Hadi hayırlısı,inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve özlemle bekledigin bebeğini kucagına alırsın(tüm anne adayları'da dahil).Benim hikayem çok uzun ve karışık,tam 13 sene dir bebek özlemi yaşıyorum,bizde her ikimizden dolayı tedavi gerekiyor. Bir kez aşılama ve üç kez tüp denedik ama maalesef olmadı. Ben çok yıprandım ve gerildim asabileştim,bu yüzden uzunca bir ara verdik. Ama şimdi tekrar o hislerim kabardı ve artık nasibimde ve kısmetimde varsa bebeğimi kucağıma almak istiyorum. Bilmiyorum sizler genç misiniz ama benim yaşım epeyce ilerledi,bu seneden sonra eğer dileğimiz olmazsa daha denemek istemiyoruz. Evlat edinmeyi düşündük,illaki doğurmak deyil yada senin kanından olması deyil,evlat evlattır ona sevği vermek aile ortamı yaşatmak onun senin gözlerinin içine bakıpta sıcacık gülmesi....hiç olmazsa kimsesiz ailesiz bir bebeğe sahip cıkmak bence buda birnevi anne ve baba olmak garibe sahip cıkmak,inşallah Allahım bu düşüncemizi bize nasip eyler...caresiz kalmak ümidini yitirmek cok acı veriyor insana helede en yakın arkadaşın cocukları ile sana gelirlerse insanın ister istemez içi burkuluyor,arkadaşının adına seviniyorsun sağlıklı evlatları var diye ama kendimize bile söyleyemesekde birnebzede olsa kıskanıyoruz.....ama ne yapalım her bir canlının yaşayacağı bir kader cizgisi var bizlerinde böyle imiş,isyanın bir faydası yok(ama isyan ettiğimiz kesin olmuştur). Hakkımızda neyse o olsun...Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun...hayat süprizlerle dolu yarının bize ne getireceği bilinmez.....
Durumu tüm içenliğinle ne güzelde özetmemişsin...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasipetsin inşaallah... Benimde bu denemem ile 4 başarısız denemem oldu ( çok üzgün olmakla birlikte Güvenilir merkez arama derdine düştüm ve bu sayede bu sayfayı buldum... İnşaallah başlayacağımız tedavi bize mutlukulluk getiren tedavi olur....