- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Mayisgelini
-
Allahım acil şifalar verdinBenim kuzenim Dr kendisi hafif ishal ve baş ağrısı bir de karnında biraz şişkinlik olmuştu malesef sonucu pozitif çıktı. 28 yasinda ve şimdi yogunbakimda ki hiçbir kronik hastalığı yoktu. Umarım tez iyileşir.
Vefat edenin sebebi neymiş kronik hastalık mıannemin kendi binasinda ve mahalledeki baska bir komsusunda cikti
apartmandaki komsusu 60 li yaslarda ishal ve kusma olarak basladi ilk hastaneye gittiginde vucut su kaybetmis diyip serum verip yolladilar ayni gun iyice kotuleyince ozel bir hastanede test yaptirdilar pozitif cikinca devlet hastanesine sevk edildi 4 gun kadar yatti bolca su icirmisler kullandiklari tedavi yontemini bilmiyorum 2bgun once taburcu oldu evde izole durumda.
diger komsu 38 yasinda vefat etti
Sigara Alkol kullanmazdikullanmazdiAllahım acil şifalar verdinSigara kullanıyor mu ?
Ben covid -19 pozitiftim ☺
Hastanede 1 gece kaldim atesim dusuruldu eve gonderildim, zaten hastanede kalmak istemiyordum, cok daha agir vakalar var cunku.
Evde izole oldum.
2 hafta oluyor, zipkin gibi fissek gibiyim
Düzelir inşallah kimş evde kendi kendine geçirirken kiminin yogun bakıma düşmesinin sebebi nedir çözemiyorum.erken teşhis mi acaba.belkide geç kalındı test içinSigara Alkol kullanmazdikullanmazdi
Bulunduğum bölge ilçe olduğu için test için merkeze gönderecekler oda daha riskli bir durum şuan için. Sanırım en iyisi ilaçları kullanmaya devam etmek. Geçenlerde iş dönüşü yolda yağmura yakalandığım için soğuk almışımdır büyük ihtimalle.Testi biraz zorlayarak yapıyorlar sanırım. Bu kadın da üç hastane dolaşmış en son yurt dışından misafirim geldi diye yalan söyleyince yapmışlar. Gerçi ilk zamanlardı dediğim gibi neredeyse bir ay geçti üstünden. Şu an daha kolay yaptırılır test.
belirtiler neydi?
Bende dusmeyen ates vardi, dusuremedim hicbir sekilde
Benim kuzenim Dr kendisi hafif ishal ve baş ağrısı bir de karnında biraz şişkinlik olmuştu malesef sonucu pozitif çıktı. 28 yasinda ve şimdi yogunbakimda ki hiçbir kronik hastalığı yoktu. Umarım tez iyileşir.
Ben ve eşimde üç dört gündür geçmeyen ishal ve şişkinlik var en başta yediğimiz bir şey dokundu dedik amaannemin kendi binasinda ve mahalledeki baska bir komsusunda cikti
apartmandaki komsusu 60 li yaslarda ishal ve kusma olarak basladi ilk hastaneye gittiginde vucut su kaybetmis diyip serum verip yolladilar ayni gun iyice kotuleyince ozel bir hastanede test yaptirdilar pozitif cikinca devlet hastanesine sevk edildi 4 gun kadar yatti bolca su icirmisler kullandiklari tedavi yontemini bilmiyorum 2bgun once taburcu oldu evde izole durumda.
diger komsu 38 yasinda vefat etti
Merhaba, cok gecmis olsun. Turkiye`de mi yasiyorsunuz, yurtdisinda mi? Tedavinin seyri ulkeye gore degistigi icin merak ettim.
Çoğu kişiyi eve yolluyorlar. Hastanede kritik olanlar yatıyor. Zaten hastaneler tıklım tıklım dolu. Onu anlarım ama insanların 'evde duracagim' sözüne güvenip salmalarini kesinlikle anlayamıyorum. Hadi hastaneler kalabalık. Yurtdışından gelenlerin 14 gün kaldığı yurtlar bosaldi. İyileşene kadar oraya da mı koyamiyorsun??
kendi binamizda surekli gorustugumuz bir komsumuz olmadigi icin sebebini ogrenemedik.Vefat edenin sebebi neymiş kronik hastalık mı
evet bizim komsumuzunda 3 cocugu ve esine yapilmadi bu test kendisinde oncede evde esi cok fena sekilde hastalandi hastaneye gitmedi muhtemelen oda atlatmistir.İkiz kardeşime 5 gün önce pozitif tanısı kondu tek belirtisi ishal ve kusmaydı, 34 yaşında ve şuan evde karantinada test sonucu ilaç verip eve yolluyorlar.bugün göğüs ağrısı ve öksürük başladı sanırım her bünyede belirtisi farklı. Evde annem ve babam var tüm ısrarlara rağmen onlara test yapılmadı semptom göstermeden yapılamazmış umarım onlara da geçmemiştir diye dua ediyorum.vaka sayısı çok fazla ve çok dikkat etmemiz gerekli süreç gerçekten zor ailenizin yanında olamamak çok zor.
nasilsin?Benim kuzenim Dr kendisi hafif ishal ve baş ağrısı bir de karnında biraz şişkinlik olmuştu malesef sonucu pozitif çıktı. 28 yasinda ve şimdi yogunbakimda ki hiçbir kronik hastalığı yoktu. Umarım tez iyileşir.
bagisiklik sistemi zayif olanlarda ishalle baslayabilir diye okumustum bir ara.Ben ve eşimde üç dört gündür geçmeyen ishal ve şişkinlik var en başta yediğimiz bir şey dokundu dedik ama
Bu haberi de okuyunca burdaki yorumları da görünce endişe etmeye başladımKorona virüsün yeni belirtisi ishal mi?
Korona virüs salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 50 binlere dayanırken hastalığın yeni belirtileri de gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak bazı hastaların üst solunum yolu rahatsızlığından ziyade ishal gibi belirtiler gösterdiği ortaya çıktı.www.yenicaggazetesi.com.tr
Teşekkür ederimbagisiklik sistemi zayif olanlarda ishalle baslayabilir diye okumustum bir ara.
bol bol su icin her yemekten sonra 1.5 litre su icirmisler komsumuza
Teşekkür ederim iyiyiz iyi olmaya calisiyorum. Artık evden çalışıyorum kızımla evdeyiz. Dualarimiz tez bitsin bu gunler ve tüm hastalar iyileşir inşallah.nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?