- Konu Sahibi Mayisgelini
-
Pozitif olan herkesi hastanede yatırmıyorlar eve yolladıklarıda oluyor yaniBenim genç kuzenim de pozitif.
Hicbir belirti yok. Pozitif biriyle temas eden herkesi zorunlu olarak teste götürmüşler,öyle ogrenmis pozitif olduğunu.
İlaç bile vermeden Eve göndermişler,kendini izole et diye.
Her gün de arıyormuş doktor.
Yani böyle hafif seyreden insanlar da çok. Ama bu insanlar eve gönderildiği için bulastirdigi anne babası , yaşlı konu komşusu olursa süreç daha ağır ilerler heralde
Çoğu kişiyi eve yolluyorlar. Hastanede kritik olanlar yatıyor. Zaten hastaneler tıklım tıklım dolu. Onu anlarım ama insanların 'evde duracagim' sözüne güvenip salmalarini kesinlikle anlayamıyorum. Hadi hastaneler kalabalık. Yurtdışından gelenlerin 14 gün kaldığı yurtlar bosaldi. İyileşene kadar oraya da mı koyamiyorsun??Pozitif olan herkesi hastanede yatırmıyorlar eve yolladıklarıda oluyor yani
Allahım acil şifalar versin herhangi bir ilaç veriyorlarmı evde geçirenlere ne öneriyorlarBabamın cıktı 52yasında ates VS yok grip olarak hastaneye basvurdu kusması üşümesin vardı bır haftadır 2gun oluyor evde suan tedavisi simdilik evde yapılacak inş ilerlemez
Sanırım bunun için takip sistemli aplikasyon yükleyecekmiş eve gönderilenler. Yurtlar da dolu gibi geliyor bana. Sağlık personeline, cezaevi personeline, yurt dışından getirilenlere tahsis edildi çoğu. Bu aplikasyon en başında yapılsa çok daha iyi olurduÇoğu kişiyi eve yolluyorlar. Hastanede kritik olanlar yatıyor. Zaten hastaneler tıklım tıklım dolu. Onu anlarım ama insanların 'evde duracagim' sözüne güvenip salmalarini kesinlikle anlayamıyorum. Hadi hastaneler kalabalık. Yurtdışından gelenlerin 14 gün kaldığı yurtlar bosaldi. İyileşene kadar oraya da mı koyamiyorsun??
Bu hafta haberlerde bir adam vardı ya. Pozitif çıkmış sonra korkup sarı taksiye atlayıp rizeye gitmiş. Onun kontrolünü sağlayan doktoru şehirde olmadığını anlayınca polise bildirmiş - adam yakalanmis- gittiği köy de karantinaya alınmış...Sanırım bunun için takip sistemli aplikasyon yükleyecekmiş eve gönderilenler. Yurtlar da dolu gibi geliyor bana. Sağlık personeline, cezaevi personeline, yurt dışından getirilenlere tahsis edildi çoğu. Bu aplikasyon en başında yapılsa çok daha iyi olurdu
Bu hafta haberlerde bir adam vardı ya. Pozitif çıkmış sonra korkup sarı taksiye atlayıp rizeye gitmiş. Onun kontrolünü sağlayan doktoru şehirde olmadığını anlayınca polise bildirmiş - adam yakalanmis- gittiği köy de karantinaya alınmış...
Böyle insanların oldugu bir ülkeyiz, 'bize bişey olmaz' ülkesiyiz... Bu beni korkutuyor acikcasi
Ben şöyle düşünüyorum açıkçası özel bakıma ihtiyaçları oluyordurÇoğu kişiyi eve yolluyorlar. Hastanede kritik olanlar yatıyor. Zaten hastaneler tıklım tıklım dolu. Onu anlarım ama insanların 'evde duracagim' sözüne güvenip salmalarini kesinlikle anlayamıyorum. Hadi hastaneler kalabalık. Yurtdışından gelenlerin 14 gün kaldığı yurtlar bosaldi. İyileşene kadar oraya da mı koyamiyorsun??
Malesef öyle. Teyzem bir fabrika da müdür. İşcilere maske takma zorunluluğu geitielmiş, maske de dağıtıyorlarmış. Kimisi rahatsız ediyor diye takmıyormuş. Artık tek çareyi ya takarsınız ya ücretsiz izne ayrılırsınız da bulmuşlar. Ona rağmen takmayıp ücretsiz izne çıkarılanlar olmuşBu hafta haberlerde bir adam vardı ya. Pozitif çıkmış sonra korkup sarı taksiye atlayıp rizeye gitmiş. Onun kontrolünü sağlayan doktoru şehirde olmadığını anlayınca polise bildirmiş - adam yakalanmis- gittiği köy de karantinaya alınmış...
Böyle insanların oldugu bir ülkeyiz, 'bize bişey olmaz' ülkesiyiz... Bu beni korkutuyor acikcasi
Benimde bir hafta önce ateş, ağır halsizlik ve boğaz ağrııs vardı ateş düştü halsizlik azaldı ama boğpaz ağrısı devam ediyor hafif öksürükte başladı evdekilerle yakın temas halinde olduğumuz halde onlarda hiç belirti göstermeyince corona değildir diye düşünmüştüm ama kafam karıştı şimdiEşimin iş arkadaşı ilk pozitif çıkanlardan. 3-4 gün hastanede kaldı sonra evde tedavi edildi şimdi tamamen iyileşti. Evdekilere nasıl olduysa bulaşmamış.
Benimde bir hafta önce ateş, ağır halsizlik ve boğaz ağrııs vardı ateş düştü halsizlik azaldı ama boğpaz ağrısı devam ediyor hafif öksürükte başladı evdekilerle yakın temas halinde olduğumuz halde onlarda hiç belirti göstermeyince corona değildir diye düşünmüştüm ama kafam karıştı şimdi
Hastaneye gittim doktora şikayetlerimi söyleyince soğuk algınlığı dedi
Özelden mesaj ayabilir misiniz ben size atamadımBen covid -19 pozitiftim ☺
Hastanede 1 gece kaldim atesim dusuruldu eve gonderildim, zaten hastanede kalmak istemiyordum, cok daha agir vakalar var cunku.
Evde izole oldum.
2 hafta oluyor, zipkin gibi fissek gibiyim
Özelden mesaj ayabilir misiniz ben size atamadım
Cok geçmiş olsun, acil şifalar inşallah.Benim kuzenim Dr kendisi hafif ishal ve baş ağrısı bir de karnında biraz şişkinlik olmuştu malesef sonucu pozitif çıktı. 28 yasinda ve şimdi yogunbakimda ki hiçbir kronik hastalığı yoktu. Umarım tez iyileşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?