Korona atlatanlar belirtilerini yazabilir mi ?

Bilmiyorum... size neler kokuyor? Ve ne gibi koku?
Bana curuk sogan kokuyor. Mesela sogan burnuma cok kotu kookuyor.
Vee kendi terim cok pis kookuyor. Halbuki esim tertemizsin diyor. Ama bana inanilmaz kokmus sogan gibiyim geliyor
Ya ben soğan kokusu almıyorum babada yumurta kimyasal bir koku gibi geliyor ter kokusu falan da almıyorum ben bazı kokular plastik gibi değişik tarif edemiyorum da tam

Vallah bende bilmiyorum... seninki virusten kac ay sonra basladi? Brnimki 3 ay sonra basladi
Benim hep vardı iyileştim ama koku düzelmedi bir gün düzelir gibi oluyor yine başlıyor 3 buçuk ay oldu düzelmiyor doktora gitmeye korkuyorum yeniden virüs kaparım diye acaba tedavisi var mıdır

Arkadaşlar merhaba bunun için ayrı bir bolum var mı bilmiyorum bakindim ama bulamadım.
Aranızda kendisi veya bir yakını korona geçiren var mı?
Belirtileri nelerdi ?
Ben grip oldum sonra ertesi gün koku ve tat kaybı olunca net anladım hasta olduğumu grip belirtileri vardı bende yani

Peki ne kadar sürmüş sikayetleri

Negatif e döndükten sonra olan baş ağrınız şiddetli mı oldu benimde var

Peki belirtiler uzun sürdü mü acaba

Peki tam ne kadar sürdü ben tam atlattığımi düşündüm feci baş ağrısı bel agrisi oldu bir anda acaba normal mi ki

Bende böle oldum peki ne kadar devam etti benim 20 gün bitti hala ayni

Baş ağrısı bel agrisi tekrar etti mi peki

Arada baş ve bel agrisi çektiniz mı. Negatif e döndükten sonra

Ağrılar ne zaman başladı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…