• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona atlatanlar belirtilerini yazabilir mi ?

slm bayanlar. Bugün eşim de gitti test için. İshal,halsizlik ve çok az ateş varmış. kamuda çalıştığı için test yapmışlar. yarın çıkar diyolar. Şuan evde dinleniyor. Ben de dairedeyim. bi belirti yok bende. üşütmüştür diye düşündüm. ama corona olsaydı bende de belirtiler olurdu diye düşündüm. Bir de onun bünyesi bana göre daha zayıf. Gece üşümüştüm diyor. Anlamadım ben de akdeniz şehrinde yaşıyoruz. hava da 40 derece bu günlerde.

Aynen,keske gecirdik bitti diyebilsek.

Gene gelip musallat olmayacaginin garantisi yok. Olsa bile ne gibi hasarlar biraktigi/birakacagi belli degil.
Biz idare ederiz de,yaslilar cocuklar hasta olmasin diyorum ben. Zugurt tesellisi belki de

ayy valla ben bu sıralar onu da diyemiyorum

hep gençler gidiyor, doktorlar 35-45 aralığında

yani diyorum herhalde doktora da ellerinden gelen en iyi bakımı yapmışlardır buna rağmen tedavi edilememiş işte

biz aileler ile falan görüşmüyoruz zaten

eşimin babası yatalak annesi 75 yaşında, keza benim babam da 75 yaşında kalp, KOAH, tansiyon ne ararsan var

anneme gelince o da şeker, tansiyon hastası, üstüne kilolu ve sigara içiyor

yani kıstırılmış durumdayız ama kaçarı yok

okula gittiniz mi bugün ne alemde oralar

ayy valla ben bu sıralar onu da diyemiyorum

hep gençler gidiyor, doktorlar 35-45 aralığında

yani diyorum herhalde doktora da ellerinden gelen en iyi bakımı yapmışlardır buna rağmen tedavi edilememiş işte

biz aileler ile falan görüşmüyoruz zaten

eşimin babası yatalak annesi 75 yaşında, keza benim babam da 75 yaşında kalp, KOAH, tansiyon ne ararsan var

anneme gelince o da şeker, tansiyon hastası, üstüne kilolu ve sigara içiyor

yani kıstırılmış durumdayız ama kaçarı yok

okula gittiniz mi bugün ne alemde oralar
Okula sabah biraktim tosbagayi.
Okulun sahibi adamla kadini gorunce kendi anamla babami gormus gibi oldum 😂oyle bir guvenmek yani,gozu karalik mi dersin artik 😁

Valla bilemiyorum,gecen seneki velilerin hepsi vardi. Hepsi de guvenmis ki getirmis.
Tabi bizim okulda yeni kayit hic alinamadi mecburen
Tanimadigim tek sinif 3 yaslardi. Sifirdan basladiklari icin.

Arkadaşlar merhaba bunun için ayrı bir bolum var mı bilmiyorum bakindim ama bulamadım.
Aranızda kendisi veya bir yakını korona geçiren var mı?
Belirtileri nelerdi ?
Benim kız şu an test verdi sonuç bekliyoruz belirtilerimiz
İshal , koku ve tat kaybı , kusma , halsizlik , yüksek ateş

Onceden test yapılıomuş benım bugun 13. Gunum gecıp gecmedıgını nasıl anlıcam bılmıorum.Artık testte yapmıolarmış.21 gun dısarı cıkamıosun.Somra allaha emanet
Hani 14 gündü

İşte aynı sizin gibiyim, anca bir tek pikniğe gittik dağ bayıra, insansız alana o kadar.
Eldiven, maske ilk günden beri.
Dışarıda kolonya ve dezanfektan sıkmadan hiçbir şeyi ellemedim.
Yanımdan insan geçse havaya sıkıyorum, o derece delirdim😂
Tüm çevrem 6. Otel tatilinden döndü, mekan mekan geziyorlar, aile davetleri cabası.
Onlara bir halt olmaz, bize olur zaten.
Sakınan göze çöp batar mı deniyor, neydi o laf😂
Kesinlikle katılıyorum. Bir komsum var inanılmaz geziyor daha gecen hafta da tatilden döndü.. Maske takmaz düğün dernek gezer.. Ama inanın hiç bir sey olmadı bizm de dibimizde bitti. Nasıl bir sans bu bende anlamdım

Herkese geçmiş olsun, tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz İnşaAllah 🤲🏻
tat ve koku alamayan arkadaşlar hani nezle oluncada tat ve koku alamıyoruz ya burnumuz tıkanıyor v.s. O şekildemi?

Teşekkür ederim.
Kalıcı bir belirti kalmadı ancak tat ve koku kaybı bir süre daha devam etti.
Bir de virüs yeni bir virüs olduğu için gelecekte insan vücudunda ne gibi bir hasar bırakacağı henüz belli değil diye biliyorum.
Annem akciğer hastası olmasına rağmen hafif bir şekilde atlattı. En son covid den sonra tomografi çektirdiğimizde ciğerlerinde hala izleri mevcuttu, doktor geçmesi 6 ay ya da daha uzun sürebilir dedi.
Çok geçmiş olsun, annenizdeki akciğer hastalığı koah mı? Çok sevindim atlatmasına, benim annem koah, o yüzden sordum.

İşte aynı sizin gibiyim, anca bir tek pikniğe gittik dağ bayıra, insansız alana o kadar.
Eldiven, maske ilk günden beri.
Dışarıda kolonya ve dezanfektan sıkmadan hiçbir şeyi ellemedim.
Yanımdan insan geçse havaya sıkıyorum, o derece delirdim😂
Tüm çevrem 6. Otel tatilinden döndü, mekan mekan geziyorlar, aile davetleri cabası.
Onlara bir halt olmaz, bize olur zaten.
Sakınan göze çöp batar mı deniyor, neydi o laf😂
Size nereden bulaştı peki? Okurken kendimi okuyorum sandım, ben de aynı sizin gibi dikkat ediyorum, ama size bulaşması üzdü :((

Ben de temaslıyım, test yaptırdım bekliyorum. Hafif bir bulantı, boğaz ağrısı ve halsizlik var. Kendimi dinliyorum kaç gündür bir şeyim var mı diye.

Teşekkür ederim .

Koku asla alamadım çamaşır suyu, sirke, duman kokusu bilE gelmiyordu, oğlumun kaka yaptığını bile anlamıyordum, yumurta kızartırken bir an salona geldim ve unuttum ev duman doldu tavan simsiyah oldu öyle ki tavadan yanık kokusu defalarca yıkamaya frağmen geçmedi (eşime koklattım) neysr 8. Gün çok az az açıldı burnum keskın kıkuları azıcık azıcık almaya başladım burnumu yaklaştırdıığmda, aynı günler içerisinde eşimde de bopazda yanma oldu uzun süre değişik bir yanma diyordu .
Ama tat alamama olmadı sormak istediğim korona da sadece koku kaybı olur mu. Evet burnum yok gibiydi . Hiçbir koku yoktu herşeyi koklardım kirli tişörtlerin bile kokusu yoktu sadece normal nefes alabiliyordum piskoloji bozucu aklıma gelince koku alamadığım çok üzülüyordum çok kötü değil ama değişik bir duygu piskoloji.
Olabilir tabi..
Atlattıysanız geçmiş olsun.

Cevremde bı cok kısı yakalndı hrpsı ayrı belırtı bendede bu ara sırt agrısı halsızlık cok fazla belkı bendede vardır dıye dusunuyorum evde yatıyorum bı gun ıyı bı gun kotu bı bıtseydı su salgı ya herseyı ona baglar oldum doktorada gıdemıyoruz

Herkese geçmiş olsun, tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz İnşaAllah 🤲🏻
tat ve koku alamayan arkadaşlar hani nezle oluncada tat ve koku alamıyoruz ya burnumuz tıkanıyor v.s. O şekildemi?

Hayır o şekilde değil.. burun açıktı Benim ama sıfır koku .. kahve kavanozuna burnumu dayayınca bile koku alamıyordum .. hala da gelmedi tam olarak ..

Hayır o şekilde değil.. burun açıktı Benim ama sıfır koku .. kahve kavanozuna burnumu dayayınca bile koku alamıyordum .. hala da gelmedi tam olarak ..
Çok geçmiş olsun size. bende şuan rahatsızım, tahminen Soğuk algınlığı/ üşüttüm ama insan şüpheleniyor acaba coronamı diye. Benim burnum tıkalı o yüzden koku alamadığımı düşünüyorum, fakat burnumu temizlediğim an hafif koku / tat alır gibi oluyor

Çok geçmiş olsun size. bende şuan rahatsızım, tahminen Soğuk algınlığı/ üşüttüm ama insan şüpheleniyor acaba coronamı diye. Benim burnum tıkalı o yüzden koku alamadığımı düşünüyorum, fakat burnumu temizlediğim an hafif koku / tat alır gibi oluyor

İnşallah covid değildir ..herkeste farklı semptomları oldu benim çevremde .. geçmiş olsun size de ..

Önce kendni pskoljik olarak bi rahatlat.Bak ben pozitifim.dünyada korona virüs olayını duymasam kendimi sadece grip oldum sanırdım.belki olursan ayakta geçirceksin bu hastalık herkesi öldürmüyor.Kiminin arıya alerjisi vardır arı sokar ve ölür.Vade yettiğinde hiç bişey engel olamaz.yaşayacagın güzel günleri düşün bebeğini düşün.ben pozitif çıkınca arkadaslarımın hepsinn boğazı agrıdı ateşi çıktı.sonucları negatif cıktı ama.ben pozitif oldugum halde böyle degildim.pskolji çok önemli kafana takarsan kendi kendini hasta edersin

İyi günler size ve burada pozitif olan arkadaşlara sorum var, müsait olduğunuzda cevaplayabilirseniz sevinirim.

5 haftalık hamileyim ve 16 aylık kızım var emziriyorum, ev taşıyoruz, yaklaşık üç haftadır yoğun yorucu ve stresli geçiyor, ben vücudumun artık patlak verdiğini düşünüyorum ama içimde de hep acaba korona mı oldum şüphesi de var.

Önceki gece yine çok yorgun ve geç saatte yattım, gece burnum tıkanmıştı ona uyandım, sabah burun akıntısı ve hapşırma ile uyandım, öğlen dolaptan soğuk meyve suyu içtim ve sonrasında burun akıntısına şiddetli boğaz ağrısı eklendi, kafamı taşıyamıyordum, üşüyordum kalın giyindim, belim bacaklarım kemiklerimin içi sızlıyor gibiydi. Ateşim gün boyu 36.7-8 çıktı.
Gece doğru düzgün uyuyamadım kemiklerim birbirine geçmiş gibi ağrıyordu.

Dün ve bugün sürekli limon-bal-karabiberli ılık su içtim, nane limon içtim, tarçınlı ballı süt içtim (tarçın düşüğe neden olabiliyormuş sonradan öğrendim)
Şu an boğaz ağrım yok denecek kadar az, başım ve belim hala çok ağrıyor, burun akıntısı hapşırık devam ediyor.

Pozitif olan arkadaşlar lütfen fikir verin, korona olmuş olabilir miyim, gebeliğin ilk haftalarında ilaç kullanmak riskli olduğu için parol bile içmedim ama özellikle bel ağrıısı beni zorluyor.

İyi günler size ve burada pozitif olan arkadaşlara sorum var, müsait olduğunuzda cevaplayabilirseniz sevinirim.

5 haftalık hamileyim ve 16 aylık kızım var emziriyorum, ev taşıyoruz, yaklaşık üç haftadır yoğun yorucu ve stresli geçiyor, ben vücudumun artık patlak verdiğini düşünüyorum ama içimde de hep acaba korona mı oldum şüphesi de var.

Önceki gece yine çok yorgun ve geç saatte yattım, gece burnum tıkanmıştı ona uyandım, sabah burun akıntısı ve hapşırma ile uyandım, öğlen dolaptan soğuk meyve suyu içtim ve sonrasında burun akıntısına şiddetli boğaz ağrısı eklendi, kafamı taşıyamıyordum, üşüyordum kalın giyindim, belim bacaklarım kemiklerimin içi sızlıyor gibiydi. Ateşim gün boyu 36.7-8 çıktı.
Gece doğru düzgün uyuyamadım kemiklerim birbirine geçmiş gibi ağrıyordu.

Dün ve bugün sürekli limon-bal-karabiberli ılık su içtim, nane limon içtim, tarçınlı ballı süt içtim (tarçın düşüğe neden olabiliyormuş sonradan öğrendim)
Şu an boğaz ağrım yok denecek kadar az, başım ve belim hala çok ağrıyor, burun akıntısı hapşırık devam ediyor.

Pozitif olan arkadaşlar lütfen fikir verin, korona olmuş olabilir miyim, gebeliğin ilk haftalarında ilaç kullanmak riskli olduğu için parol bile içmedim ama özellikle bel ağrıısı beni zorluyor.

Bunu söylemek çok zor, benim çevremde herkes farklı bir semptom gösterdi, hiç göstermeyen de oldu ama hepimiz pozitiftik ..
inşallah covid değilsinizdir .

Back