- 15 Kasım 2020
- 13
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi kelebek2020
Doğal şifa korona hastalarına önerdik bir haftada ayağa kalktılar insanlar probiyotik beslenmeye daha cok yogunlaştılar korona çıkıncaAnneniz hangi laboratuvarda profesör?
Annemin size tarifini veriyorum
3 soğan
Bir baş sarımsak
2 limon
Eve bu üçlüyü katı meyve sıkıcagınız varsa geçirin suyu çıksın yoksa rendeleyerekde yapabilirsiniz
Kişiye görede bal ve zencefil (acımsı tat gitmesi için miktarını belirleyebilirsiniz)
Bu tarifle mide fesadı geçireceğiniz için corona falan kalmıyor haliylereflüm var okurken bile mide asidim ağzıma geldi ama anneye hürmetler
Peki bu içeriğin neresinde probiyotik var? Totişinizden element uydurmayın gözünüzü seveyim. Gelmiş bir de burda yazıyor akıllı bıdık.Doğal şifa korona hastalarına önerdik bir haftada ayağa kalktılar insanlar probiyotik beslenmeye daha cok yogunlaştılar korona çıkınca
Bağışıklık sistemine çok iyi geldiğini biliyorum bir tek gerisine ne desem yalan olur ztn probiyotik zararlı virüsleri yok ediyor o yuzden bu tarifi cok kullanıyoruz teşekkür ederim sizede geçmiş olsunBu tarifle mide fesadı geçireceğiniz için corona falan kalmıyor haliylereflüm var okurken bile mide asidim ağzıma geldi ama anneye hürmetler
Ahahahha sesli guldum, probiyotik demis bi dePeki bu içeriğin neresinde probiyotik var? Totişinizden element uydurmayın gözünüzü seveyim. Gelmiş bir de burda yazıyor akıllı bıdık.
Zaten ilaçların bir çoğu bitkilerden yapılıyor. Bu yazdığı seylerde bolca antioksidan C vitamini var. Bunlarda corona ilacı olmasana bağışıklığı güçlendirir. Koca karı ilacı diyip geçmeyin, ne varsa onlarda var asılAnneniz hangi laboratuvarda profesör?
İnternnetten yazdıklarıma tek tek bakabilirsiniz faydalarınaPeki bu içeriğin neresinde probiyotik var? Totişinizden element uydurmayın gözünüzü seveyim. Gelmiş bir de burda yazıyor akıllı bıdık.
Hala diyor hala.Ahahahha sesli guldum, probiyotik demis bi de