Öncelikle geçmiş olsun. Allah şifamızı versin inşallah..
Ben de 7-8 gün önce pozitif olduğumu öğrendim.
Bende de geceleri uykudan uyandıran ve daha sonrasında da uyutmayan nefes darlığı vardı. Kuru öksürük, ishal, balgam, boğaz ağrısı, eklem ağrısı, sırt, göğüs ağrısı, baş ağrısı, göz kızarması, halsizlik, koku ve tat alamama..
Yani anlayacağınız yüksek ateş hariç koronanın bütün belirtileri bende vardı ve malesef hala da var.
Nefes darlığı dayanılmaz boyuta gelince gece 112'yi aradık ambulans geldi ve ciğer filmimi çektiler şuan ciğerlerde ciddi bir şey yok ama ilacı içmem gerektiğini balgamda olduğu için ciğere tutunması daha kolay diye bilgilendirildim. Bu ilaç virüsün ciğere tutunmasını engelliyormuş.
İlaca karşı olanların yorumlarını ve ilacın yan etkilerini internetten okuduğum için içmiyordum o ilaçları. Günlerce o ilaçları içmeyeceğim diye direttim ve sonrasında içmeye mecbur kaldım. İyi ki de içmişim. İlk geceden nefes darlığıma iyi geldi. Halen arada nefes darlığı oluyor ama o kadar uzun ve sık sürmüyor.
Yani demek istediğim size verilen ilacı içmiyorsan aksatmadan içmeye başla. Yoğun bakımda yatanlara da zaten o ilacı veriyorlarmış diğer tedavilerin yanı sıra. İnşallah ALLAH'ın izniyle şifa bulacaksın. Sakın endişenme. Virüs ciğere inse bile iyileşen çok hasta var.