• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum

Tek tek okudum kizlar cok tesekkurler rahatlattiniz beni
Oyle boyle yapilicak zaten mecburen çarşamba gunu aldirayim bari cok sagolun

Doktorun iyiyse korkma. benimde tel takılmadan önce 4 20lik dişim cekildi. cekilirken agrı sızı yok. yarım saat snra bir bas agrısı oluyor. onada ağrı kesici veriyolar. Bide dikişlerden dolayı bi süre cene hareketlern kısıtlanıyo hepsi bu:eğlence:

Doktorun iyiyse korkma. benimde tel takılmadan önce 4 20lik dişim cekildi. cekilirken agrı sızı yok. yarım saat snra bir bas agrısı oluyor. onada ağrı kesici veriyolar. Bide dikişlerden dolayı bi süre cene hareketlern kısıtlanıyo hepsi bu:eğlence:

Agridan degil canım sinire yakin diye his kaybı olabilir dedi dudakta dilde falan ondan biraz tirsiyorum ama yaptıricaz el mahkum:KK12:

Benim gidicegim doktorda babamin implantlarini yapti iyi bir doktor ama hangisi yaparsa yapsin boyle bir risk varmis. Apse yapiyor kizlar sadece agrim cok az ertelesemmi bir sure diye kararsizim
Cnm o dişi istediğin kadar ertele eğer apse yapıyorsa eninde sonunda aldırman gerekicek.Evet bazı durumlarda uyuşukluk yapabilir buda uyuşukluğun durmuna göre zmanla bikaç gün hafta veya ayda kendiliğinden geçer.Eğer diş apseliyse apse giderilmeden almazlar zaten.Muhakkak ki mutlaka cerrah bul.Birde apse sıcağı sevmez şuan ağrın varsa dışarıdan oraya 5 dk buz kompres yapabilirsin.

Hangi ildesiniz ,bende operasyon gecirdim iyi bir cene cerrahi hic sorunsuz bu durumu atlattim ,
2 20 yas disi icinde operasyon gecirdim ,cene cerrahi neslihan turker yapti operasyonumu ,
Gecmis olsun size de

4 tane 20 lik dişim vardı ve ancak anestezi ile ameliyat yaparak alinabildi.hiçbir problem yaşamadım. Şuan çok rahatım. İyi bir uzmana gidin.

o dış çekilmez zaten ameliyat resmen kesi ile aciLip sinirler etkilenmeden dışı de kesip iki parça şeklinde yavasca cekiyolar sonrası bi hafta içinde dikişler olduğu için hassas oluyor.

Benim gidicegim doktorda babamin implantlarini yapti iyi bir doktor ama hangisi yaparsa yapsin boyle bir risk varmis. Apse yapiyor kizlar sadece agrim cok az ertelesemmi bir sure diye kararsizim
Hiç erteleme ben erteledim bütün dişlerim yamuk yumuk oldu. Genel anestezi ile hepsini aynı gün çektirdim. Yaklaşık 40 dk sürdü sonra uyandım sıfır komplikasyon. Tavsiye ederim genel anesteziyi. Bir çene cerrahı bul ve bunu konuş

Sinire yakınsa uyuşukluk kalsa bile hemen vitamin başlıyorlarmış ve düzeliyormuş

20lik dişler bir yılda ancak tam olarak çıkıyormuş aylardır ara ara çok fena ağrılarım oluyo daha yarısı bile çıkmadı :( çok korkuyorum nasıl olucak çektirmek zorunda kalırmym diye.. tecrübelerini paylaş bizimle çektirirsen nazlihilton nazlihilton

Cnm o dişi istediğin kadar ertele eğer apse yapıyorsa eninde sonunda aldırman gerekicek.Evet bazı durumlarda uyuşukluk yapabilir buda uyuşukluğun durmuna göre zmanla bikaç gün hafta veya ayda kendiliğinden geçer.Eğer diş apseliyse apse giderilmeden almazlar zaten.Muhakkak ki mutlaka cerrah bul.Birde apse sıcağı sevmez şuan ağrın varsa dışarıdan oraya 5 dk buz kompres yapabilirsin.

Hangi ildesiniz ,bende operasyon gecirdim iyi bir cene cerrahi hic sorunsuz bu durumu atlattim ,
2 20 yas disi icinde operasyon gecirdim ,cene cerrahi neslihan turker yapti operasyonumu ,
Gecmis olsun size de

4 tane 20 lik dişim vardı ve ancak anestezi ile ameliyat yaparak alinabildi.hiçbir problem yaşamadım. Şuan çok rahatım. İyi bir uzmana gidin.

o dış çekilmez zaten ameliyat resmen kesi ile aciLip sinirler etkilenmeden dışı de kesip iki parça şeklinde yavasca cekiyolar sonrası bi hafta içinde dikişler olduğu için hassas oluyor.

Hiç erteleme ben erteledim bütün dişlerim yamuk yumuk oldu. Genel anestezi ile hepsini aynı gün çektirdim. Yaklaşık 40 dk sürdü sonra uyandım sıfır komplikasyon. Tavsiye ederim genel anesteziyi. Bir çene cerrahı bul ve bunu konuş

Sinire yakınsa uyuşukluk kalsa bile hemen vitamin başlıyorlarmış ve düzeliyormuş

20lik dişler bir yılda ancak tam olarak çıkıyormuş aylardır ara ara çok fena ağrılarım oluyo daha yarısı bile çıkmadı :KK43: çok korkuyorum nasıl olucak çektirmek zorunda kalırmym diye.. tecrübelerini paylaş bizimle çektirirsen nazlihilton nazlihilton

1 haftadir antibiyotik içiyorum zaten kizlar apse indi gibi. Orada bosluk var ve yemekler oraya kaciyo ve apseden koku oluyo sanki birde canima tak dedi artik bugun alicak doktor kendi arkadasi olan cene cerrahina yonlendirdi. Iste korkum sonra uyusukluk falan kalmasiydi ama yazmissiniz vitaminle falan geciyor diye bisey olmaz inşallah. Bbaamda butun cenesini deldirdi implantlar yaptirdi ama onda sinir zedelenmesi falan olmadi cok sukur. Çarşamba aldiricam inşallah hepinize coook teşekkür ederim En Büyük KK:KK16:

Çok iyi bir doktor olmalı benim eşimdede aynı durum var ve 20 yıllık dişçi ben cesaret edemem hocalarıma gönderirim dedi :kahve:

Canım benim gömülü dik dişlerim ve çene cerrahi gittiğimde sinirlere yakın olduğunu ama geçici olacağını söyledi 6 ay kadar olabileceğini vitaminler toparlayacagini söyledi istersen gitme sonra çıkarsa dilini ve yanağını kesebilir ark. Öyle oldu benim 2 tane 20.lik dişim var alt ve üst çenemde sol tarafında üst çenemde ki çıkan 20.lik disi çektirdim alt çenemde gömulu duruyor.

Kizlar günaydın hepinize
Allah razı olsun konuyu actigimda tecrubelerinizle beni rahatlatmistiniz.
Dun üvey evlat 20 lik disten aksam 7 sularinda kurtuldum. Benimki tamamen yataydi size anlattigim gibi. Doktorun yaptigi igneyle bogazima kadar uyustum 15 dakika sürdü toplam. Simdi ince ince sizliyo ama gecicek inşallah. Niyeti olanlar bekletmesin tezden kurtulmak daha iyi. :KK76:

Back