• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Kizlar merhaba hepinize
Derdim 20 lik dislerim. Tamamen yatık ve gömülü az once gittiğim doktor çene cerrahina gitmemi söyledi. Yaklasik 40 dakika sürüyormus ama benim asil korktugum sinire cok yakin dedi ve dudakta dilde uyuşma kalabilir zedelenirse dedi boyle bir risk varmis.
Benim gibi problem yasayan oldu mu aranızda? Yani peltek konusma uyusukluk falan cok korktum acikcasi. :KK43: bilgisi olan yardim ederse cok sevinirim

5 tane gömülü disimi aldırdım. 40 dakika değil 1 dış 15 20 dakika sürüyor. Iyi bi cerrah bulun yoksa uyuşukluk kalır doğrudur. Benim bi sorunun olmadı çok şükür doktorum iyiydi

Kucuk de olsa bu ihtimal var.
Zedelenmeye bagli olarak birkac gun, hafta ya da birkac ay civarinda tamamen gecebilir.
Minicik bir orani kalici olabilir.
Dava acanlar var ama oncesinde komplikasyonlari kabul ettigine dair onam aldiklari icin kazaniliyor mu bu davalar bilmem.

Bu bir ihtimal ve herkese söylüyolar sanırım. Bende hepsini cerrahi işlemle 2şer 2şer çektirdim. Bir sorun olmadı.

Ön bilgilendirme gibi düşün ve korkma.

Benim gidicegim doktorda babamin implantlarini yapti iyi bir doktor ama hangisi yaparsa yapsin boyle bir risk varmis. Apse yapiyor kizlar sadece agrim cok az ertelesemmi bir sure diye kararsizim

Kizlar merhaba hepinize
Derdim 20 lik dislerim. Tamamen yatık ve gömülü az once gittiğim doktor çene cerrahina gitmemi söyledi. Yaklasik 40 dakika sürüyormus ama benim asil korktugum sinire cok yakin dedi ve dudakta dilde uyuşma kalabilir zedelenirse dedi boyle bir risk varmis.
Benim gibi problem yasayan oldu mu aranızda? Yani peltek konusma uyusukluk falan cok korktum acikcasi. :KK43: bilgisi olan yardim ederse cok sevinirim
Benim ikisi öyleydi geçen sene cerrahi operasyonla alındı
Herhangi bir sorun yaşamadım sadece iki üç gün sıvı beslenmek zorunda kaldım o kadar

Kizlar merhaba hepinize
Banada aynen boyle söylemişlerdi ve 40 dakikada hallettiler..
Uyuşma filan kalmaz merak etme ama gerçekten sancılı bi dönem..

Bian önce aldir kurtul..

Şifalar dilerim

Benim gidicegim doktorda babamin implantlarini yapti iyi bir doktor ama hangisi yaparsa yapsin boyle bir risk varmis. Apse yapiyor kizlar sadece agrim cok az ertelesemmi bir sure diye kararsizim
Bir de size tavsiyem işlem olduktan sonra ağrı kesici yazıyor doktor onu hemen alın ve için geciktirmeyin. Ben ilk disimi aldirdigimda otobüsü kaçırdım eve döneme dim hemen allahım kabus gibiydi ağırdan acıdan geberdim. Metrobüste falan ağlaya ağlaya geldim hep.
Bi daha akillandim. Doktora giderken çantamda ağrı kesiciyle gittim hep

Bu dış doktorları cok değişik. Ben de 4 5 tane farklı doktora gittim. Biri başka birşey söylüyor diğeri başka birşey. Biri sağlam olan 2 3 dişi çekmem gerekiyor diyor diğeri ise sağlam diş çekilir mı diyor. Biri ameliyat olman lazım 1 yılda ancak iyilesirsin dedi, diğeri ise ameliyat şart değil ameliyatsız dz çözüm var dedi. Yani hemen karar vermeyin birkaç doktora daha görünün. Işını iyi yapan doktorlar olsun mutlaka..

Banada aynen boyle söylemişlerdi ve 40 dakikada hallettiler..
Uyuşma filan kalmaz merak etme ama gerçekten sancılı bi dönem..

Bian önce aldir kurtul..

Şifalar dilerim

Amin tesekkur ederim. 40 dakika dediler evet kemik icindeymis çünkü

Kizlar merhaba hepinize
Benim gibi problem yasayan oldu mu aranızda? Yani peltek konuşma uyuşukluk falan cok korktum acikcasi. :KK43: bilgisi olan yardim ederse cok sevinirim
bende çok çekiniyordum canım 10 yıl çektim ağrıyı belki daha fazla işinde iyi olan bir doktor varmış onu tavsiye ettiler gittim 15 dakika sürdü. uyuşma oldu ama 2 saatte geçti.yemek yememem gerekiyor zaten bir şey olacağını sanmıyorum

Benim disim sinire yakin idi. Ve kökleri cok saglamdir. Dislerim de kolay kolay uyusmaz. Normalde verilen bir dozu üç doz olarak verirler öyle diyeyim size.
Dis hekimligi fakultesinde iyi bir cerraha ameliyat oldum. 20 dakika sürdü tek disim.
Yalnizca son cekisin acısını hissettim. Cok saglam asıldı. Eger kuvvetsiz birisi olsa idi gercekten cok zorlanirdim.
Ameliyattan cikar cikmaz soğuk kompress yaparsaniz yüzünüzde sisme olmaz. Sorunlu bir disiniz var ise bir haftayi biraz gecer agriniz sıkıntınız. Ama normal bir bünye iseniz 3 günde geciyor diye duyuyorum görüyorum.
Disleriniz orada durdugu icin enfeksiyon vs gibi sorunlar cikariyorsa geciktirmeden cektirin.
Ben son asamaya gelen kadar cektirmedim. Enfeksiyonunu bitirip cekebilmek icin antibiyotik igne verdiler en son, hap kesmeyince.

Ben de aynı durumdaydım sinirin icindeydi kök. doktorum beni de senin gibi korkuttu. Baska bir doktora gittim sorun olmaz alalım hemen dedi ve aldı cok şükür sorunsuz. Korkma doktor sana sadece riskleri söylüyor.

Back