Korona (covid-19) testi pozitif çıkanlar

korona test sonucu pozitif cıkan var mı veya bir tanıdıgı pozitif çıkmış olan? Tedavi oldu mu olmadı mı ? tedavi sırasında neler yaşandı yaşayan veya şahit olanlar bilgi verirse sevinirim..

Babamin en yakin arkadaşı yeni anju olmuştu buyuk ihtimallede virusu hastaneden kapmis suan yogun bakimda makinalara bagli ne olcak bilinmiyor

70 yaşında yüksek tansiyon ve şeker hastalığı olan bir tanıdığımız 10 gün hastanede tedavi gördükten sonra taburcu oldu.

Eşimin iş arkadaşı ilk pozitif çıkanlardan. 3-4 gün hastanede kaldı sonra evde tedavi edildi şimdi tamamen iyileşti. Evdekilere nasıl olduysa bulaşmamış.
Bulasmıstir da bagisiklik sistemleri kuvvetli demekki. Hasta yapmamis

Bulasmıstir da bagisiklik sistemleri kuvvetli demekki. Hasta yapmamis

Testleri negatif çıktı. Yani bulaşmamış. Bulaşmış olsa antikor çıkardı. Ki antikor çıkan,farketmeden atlatmış arkadaşlarımız da var.

Pozitif bir tanıdığım yok şuanda, ama gerçekten dikkat etmek lazım. Tanıdığımın tanıdığına bulaşmış, adam hastaydı zaten vefat etti. Zaten uzmanların dediğine göre herkese bulaşacak bu virüs. Sadece zamana yaymak, hastane kapasitesini aşmamak ve ilacı yada aşısı bulunduğunda bulaşması daha iyi diyorlar. Benim eşim askeri personel ve bulaşma ihtimali durumu yaşadık. Test sonucu gelene kadar kendini başka bir odada izole etti maskeli şekilde. O an pozitif olma ihtimaline karşı sıkma meyve suları, sıcak içecekler falan filan baya yoğun bakıma girdi benim tarafımdan :). Allahtan birşey çıkmadı. Panik atak seviyesinde takmamak lazım ama bulaşırsa da önleme rağmen yapacak birşey yok.

Buna katılıyorum bende gidaciyim.Çalıştığım donem iscilere bir turlu maske takmayı basaramadik.Neymis terletiyormus bunaltiyormus.Koku oluyormus vs.Ne oldu şimdi zorla takmak durumundalar.Tek bizim ülke de degil bende yurt dışındayım insanlar oyle rahatki.ozellikle yaşlılar ne sosyal mesafe var ne eldiven, ne maske hic ölüm bize ugramayacak saniyorlar heralde.Boyle insanlar yuzunden tehlikede olan bizleriz malesef...

Dugun ne yaa harbi bazilari tam mal

23 gün önce 40.2 ateşleme oldu bende 39.9 oldu doktora gittim düşüyorsa korkma dediler evde izole et kendini dendi eve döndüm 2 gün sonunda öksürük kuru sanki anestesi verilmiş bir tat ve hafif kan kokusu vardıı yemek yemedim 2 gün istifra ettim 2 günde 2 kilo vermişim. 3günde cok iyi hissettim kendimi ve 4 gün öksürükte hafifledi suan cok iyiyim ama covid miydi emin degilim test yapılmadı eşim otelde çalışandı o ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…