- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Bende önce bogazimda agri oldu.Ates yoktu.Halsizlik ve öksürük öyle böyle değildi.Bir gün tad ve koku yok oldu.Iyilesince dudaklarimin kenarlari uçuklarla doldu.Ama en son öksürük geçtiArkadaşlar merhaba bunun için ayrı bir bolum var mı bilmiyorum bakindim ama bulamadım.
Aranızda kendisi veya bir yakını korona geçiren var mı?
Belirtileri nelerdi ?
Beniö 3 haftadır yok tat koku testim negatif cıktı ama hasta olmamın 12.günğnde yaptırmıs tımtat ve koku duyunuz geldimi tamamen
Geçmiş olsunBende önce bogazimda agri oldu.Ates yoktu.Halsizlik ve öksürük öyle böyle değildi.Bir gün tad ve koku yok oldu.Iyilesince dudaklarimin kenarlari uçuklarla doldu.Ama en son öksürük geçti
D vitamini kac damla kullanmak gerekiyor bizde de belirtiler varSizin için en mantıklısı kendi doktorunuza danışmak o zaman .. size tavsiyenin c ve d vitamini takviyesi alın ve bol sarımsaklı çorbalar tüketin.. bağışıklığı yüksek tutmak her hastalıkta önemli sonuçta covid ya da değil ..
D vitamini kac damla kullanmak gerekiyor bizde de belirtiler var
D vitamini kac damla kullanmak gerekiyor bizde de belirtiler var
Mart ayında geçirdim sanıyorum,göğsüme binlerce iğne batması hissi ile başlayan tuhaf bir hastalık geçirdik eşimle.evde izoleydik,doktora gitmedik.Aniden fişi çekilmiş gibi gelen yatiran halsizlik,göğüste baskı,nefes darlığı ki sürekli soğukta pencere açıp nefes almaya çalışıyordum,boğazda yumru hissi ve yara gibi yanma hissi,ek olarak tat kaybı,koku değil.Geceleri sol dizde ağrı...iyileşmek iki ay sürdü.Bir gün iyiyken bir gun kotuydum.Saatim saatime uymuyordu.Hala nefes darlığı oluyor arada....
Cok gecmis olsun.Test yaptirmis miydiniz peki? Pozitif cikti mi? Gecenlerde benim de belim tuhaf bir sekilde tutuldu ve dediginiz gibi oturmak ve kalkmak aci verdi.Bas agrim siddetli olmamakla bereber ara ara oluyordu zaten.Baska bir belirti yoktu ama şüpheye düşüyor insan ve sizi de okuyunca sormak istedim.Benim şiddetli baş ağrısıyla başladı sonra bel ağrısı oldu çok yoğun ne oturtabiliyorum ne yatabiliyorum sonra grip gibi burun akıntısı oldu birkaç gün 4 gün sonra falan da tat koku gitti tamamen 1 buçuk ay oldu ama hala tam yok
Öksürük ve boğaz ağrısı hiç olmadı bende
koku alabiliyor musunuzAynen bende boyleyim. Geciyormu sonra bu durum. Bende bigun tekrardan koku alabilcekmiyim
Evet cok sukurkoku alabiliyor musunuz
yuzde yuzgeri geldi miEvet cok sukur
Basta az geldi gibiydi. Sonra git gide iyice acildi. Umarim yuzde yuz geri gelmistiryuzde yuzgeri geldi mi
Ben test yaptırmamıştım ama tat koku tamamen gidince anladım korona olduğumu sonra anestezi almam gerekti 13 gün sonra falan antikor testim pozitif çıktı sonra sürüntü alındı o da pozitif çıktı tabiCok gecmis olsun.Test yaptirmis miydiniz peki? Pozitif cikti mi? Gecenlerde benim de belim tuhaf bir sekilde tutuldu ve dediginiz gibi oturmak ve kalkmak aci verdi.Bas agrim siddetli olmamakla bereber ara ara oluyordu zaten.Baska bir belirti yoktu ama şüpheye düşüyor insan ve sizi de okuyunca sormak istedim.
Evet koronayla alakalı bende Eylül ayında oldum hala tam koku alamıyorum bazı şeyler aşırı kötü kokuyor yediklerimin tadı zaten yokKizlar eylulde korona olmustum.
Koku duygum geri geldi fakat simdi bazi seylerin tadi kotu geliyor ve bazi seyler burnuma kotu kokuyor koronaylami alakali olabilirmi aranizda bunu yasayan varmi
Ever interneten arasyirdim. Parozmi olmusum. Yani korona sonrasi 2 3 ay sonra gorulebilen bir durum. Suan bana bazi seyler kotu kokuyorEvet koronayla alakalı bende Eylül ayında oldum hala tam koku alamıyorum bazı şeyler aşırı kötü kokuyor yediklerimin tadı zaten yok
Öyle mi sanırım benimde öyle nasıl geçecek acaba yaEver interneten arasyirdim. Parozmi olmusum. Yani korona sonrasi 2 3 ay sonra gorulebilen bir durum. Suan bana bazi seyler kotu kokuyor
Bilmiyorum... size neler kokuyor? Ve ne gibi koku?Öyle mi sanırım benimde öyle nasıl geçecek acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?