- 17 Nisan 2015
- 695
- 755
- 103
- 34
- Konu Sahibi bademmelek
-
Iyi ki asinzi olmusunuzArkadaslar iyi akşamlar,
Aşılarımı oldum 3 gündür korona ile mücadele ediyorum koku ve tat tamamen gitti en keskin kokular bile yok yediğim hic birseyin tadı yok suyun bile ne illet hastalikmis allahim daha zor geçirenler halime şükürler olsun ama bu tat ve koku ne zaman gelir yada gelecek mi geçirenler Bir sey soylerlerse rahatlayacağım
dün 10 yaşındaki kızımın koku ve tat gitti.gelir mi birkaç güne?bazen aylarca gelmeyenler varmışBen yeni geçirdim birkaç güne geldi
Kisisden kisiye degisiyor canim. Benimki bir haftada geldi ama bir tanidigim da 3 ayda geldigini soyledi. Umarim seninki cabuk gelir cunku gercekten tat ve koku alma in buyuk bir nimet oldugunu anliyor insan gidinceArkadaslar iyi akşamlar,
Aşılarımı oldum 3 gündür korona ile mücadele ediyorum koku ve tat tamamen gitti en keskin kokular bile yok yediğim hic birseyin tadı yok suyun bile ne illet hastalikmis allahim daha zor geçirenler halime şükürler olsun ama bu tat ve koku ne zaman gelir yada gelecek mi geçirenler Bir sey soylerlerse rahatlayacağım
Herkeste değişiyor galiba ama gelir diye düşünüyorumdün 10 yaşındaki kızımın koku ve tat gitti.gelir mi birkaç güne?bazen aylarca gelmeyenler varmış
umarım düzelir ya.okulda dışarda tat koku alamamak çocuğu riske sokar mı diye endişem var corona bitimi.Benim salı akşamı gitmişti, cts biraz biraz gelmeye başladı, pzts bayağı gelmişti. Ama ben en az aldığım zamanlarda sirke ve soğanın acılığını alıyordum, soğanı elma gibi yiyenler de var malum. Geçmiş olsun, inşallah sizde tez zamanda kurtulursunuz.
Rabbimin bize verdiği nimetlerin değerini cok daha iyi anladımKisisden kisiye degisiyor canim. Benimki bir haftada geldi ama bir tanidigim da 3 ayda geldigini soyledi. Umarim seninki cabuk gelir cunku gercekten tat ve koku alma in buyuk bir nimet oldugunu anliyor insan gidince
Gelir inşallah, haklısınız, söz konusu yavrularımız olunca her ihtimal aklımıza geliyor.umarım düzelir ya.okulda dışarda tat koku alamamak çocuğu riske sokar mı diye endişem var corona bitimi.
Gelecek annesi endişelenme benim eşiminde gitmişti tamamen 15 gun içinde düzeldi.umarım düzelir ya.okulda dışarda tat koku alamamak çocuğu riske sokar mı diye endişem var corona bitimi.
Gelecek; geçmiş olsunArkadaslar iyi akşamlar,
aynı evde coronalı varken bulaşmadan atlatabilir miyizki?salı günü pozitif çıktı kızım.yanına çift maskeyle gidiyorum pek girmiyorum odasına yemek su vs götürmek dışında.bulaşmadan kurtulmanın derdindeyiz şu an evdeki kalan 3 kişiçbirid e yaşlı maalesef.herkesi ayrı odaya izole attim.bakalım nolacak?Çok geçmiş olsun. Ben de karantinamın son 2 günündeyim. Tat koku gittikten sonra 5. ya da 6.gündü tat geldi ama iğrenç bir tat algısı. Yediğim yiyeceklerin tadı inanılmaz berbat durumdaydı. Neyseki bugün o igrenç tat algısı degişti. Koku ise 1-2 gündür var. Ama her koku değil. Mesela dün kahvenin kokusunu aldım, bugün ise limon ve mentol ve birkaç şeyin daha kokusunu aldim. Zamanla düzeleceğini söylüyorlar. Çok garip bir hastalık. Rabbim tez zamanda şifa versin.
Biz eşimle birlikte karantinadayız. Birbirimizden kendimizi izole etmedik. Ama 2 ay önce arkadaşlar geçirmişti. Annesi ve kızı ayrı odalarda kendilerini izole ettiler ve onlara bulaşmamıştı.aynı evde coronalı varken bulaşmadan atlatabilir miyizki?salı günü pozitif çıktı kızım.yanına çift maskeyle gidiyorum pek girmiyorum odasına yemek su vs götürmek dışında.bulaşmadan kurtulmanın derdindeyiz şu an evdeki kalan 3 kişiçbirid e yaşlı maalesef.herkesi ayrı odaya izole attim.bakalım nolacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?