Korona gecirenler lütfen bakarmısınız

bademmelek

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
695
755
103
34
Arkadaslar iyi akşamlar,
Aşılarımı oldum 3 gündür korona ile mücadele ediyorum koku ve tat tamamen gitti en keskin kokular bile yok yediğim hic birseyin tadı yok suyun bile ne illet hastalikmis allahim daha zor geçirenler halime şükürler olsun ama bu tat ve koku ne zaman gelir yada gelecek mi geçirenler Bir sey soylerlerse rahatlayacağım

Iyi ki asinzi olmusunuz

3 hafta sonra geldi
Ama ortam kokusunu hâlâ alamıyorum
Burnuma yaklaştırırsam ancak öyle

Tat ve koku ne büyük nimetmiş gidince anladım
Bir kaç gün kabullenemiyor insan ama sonra alışıyor
Yemek yiyorsun karnın doyuyor ama yedigine pişman oluyorsun garip duygulardı

15 gun icinde gelir ama cok keskin kolonyagi filan koklamayin koku alamadiginiz icin farkina varmiyor insan zarar verebiliyor cok koklamak bende koku gitti tat gitmedi ama 10 günde geri geldi

Kisisden kisiye degisiyor canim. Benimki bir haftada geldi ama bir tanidigim da 3 ayda geldigini soyledi. Umarim seninki cabuk gelir cunku gercekten tat ve koku alma in buyuk bir nimet oldugunu anliyor insan gidince

Benim salı akşamı gitmişti, cts biraz biraz gelmeye başladı, pzts bayağı gelmişti. Ama ben en az aldığım zamanlarda sirke ve soğanın acılığını alıyordum, soğanı elma gibi yiyenler de var malum. Geçmiş olsun, inşallah sizde tez zamanda kurtulursunuz.

umarım düzelir ya.okulda dışarda tat koku alamamak çocuğu riske sokar mı diye endişem var corona bitimi.

Kisisden kisiye degisiyor canim. Benimki bir haftada geldi ama bir tanidigim da 3 ayda geldigini soyledi. Umarim seninki cabuk gelir cunku gercekten tat ve koku alma in buyuk bir nimet oldugunu anliyor insan gidince
Rabbimin bize verdiği nimetlerin değerini cok daha iyi anladım

Gelecek; geçmiş olsun
Her sabah suya kekik yağı başka suya lavanta yağı vs damlatip bunları 15er saniye boyunca soluyun kokularını hayal edip.
Ben denedim 1 hafta sonra geldi koku tat da 10 gün sonra geldi

Bildiğim kadarıyla doktorlar 2 şey öneriyor biri alfa lipoik asit diğeri de koku egzersizi. Koku alamasanız da günde 20 dakka çeşitli şeyleri koklamanız gerekiyor hızlı iyileşme için.

Çok geçmiş olsun. Ben de karantinamın son 2 günündeyim. Tat koku gittikten sonra 5. ya da 6.gündü tat geldi ama iğrenç bir tat algısı. Yediğim yiyeceklerin tadı inanılmaz berbat durumdaydı. Neyseki bugün o igrenç tat algısı degişti. Koku ise 1-2 gündür var. Ama her koku değil. Mesela dün kahvenin kokusunu aldım, bugün ise limon ve mentol ve birkaç şeyin daha kokusunu aldim. Zamanla düzeleceğini söylüyorlar. Çok garip bir hastalık. Rabbim tez zamanda şifa versin.

aynı evde coronalı varken bulaşmadan atlatabilir miyizki?salı günü pozitif çıktı kızım.yanına çift maskeyle gidiyorum pek girmiyorum odasına yemek su vs götürmek dışında.bulaşmadan kurtulmanın derdindeyiz şu an evdeki kalan 3 kişiçbirid e yaşlı maalesef.herkesi ayrı odaya izole attim.bakalım nolacak?

Biz eşimle birlikte karantinadayız. Birbirimizden kendimizi izole etmedik. Ama 2 ay önce arkadaşlar geçirmişti. Annesi ve kızı ayrı odalarda kendilerini izole ettiler ve onlara bulaşmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…