Bu arada benden sana ufak tiyo şekerden uzak dur neden ? Çünkü şeker fazla alındığında kanda şeker oranı artıyor enerjiye dönmezse vücutta yağ olarak depolanıyor. 1- kilo piko yapıyor, 2- pco da kilo verme zorlaşıyor.. Devam ediyorum sonra kanda yükselen bu şekeri gören pankreas kana diyor ki al sana alabildiğin kadar insülin çabuk şeker oranını düşür yoksa bu kız 1- şeker hastası olacak çünkü beni boyuna insülin vererek yoruyorsun sonunda pes edicem 2- şeker yumurtalık üstünde bulunan testesteron hormonunu baskılıyor ve bu yumurtalar baskıya dayanamayıp ben üretim yapmıyorum kardeşim sana bu halde çoluk çocuk yok diyor.. O yüzden şeker önemli.. Stres de zira baskı yapıyor beyne beyinde diyor ki kardeşim öyle stres yaptın ki ben ne yapacağımı hangi hormonu üreteceğimi şaşırdım diyor.. Senin yumurtlamana lazım gelen hormonu üretmiyor ya da eksik üretiyor.. Sende pozitif düşünüp diyeceksin ey beyin işini düzgün yap sana karışmıyorum, beslenmeye dikkat, bol dua ile bu iş tamam olur insallah..
İnşallah açıklayıcı olmuştur..