- 29 Aralık 2020
- 329
- 94
- 33
- 28
- Konu Sahibi bademmelek
YaaaaBenimki 6 ayda geldi tam anlamıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YaaaaBenimki 6 ayda geldi tam anlamıyla
negatif sonucu alınca mı başlayalım bunlara?Evet sevgilim covid oldugunda bu dediginizi her gun yapti ve koku duyusu kisa surede geri geldi. Sanirim cidden etkisi oluyor.
o zaman iyiki asi olmadimArkadaslar iyi akşamlar,
Aşılarımı oldum 3 gündür korona ile mücadele ediyorum koku ve tat tamamen gitti en keskin kokular bile yok yediğim hic birseyin tadı yok suyun bile ne illet hastalikmis allahim daha zor geçirenler halime şükürler olsun ama bu tat ve koku ne zaman gelir yada gelecek mi geçirenler Bir sey soylerlerse rahatlayacağım
ne alaka bu şimdi.benim çocuk 10 yaşında aşı mı oldu ki tat ve kokusu gitti dün gece?o zaman iyiki asi olmadim
Benim için olumlu yanı şuydu kokuya alerjim var hemen hapşırırım..6 ay boyunca hapşırmadım koku alamadığımdan..corona dönemindede acı biber tavsiye etmişlerdi arnavut biberi turşusu falan çatur çutur yedim dudaklarım uyuşuyordu ama acıyı hissetmiyordum çok hafif geliyordu
Tat 1 haftada koku tam olarak 1 sene de geldi.Arkadaslar iyi akşamlar,
Aşılarımı oldum 3 gündür korona ile mücadele ediyorum koku ve tat tamamen gitti en keskin kokular bile yok yediğim hic birseyin tadı yok suyun bile ne illet hastalikmis allahim daha zor geçirenler halime şükürler olsun ama bu tat ve koku ne zaman gelir yada gelecek mi geçirenler Bir sey soylerlerse rahatlayacağım
negatif sonucu alınca mı başlayalım bunlara?
o zaman iyiki asi olmadim
Geçmiş olsun ceyceyaynı evde coronalı varken bulaşmadan atlatabilir miyizki?salı günü pozitif çıktı kızım.yanına çift maskeyle gidiyorum pek girmiyorum odasına yemek su vs götürmek dışında.bulaşmadan kurtulmanın derdindeyiz şu an evdeki kalan 3 kişiçbirid e yaşlı maalesef.herkesi ayrı odaya izole attim.bakalım nolacak?
keşke doğru dürüst bilgi alıp karşı olsalar aşıya o zaman anlardım da bu şekilde asla hak vermiyorumAsi olmasiyla alakasi yok koku kaybinin. Asi hafif gecirmenizi ve hastanelik olmanizi buyuk oranda engelliyor.
aa sarahh sizde mi?çok geçmiş olsun2 saat sonra teste gideceğiz eşimle 5 gün oldu bugün.umarım negatif çıkar .koku tat aylarca gelmeyebiliyor dediler ondan korktum.umarım düzeliriz bir an önceGeçmiş olsun ceycey
Benim de oğlum covid oldu okuldan kapmış
Çok ateşlendı bende mecburen yanında yattım
Bana da bulaştı
Oğlumda da tat koku gitti yeni yeni geliyor
Eşimde kısa sürdü tat ve koku kaybı
Bende hala yok
Karantina 8. Gündeyiz
Baş ağrım çok oluyor
Eşim ve oğlum çok kolay atlattı
Benım ağzım boğazıma kadar yara baş ağrım çok ve tat koku kaybı var
Aynı evde 3 farklı insan farklı farklı belirtiler yaşadık
Ne illet hastalık
Covid olan herkese çok geçmiş olsun
konuda aşı olanlarda koku tat gidiyor sadece diye düşünen de var benim kız daha bu ay 10 oldu nasıl aşısı olacak da tat kokusu gidecek yavv.bu aşı karşıtları şaka gibiler bazennnBenim 3 4 gun sürdü tat koku gitmesi sukür aylarca gelmeyen varmıs
İnsallah canım sonucu buraya da yaz mutlakaaa sarahh sizde mi?çok geçmiş olsun2 saat sonra teste gideceğiz eşimle 5 gün oldu bugün.umarım negatif çıkar .koku tat aylarca gelmeyebiliyor dediler ondan korktum.umarım düzeliriz bir an önce
Neee aşının ası yoktu biz olduğumuzdakonuda aşı olanlarda koku tat gidiyor sadece diye düşünen de var benim kız daha bu ay 10 oldu nasıl aşısı olacak da tat kokusu gidecek yavv.bu aşı karşıtları şaka gibiler bazennn
kısır yaparr çip takılır bizeee ağır hastalıklara sebep olurdan sonra tat ve koku kaybı da aşının suçu oldu.ne kadersizmiş arkadaş bu aşı.gelen vuruyor giden vuruyorNeee aşının ası yoktu biz olduğumuzda