• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum

Hadi hayırlısı,inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve özlemle bekledigin bebeğini kucagına alırsın(tüm anne adayları'da dahil).Benim hikayem çok uzun ve karışık,tam 13 sene dir bebek özlemi yaşıyorum,bizde her ikimizden dolayı tedavi gerekiyor. Bir kez aşılama ve üç kez tüp denedik ama maalesef olmadı. Ben çok yıprandım ve gerildim asabileştim,bu yüzden uzunca bir ara verdik. Ama şimdi tekrar o hislerim kabardı ve artık nasibimde ve kısmetimde varsa bebeğimi kucağıma almak istiyorum. Bilmiyorum sizler genç misiniz ama benim yaşım epeyce ilerledi,bu seneden sonra eğer dileğimiz olmazsa daha denemek istemiyoruz. Evlat edinmeyi düşündük,illaki doğurmak deyil yada senin kanından olması deyil,evlat evlattır ona sevği vermek aile ortamı yaşatmak onun senin gözlerinin içine bakıpta sıcacık gülmesi....hiç olmazsa kimsesiz ailesiz bir bebeğe sahip cıkmak bence buda birnevi anne ve baba olmak garibe sahip cıkmak,inşallah Allahım bu düşüncemizi bize nasip eyler...caresiz kalmak ümidini yitirmek cok acı veriyor insana helede en yakın arkadaşın cocukları ile sana gelirlerse insanın ister istemez içi burkuluyor,arkadaşının adına seviniyorsun sağlıklı evlatları var diye ama kendimize bile söyleyemesekde birnebzede olsa kıskanıyoruz.....ama ne yapalım her bir canlının yaşayacağı bir kader cizgisi var bizlerinde böyle imiş,isyanın bir faydası yok(ama isyan ettiğimiz kesin olmuştur). Hakkımızda neyse o olsun...Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun...hayat süprizlerle dolu yarının bize ne getireceği bilinmez.....

Durumu tüm içenliğinle ne güzelde özetmemişsin...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasipetsin inşaallah... Benimde bu denemem ile 4 başarısız denemem oldu :(( çok üzgün olmakla birlikte Güvenilir merkez arama derdine düştüm ve bu sayede bu sayfayı buldum... İnşaallah başlayacağımız tedavi bize mutlukulluk getiren tedavi olur....

Durumu tüm içenliğinle ne güzelde özetmemişsin...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasipetsin inşaallah... Benimde bu denemem ile 4 başarısız denemem oldu :(( çok üzgün olmakla birlikte Güvenilir merkez arama derdine düştüm ve bu sayede bu sayfayı buldum... İnşaallah başlayacağımız tedavi bize mutlukulluk getiren tedavi olur....

İnşallah,hepimizin dileği aynı. Bende tesadüfen bu siteyi buldum,iyikide bulmuşum diyorum çünki seni anlayan arkadaşlarla dertleşmek cok iyi geliyor insana. Deneyimleri izlemek arkadaşların tedavi aşamalarını takip etmek,onlarla sevinip üzülmek. Bizim halimizi ancak bizler çok iyi anlarız.. Canım sana sabır ve şans diliyorum,bende güveneceği bir klinik arayışındayım,memorial lı önerenler var....

İnşallah,hepimizin dileği aynı. Bende tesadüfen bu siteyi buldum,iyikide bulmuşum diyorum çünki seni anlayan arkadaşlarla dertleşmek cok iyi geliyor insana. Deneyimleri izlemek arkadaşların tedavi aşamalarını takip etmek,onlarla sevinip üzülmek. Bizim halimizi ancak bizler çok iyi anlarız.. Canım sana sabır ve şans diliyorum,bende güveneceği bir klinik arayışındayım,memorial lı önerenler var....

Çok tşkederim,bil'mukabele...evet kesinlikle çok yararlı böyle sosyal platformda buluşup paylaşımında bulunabiliyor olmamız :) Bahçeci kliniğide iyi diyorlar şifa nerede ise Rabbim oraya yöneltsin...

Bende Almanya da yasiyorum.3 tup bebek denedim negatif.seni cok iyi anliyorum.Allahim hepimizin yuzunu guldursun.
Turkiye de Istanbulda iki hastane ile on gorusme yaptim.Adetin ikinci gunu gitmen gerekiyo.Hemen bi rahim filmi istiyolar.Almanyada kalktigi icin burda yapip gidemezsin.Burda ne kadar yaptirdigin testler varsa hepsini gotur.Ben Bruksel Tup bebek, Memorial Atasehir ile yuzyuze gorustum.Bruksel tup eskiden Belcikada bi merkezi vardi arkadasim ilk denemede hamile kaldi.Tavsiye uzerine gittim ama bin pisman oldum.On gorusme ucretsiz dediler para aldilar.Doktor bizi azarlayarak konustu.hic bisey soramadik.
Takir takir biseyler anlatti.elimize bi kagit tutusturdu ozel bi merkeze acil histeroskopiye gonderdi yaptirmadik biz..
Memorial Atasehirde cok guleryuzlu davrandilar cok yardim ettiler.ben oraylada sadece on gorusme yaptim.
Memorial Sislide Semra hanimda kuzenimiz ilk denemede hamile kaldi.ve memnun oldugnu soyledi.
Canim neresi icine sinerse doktorla cok iyi konus gecistirmesin.Basari oranlarini sor cok buyuk umutlar vaadedenlere inanma.Benim sorunum ne neden tutunmuyor de bunu ogren.Rabbim bu yolda yuzunu guldursun.Karsina iyi bir merkez cikarsin Insa allah.
Merhaba canım, uzun aradan sonra siteye giriş yapabildim. Cevabın için çok teşekkür ederim. Maalesef hiç bir deneme olumlu olmadı. Şimdi yaşım çok ilerledi ama son kez kıbrısta denemeyi düşündük. Sen ne yaptın bu arada?

Merhaba canım, uzun aradan sonra siteye giriş yapabildim. Cevabın için çok teşekkür ederim. Maalesef hiç bir deneme olumlu olmadı. Şimdi yaşım çok ilerledi ama son kez kıbrısta denemeyi düşündük. Sen ne yaptın bu arada?
32 yazıyor profilinizde daha yaşınız genç insanlar 40 yaşında hamile kalabiliyor tıp çok ilerledi umudunuzu yitirmeyin.
Ben on yıllık evliyim çocuk hiç istemedim ilk defa ciddi manada çocuk istediğimde 33 yaşındaydım.
Yaşınızda hiçbir şey yok 💙

32 yazıyor profilinizde daha yaşınız genç insanlar 40 yaşında hamile kalabiliyor tıp çok ilerledi umudunuzu yitirmeyin.
Ben on yıllık evliyim çocuk hiç istemedim ilk defa ciddi manada çocuk istediğimde 33 yaşındaydım.
Yanlış geçmiş nasıl oldu bilmiyorum ben 78 liyim

Şuan deniyormusunuz

Şuan deniyormusunuz
Yok hayır bir sene önce başladım istemeye ama olmadı sonra vazgeçtim bebek fikrinden olmuyorsa tedavi olma seçeneğini istemiyorduk biz eşimle çünkü ama tam vazgeçtiğim ay hamile olduğumu öğrendim.
Bu da buna şunu öğretti, o çocuğun geleceği varsa sizin yaşınıza durumunuza isteyip istememenize bile bakmıyor geliyor.
Her şey en başta kısmet meselesi. O kadar denedim uğraştım vitaminler ovulasyonlar asla olmadı. Vazgeçtiğim hiçbir şey yapmadığım zaman oldu.
O yüzden umutsuz olmayın asla yaşınıza da takılmayın. Geleceği varsa her şekilde gelecek o bebek. İnşallah iyi haberi alırsınız 🙏🏻💙

Yok hayır bir sene önce başladım istemeye ama olmadı sonra vazgeçtim bebek fikrinden olmuyorsa tedavi olma seçeneğini istemiyorduk biz eşimle çünkü ama tam vazgeçtiğim ay hamile olduğumu öğrendim.
Bu da buna şunu öğretti, o çocuğun geleceği varsa sizin yaşınıza durumunuza isteyip istememenize bile bakmıyor geliyor.
Her şey en başta kısmet meselesi. O kadar denedim uğraştım vitaminler ovulasyonlar asla olmadı. Vazgeçtiğim hiçbir şey yapmadığım zaman oldu.
O yüzden umutsuz olmayın asla yaşınıza da takılmayın. Geleceği varsa her şekilde gelecek o bebek. İnşallah iyi haberi alırsınız 🙏🏻💙
Çok sevindim senin adına. Herşey nasip kısmet, hayırlısı diyelim o olsun 🙏♥️

Back