Korona atlatanlar belirtilerini yazabilir mi ?

Son durumunuz nedir.Biraz geç gördüm ama covidde burun akıntısı olmuyor diye biliyorm normal hastalıktır bence

Şu an iyiyim çok şükür, iki gün burun akıntısı halsizlik oldu, boğaz ağrım şiddetli bir gün oldu sonra hafifledi.
Ama ilginç olan şu benden sonra önce kızım sonra yengem onun çocukları ve en son eşim aynı şekilde hastalandı ve hepsi de iki günde toparlandı.
Kızımın burun akıntısı uzun sürdü burnu çok tıkandı, otri bebe ile çektik sürekli, çok afedersin hepimiz yoğun şekilde balgam attık anlamadım yani ne oldu da hepimiz sırayla aynı şekilde hastalandık

Test yaptırabilirsiniz. Ben kendim gidip yaptırdım devlet hastanesinde

Ben de markette bankada orda burda sürekli insanlarla tartışıyorum
Arkama geliyorlar aramızda 10 cm anca oluyor
Nasıl bir cesaret anlamıyorum cidden
Çok şaşkınım
İnsanların bu kadar vurdumduymaz olması canımı çok sıkıyor
Bazen çift maske bile takıyorum ama ben de şaşkınım insanlara

Benim arkadasim bogazi agriyordu sadece, korktu hastaneye gitti bogaz agrim var halsizim diyede kendisi ekledi ne olur ne olmaz test yapmaları için ki yaptilarda test negatif cikti cok sukur. Sizde biraz abartarak soykeyin belirtileri saglik bu supheniz var ise yaptirmalisiniz. Kimileri hafif atlatiyor anlamiyro bile ama tasiyici olarak etrsfiniza bulastirirsaniz onkarda etkileri cok farkli olabilir.

Çoğunlukla cift maske takiyorum kapali ortamlarda evet ben de.Tamam,farkliliklara saygim var,herkes benim ,sizin kadar duyarli olmayabilir ama onlarin bu konudaki vurdumduymazliklari benim ,sizin sagligimizi tehdit ediyorsa kimse kusura bakmasin,uyaririm da laf da söylerim.Bu dünyada bi tek onlar yasamiyo.

Yok çok şükür bir şey çıkmadı ki o zaman bile her ihtimale karşı dışarı çıkmadım

merhaba arkadaşlar öncelikle çok çok geçmiş olsun akademisyen bir hemşire olarak söylemem gerekir ki çok dikkatli olmalıyız. Okuduğum makalelere göre en en önemlisi DVİT almamız sonra c vit ve demir tabi ki bir bu kadar önemli olan melatonin. hepsini transdermal olarak kullanıyorum ve bağışıklığım daha kuvvetli. Kendimize çok çok daha iyi bakmalıyız artık.

Ben geçen eczaneye d vitamini almaya gittim ısrarla damla olanı vermeye çalıştı onu unutuyorum dedim hap şeklinde verin sonra değişik bir hap çıkardı elim boş döndüm aile hekimine sorup almak istiyorum ama oraya da gitmeye korkuyorum

Koku duyunuz geri geldimi

Aynen bende boyleyim. Geciyormu sonra bu durum. Bende bigun tekrardan koku alabilcekmiyim

Baş agriniz olmadimi

Gecmis olsun. Pozitif tanısı aldiniz mi? Ben yakalandiktan sonra 15 gun kadar surdu geri gelmesi

bende coronanın tüm belirtilerini yaşadım...testim negatif çıktı. (yanlış olduğunu düşünüyorum)
-iştahsızlık
-ateş
-halsizlik
-öksürük

-tat ve koku kaybı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…