• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona atlatanlar belirtilerini yazabilir mi ?

Sagolun. El ve ayak bilekleri ve dizlerim ağrımıştı. Ama bende ilk belirti tat ve koku kaybı oldu sonrada halsizlik. 3 gün ateşim çıktı ama çok yükselmedi.
Benim de ara ara el bileğime bir ağrı giriyor sanki
Tat koku kaybı yok
Az önce kızımın surubundan içtim parasetamol olacakmis ya şimdi daha iyi gibiyim bilemedim hiç

Merhabalar 18 ağustosta esimin boğaz ağrısı ve halsizlik ile gitti pozitif cikti 23 ağustosta ise benim pozitof cikti suandq karantinadayiz.
Belirtilerine gelilecek olursak eşimde asiri halsizlik hafif ates boğaz ağrısı tat ve koku kaybı oldu. Bende ise alt göğüs ağrısı bas agrisi eklem agrisi tat ve koku kaybı ve mide bulantısı oldu. Şuan ikimizde negatife donduk ama mide bulantısı ve bas agrisi hala devam ediyor.

Merhaba arkadaşlar 3
Gündür gömülü 20 lik diş ağrısı çekiyorum buügn aynı taraf Boğaz’ım ağrıyor muhtemelen ondandır ancak bu salgın hepimizi paranoyak etti, anksiyete rahatsızlığım var umarım bundandır rahatlamak adına arkadaşın konusunu görünce yazmak istedim .. bu arada konu sahibi çevremde bir sürü arkadaştan duydum hepsi de hafif atlattı kimi farkında bile değildi rahat olun , Kendinizi izole edin.çok ağırsa belirtileriniz doktora gidin...
Benimde dişle alakalı problemim var sürekli yineleyen lenf bezi şişliği oluyordu yine aynısıdır diyorum ama bu sefer sanki bogazım da bir yumru var gibi ve bazen gögsğmde agırlık hissediyorum. KBB Dr una da gittim bogazın da birşey yok dedi. Psikolojik olarak herşeyden cok etkileniyorum. Bu hastalık basladıgından beri sürekli bogazım agrıyo gibi geliyo artık eşimde bıkmıs. Senşn bişeyin yoktur pskolojiktir diyor. Birde hamileyim o yüzden endişe ediyorum

Benim de ara ara el bileğime bir ağrı giriyor sanki
Tat koku kaybı yok
Az önce kızımın surubundan içtim parasetamol olacakmis ya şimdi daha iyi gibiyim bilemedim hiç
Bazı belirtiler psikolojil olabiliyor. Her sıkıntıyı koronaya yorabiliyoruz.

Merhabalar 18 ağustosta esimin boğaz ağrısı ve halsizlik ile gitti pozitif cikti 23 ağustosta ise benim pozitof cikti suandq karantinadayiz.
Belirtilerine gelilecek olursak eşimde asiri halsizlik hafif ates boğaz ağrısı tat ve koku kaybı oldu. Bende ise alt göğüs ağrısı bas agrisi eklem agrisi tat ve koku kaybı ve mide bulantısı oldu. Şuan ikimizde negatife donduk ama mide bulantısı ve bas agrisi hala devam ediyor.
Geçmiş olsun
Ben üşüyor gibiyim ateşim yok
Vucudum hafif ağrıyor boğazım da hafif ağrıyor ama biraz ağrısı bende olur bazen zaten
Tat koku kaybı yok bende

Arkadaşlar merhaba bunun için ayrı bir bolum var mı bilmiyorum bakindim ama bulamadım.
Aranızda kendisi veya bir yakını korona geçiren var mı?
Belirtileri

Hiçbir başlığa uymayan yazılar ! Kısmına almışlardı benım actıgım konuyu ve ban yemıstım.Ben kovıdım .Belirtisi ishaldi .Baş agrısıydı.İşyerınde bır cok kısı pozıtıf olunca bende yaptırdım.Bırde bogaz agrısı vardı.

Geçmiş olsun ben bunun da bir dert oldugunu düşünüp açtım ban da yersem en azından bilgilendim diye düşünürüm artık bilerek yaptığım bir şey değil çünkü

Psikolojik olabilir bende nefes darlığıyla girmiştim temiz çıktı psikiyatrise yonlendirdiler

Hissettiğinizde bu cok farklı ben kesin korona oldum diye düşündünüz mü? Olsan anlarsın diyorlar bana arkadaslar

Evet maalesef her şeyi buna yoruyoruz marttan beri elli defa korona sandım kendimi
Bana göre tat ve koku kaybı çok belirleyici bir belirti. Hani ateş, eklem ağrısı falan bircok hastalikta görülebiliyor. Yaşım 30a yaklaşti ben ilk defa bir hastalıkta tat ve koku duyusunu kaybettim.

Tabi herkeste farklı seyrediyor. Hiçbir belirti olmadan ayaküstü geçiren bile var.

Bana göre tat ve koku kaybı çok belirleyici bir belirti. Hani ateş, eklem ağrısı falan bircok hastalikta görülebiliyor. Yaşım 30a yaklaşti ben ilk defa bir hastalıkta tat ve koku duyusunu kaybettim.

Tabi herkeste farklı seyrediyor. Hiçbir belirti olmadan ayaküstü geçiren bile var.
Her hastalıkta olan bi eklem agrısı deıl ama sanki silindir uzerınden gecmıs gıbı agrıyor

Her hastalıkta olan bi eklem agrısı deıl ama sanki silindir uzerınden gecmıs gıbı agrıyor
Onu hastalığı geçirmeyen çok anlamayabilir ama. Ben ilk tat duygusu gitti. Şüphelenmeye başladım ardından halsizlikde eklenince ben tamam dedim. Nitekim pozitif çıktı. Eklem ağrıları sonradan dahil oldu bende. İlk başta tat-koku duyusu ve halsizlik çok belirgin oldu

Onu hastalığı geçirmeyen çok anlamayabilir ama. Ben ilk tat duygusu gitti. Şüphelenmeye başladım ardından halsizlikde eklenince ben tamam dedim. Nitekim pozitif çıktı. Eklem ağrıları sonradan dahil oldu bende. İlk başta tat-koku duyusu ve halsizlik çok belirgin oldu
Sadece tat alma duyunuz eksikse doktor ilaç verdi mi size?

Sadece tat alma duyunuz eksikse doktor ilaç verdi mi size?
Ben başvurduğumda tat ve koku duyusu gitmişti arti halsizlik vardı. İlk olarak tomografi cekildi ve kan testi yapildi. Tomografi sonucunda hafif düzeyde tutunma olabilir deniyordu. Sonuca istinaden sürüntü testi yapıldı pozitif çıkınca ilaç tedavisine başlandı.

Ama ciğerlerine tamamen inmiş olanlara sürüntı testi yapılmadan da ilaç verildiğini gördüm.

Hepsine dikkat ediyorum da işte acaba şöyle mi böyle mi derken psikolojim bozuldu
Sanırım tat koku kaybindan ayırt edecegiz
Ben geçirirken hiçbir belirtim yoktu, tat koku kaybı dışında.
Benim gibi belirtisiz geçiren çok insan var.
Zaten çok çok yoğun bir tat koku kaybı oluyor, bu şekilde ayırt etmek mümkün diye düşünüyorum.

Back