- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.330
- 158
- Konu Sahibi bademmelek
-
Mandalina kabuğunu burnunuza doğru sıkabilir misiniz? Kabuktan çıkan sıvı esansiyel bir yağ. Ben bu alıştırmayı yaptım sürekli. Ama burnunuzun ucunda yapacaksınız. O sıvı zerreler burnunuza gelecek şekilde.Karantinanın son günlerine doğru gitmişti koku tat. 2 ay oldu tat geldi(ara ara değişiyor hala bazı baharatların tadı normal gelmiyor mesela) koku hala yok ama. Koku egzersizlerini hep yaptım yapıyorum da ama yok. Çocuğun bezini değiştirirken bile yok o kadar vahim durum.
Benim koku tat 2 Hafta sonra geldi ama tat alma eskisi gibi degil cogu seyin tam tadini alamiyorum ama cok sukur biraz geldi bende ne zamam tam olarak tat alirim bekliyorumArkadaslar iyi akşamlar,
Aşılarımı oldum 3 gündür korona ile mücadele ediyorum koku ve tat tamamen gitti en keskin kokular bile yok yediğim hic birseyin tadı yok suyun bile ne illet hastalikmis allahim daha zor geçirenler halime şükürler olsun ama bu tat ve koku ne zaman gelir yada gelecek mi geçirenler Bir sey soylerlerse rahatlayacağım
Mandalina kabuğunu burnunuza doğru sıkabilir misiniz? Kabuktan çıkan sıvı esansiyel bir yağ. Ben bu alıştırmayı yaptım sürekli. Ama burnunuzun ucunda yapacaksınız. O sıvı zerreler burnunuza gelecek şekilde.Korona atlatalı iki hafta olacak bende tat vardı ama koku gitmişti,hala koku alamıyorum şu anda. Çok kötü bişey ya, eve misafir gelecek mesela ev nasıl kokuyor haberim yok sinen yemek kokusundan nefret ederim her tarafı açar havalandırır temiz temiz otururdum şimdi acaba yemek kokusu geçti mi ya ev kötü kokuyorsa diye düşünüp gıcık oluyorum, inşallah gelir bir an önce
Bende de 3.günde tat koku gitmişti. 12.günde yavaş yavaş gelmeye başladı.Arkadaslar iyi akşamlar,
Aşılarımı oldum 3 gündür korona ile mücadele ediyorum koku ve tat tamamen gitti en keskin kokular bile yok yediğim hic birseyin tadı yok suyun bile ne illet hastalikmis allahim daha zor geçirenler halime şükürler olsun ama bu tat ve koku ne zaman gelir yada gelecek mi geçirenler Bir sey soylerlerse rahatlayacağım
off yaaa üzüldüm.ya gelmezse benim çocukta da?Karantinanın son günlerine doğru gitmişti koku tat. 2 ay oldu tat geldi(ara ara değişiyor hala bazı baharatların tadı normal gelmiyor mesela) koku hala yok ama. Koku egzersizlerini hep yaptım yapıyorum da ama yok. Çocuğun bezini değiştirirken bile yok o kadar vahim durum.
3 hafta koku alamadimArkadaslar iyi akşamlar,
Bir uzman kahve, soğan, sarımsak, kekik gibi baskın kokusu olan şeylerle koku alıştırmalarının yapılmasının, koku duyusunu geri getirmede yardımcı olacağını söylemişti diye hatırlıyorum.
Benimki 6 ayda geldi tam anlamıylaArkadaslar iyi akşamlar,
Bendede ap ayniiiArkadaslar iyi akşamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?