Korona gecirenler lütfen bakarmısınız

o zaman iyiki asi olmadim

Benim için olumlu yanı şuydu kokuya alerjim var hemen hapşırırım..6 ay boyunca hapşırmadım koku alamadığımdan..corona dönemindede acı biber tavsiye etmişlerdi arnavut biberi turşusu falan çatur çutur yedim dudaklarım uyuşuyordu ama acıyı hissetmiyordum çok hafif geliyordu

Tat 1 haftada koku tam olarak 1 sene de geldi.

Tat da bazı şeyler 1 sene boyunca iğrençti. Mesela haşlanmış yumurta, nane, dereotu, maydanoz, salatalık, muz, çilek vs bunlar çürük gibiydi

Soyle soyliyim sevgilimin testi negatif cikti ama ciger tomografisinde tam pozitif oldugu goruldu. Yani korona pozitif oldugunuz andan itibaren yapabilirsiniz diye dusunuyorum. Bir de sevgilim aniden kokunun gittigini soyledi yavasca gitmemis. Koku gittigi an baslayin bence bu alistirmalara.
negatif sonucu alınca mı başlayalım bunlara?

Geçmiş olsun ceycey
Benim de oğlum covid oldu okuldan kapmış

Çok ateşlendı bende mecburen yanında yattım
Bana da bulaştı
Oğlumda da tat koku gitti yeni yeni geliyor
Eşimde kısa sürdü tat ve koku kaybı
Bende hala yok
Karantina 8. Gündeyiz
Baş ağrım çok oluyor
Eşim ve oğlum çok kolay atlattı
Benım ağzım boğazıma kadar yara baş ağrım çok ve tat koku kaybı var
Aynı evde 3 farklı insan farklı farklı belirtiler yaşadık
Ne illet hastalık
Covid olan herkese çok geçmiş olsun

aa sarahh sizde mi?çok geçmiş olsun2 saat sonra teste gideceğiz eşimle 5 gün oldu bugün.umarım negatif çıkar .koku tat aylarca gelmeyebiliyor dediler ondan korktum.umarım düzeliriz bir an önce

Benim 3 4 gun sürdü tat koku gitmesi sukür aylarca gelmeyen varmıs
konuda aşı olanlarda koku tat gidiyor sadece diye düşünen de var benim kız daha bu ay 10 oldu nasıl aşısı olacak da tat kokusu gidecek yavv.bu aşı karşıtları şaka gibiler bazennn

aa sarahh sizde mi?çok geçmiş olsun2 saat sonra teste gideceğiz eşimle 5 gün oldu bugün.umarım negatif çıkar .koku tat aylarca gelmeyebiliyor dediler ondan korktum.umarım düzeliriz bir an önce
İnsallah canım sonucu buraya da yaz mutlaka
İnsallah kısa sürer çok kötü tat koku olmaması
Yediğim hiç bişeyden keyif almadığım için mutlu da değilim
Hemen iyi oluruz hepimiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…