• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona atlatanlar belirtilerini yazabilir mi ?

Arkadaşlar merhaba bunun için ayrı bir bolum var mı bilmiyorum bakindim ama bulamadım.
Aranızda kendisi veya bir yakını korona geçiren var mı?
Belirtileri nelerdi ?
Konuyu açtığınız için teşekkürler.:KK66:
Konuyu takipteyim.

Ben hamileyim bende bazen acaba atlattim mi diyorum kendime ama surkeli kan verdim
Sorun olsa cikarmydi acaba
Koku alamama hic yaşamadım

Bugun esimde bogaz agrisi var kahvaltida fazla tat alamadigini soyledi. Benimde burun icinde yanma var. Covidden supheleniyoruz fakat bu kadar belirtiyle test yapmiyorlarmis. Yarin baska belirtiler olursa oyle harekete gecelim diye dusunduk. Hamile de oldugum icin cok tedirginim

Aynı evde korona olan aile bireylerinin belirtisi bile farklı farklı.
Birinin boğazı ağrıyordu, diğerı ishal olmuş, ötekinin vücudunun farklı yerlerinde girip çıkan ağrı, eklem ağrısı, öksürük, baş ağrısı. ....

Bugun esimde bogaz agrisi var kahvaltida fazla tat alamadigini soyledi. Benimde burun icinde yanma var. Covidden supheleniyoruz fakat bu kadar belirtiyle test yapmiyorlarmis. Yarin baska belirtiler olursa oyle harekete gecelim diye dusunduk. Hamile de oldugum icin cok tedirginim

Çok geçmiş olsun. Anlattiklariniza göre var ; tat ve koku kaybı belirgin özellik..

Bir üyede yazmış ; herkes potansiyel taşıyıcı gözüyle kendini düşünüp izole etmeli.

Sizde çok dikkat etmelisiniz çevrenize ve cevredekilere..

Yüksek düzeyde beslenmeye çalışın, eğer varsa bebeğinizde sizde , esinizde atlatırsınız insallah.

Merhaba arkadaşlar 3
Gündür gömülü 20 lik diş ağrısı çekiyorum buügn aynı taraf Boğaz’ım ağrıyor muhtemelen ondandır ancak bu salgın hepimizi paranoyak etti, anksiyete rahatsızlığım var umarım bundandır rahatlamak adına arkadaşın konusunu görünce yazmak istedim .. bu arada konu sahibi çevremde bir sürü arkadaştan duydum hepsi de hafif atlattı kimi farkında bile değildi rahat olun , Kendinizi izole edin.çok ağırsa belirtileriniz doktora gidin...

Çok geçmiş olsun. Anlattiklariniza göre var ; tat ve koku kaybı belirgin özellik..

Bir üyede yazmış ; herkes potansiyel taşıyıcı gözüyle kendini düşünüp izole etmeli.

Sizde çok dikkat etmelisiniz çevrenize ve cevredekilere..

Yüksek düzeyde beslenmeye çalışın, eğer varsa bebeğinizde sizde , esinizde atlatırsınız insallah.
tesekkurler. Dikkat ediyoruz bugun hic evden cikmadik gelmek isteyen aileden kisilere gelmeyin dedik. Umarim varsa da hafif atlatiriz kendimden cok bebegim icin korkuyorum

Babam geçirdi, ateş, halsizlik , yemek yeme isteksizliği, sersemlik hissi ile gittik tomografi ile covid dediler. Allaha şükür iyileşti , Allah tüm hastalara acil şifa versin
Amin inşallah en belirgin özellik tat koku kaybiymis galiba saydiklariniz bende yok sadece hafif bir halsizlik ama belki basindadir diyorum böyle basliyordur

Bulunduğunuz şehirlerde test yapılan yerler nasıl peki arkadaşlar, benim bulunduğum şehirde mesela covid belirtisi gösteren herkes bir alanda toplanıyor, sosyal mesafe yok herkes iç içe üst üste. İnsan tereddüttr kalsa dahi gitmeye korkar, ya kuruntu yapıp gitsem sonra da orada cidden birisinden virüs kaparsam diye. Özen sıfır burada ya covid alanını gördükçe çıldırıyorum, o insanlar test verip sonra da eve minibüs otobüsle gidiyor.
Ben hiç gitmedim ama kalablikmis öyle diyorlar dediginiz gibi yoksa da ordan da kapabiliriz

Ben hamileyim bende bazen acaba atlattim mi diyorum kendime ama surkeli kan verdim
Sorun olsa cikarmydi acaba
Koku alamama hic yaşamadım
Acaba atlattım mi diye ben de düşünüyorum ocakta çok hasta olmuştum ve tamamen korona belirtisiydi ya da diyorum bazen belki atlattım hissetmedim

Umarım değilsinizdir temaslı birileriyle bir arada bulundunuz mu ?
Veya çalışıyor musunuz ?

Ben atlattim sayılır. Herkeste farklılık göstermekle beraber yüksek ateş, öksürük, tat ve koku kaybı, halsizlik, eklem ağrıları. Bunlar en yaygın belirtiler.
Eklem ağrısı nasıl oluyor ? Hissettiğinizde aa bu cok farklı kesin koronayım şeklinde mi yoksa grip baslangici gibi mi ?
Geçmiş olsun

Hiç belirtim yoktu.
Sadece koku ve tat alamıyordum.
O kadar.
0 belirtiyle covid geçiren insanlar o kadar fazla ki.
En iyisi herkes kendini potansiyel covid diye düşünüp sosyal mesafeye, maskeye ve temizliğe dikkat etmeli.
Hepsine dikkat ediyorum da işte acaba şöyle mi böyle mi derken psikolojim bozuldu
Sanırım tat koku kaybindan ayırt edecegiz

Eklem ağrısı nasıl oluyor ? Hissettiğinizde aa bu cok farklı kesin koronayım şeklinde mi yoksa grip baslangici gibi mi ?
Geçmiş olsun
Sagolun. El ve ayak bilekleri ve dizlerim ağrımıştı. Ama bende ilk belirti tat ve koku kaybı oldu sonrada halsizlik. 3 gün ateşim çıktı ama çok yükselmedi.

Back