tedavi edilip iyilestirilmezse cok cabuk akcigere inip zaturreye kadar ilerleyebilir, prebiyotigin cigerle alakasini kast etmemistim viral hastaliklarda bagisiklik guclendirmek gerektigi icin vermistim sogan suyunu
Hmm anladim ben de acaba ordaki ciger yazdim diye yanlis anlasilma mi olduHayir benim o mesajimKudrAlobar in sorusuna cevapti
Güvenilir kaynak mı?
Öyle olsa bile probiyotiklerle ciğerlerin ne alakası var ki?
Hayir bakin yukarda alintiladigim mesaja cevap vermistimHmm anladim ben de acaba ordaki ciger yazdim diye yanlis anlasilma mi oldu
Boş ver ya annen doğru söylemiş doktorlar bile öneriyor annenin dediklerini özellikle limonlu zencefil çayını çok öneriyorlar hatta haberlerde bile çıktı limonlu zencefille coronayı atlatanlarHerkesin fikri kendine ama bu kadar tepkide gereksiz bu tarife katılan var katılmayan var ve evet her şeyin fazlası zarar amacım sizi sağlınızı kötülemek değil bu zamanlarda ihtiyacımız hastanelere düşmeden evde doğal yollarla hasta olmamak ve kendimizi korumak