Merhaba arkadaşlar,ben yeni katıltım aranıza. Uzun süredin yazılanları takip ettim ve bende katılmalıyım aranıza diye düşündüm. Allahım hepimize sabır ve kolaylık versin öncelikle. Ben Almanyadan katılıyorum,burada üç kez tüp bebek tedavisi gördüm ve maalesef üçüde tutmadı. Uzun bir zamandır ara verdim,cok yıpranmıştım. Ve şimdi tekrar tedavi görmek istiyorum,bana yardımcı olurmusunuz?Türkiyeye gelip orda ki merkezlere gitmek istiyorum. Ama nereye gitmem konusunda kararsısım. Sorun şu ki çalışıyorum ve ön görüşmeye gelmem cok zor,senelik iznim yetmiyor. Lütfen bana yardımcı olun,şimdiden hepinize teşekkür ederim....
Merhaba arkadaşlar,ben yeni katıltım aranıza. Uzun süredin yazılanları takip ettim ve bende katılmalıyım aranıza diye düşündüm. Allahım hepimize sabır ve kolaylık versin öncelikle. Ben Almanyadan katılıyorum,burada üç kez tüp bebek tedavisi gördüm ve maalesef üçüde tutmadı. Uzun bir zamandır ara verdim,cok yıpranmıştım. Ve şimdi tekrar tedavi görmek istiyorum,bana yardımcı olurmusunuz?Türkiyeye gelip orda ki merkezlere gitmek istiyorum. Ama nereye gitmem konusunda kararsısım. Sorun şu ki çalışıyorum ve ön görüşmeye gelmem cok zor,senelik iznim yetmiyor. Lütfen bana yardımcı olun,şimdiden hepinize teşekkür ederim....
Kendinize ait ve eşinize ait yapılmış bütün testleri ve yaşadığınız süreci maile tüp bebekte prof doktorlara iletin ve telefonda görüşmek isteidğinizi söyleyin ön görüşmeyi bu şekilde yapabilirsiniz yeni tedavinizde bebeğinize kavuşursunuz inşallah
Sana Memorial Şişli Semra hanımı öneririm. Zor hastayla ilgilenmeği seven biri. Orda ekip olarak görev yapılıyor. Seninle uzman dr.lar ilgileniyor ve tüm dosyalar Semra hanımın elinden geçiyor. İstiyorsan kendisi muayene ediyor, bazan gerekli görüldüğü durumlarda, istemediğin halde de kendisi muayene ediyor. Türkiyenin en başarılı merkezi. En iyi hastaneler başarı şansını 65% diye açıklıyorsa, Memorial şişlinin başarı şansını 75% veriyor. Zaten en çok hastanın tedavi olduğu bir merkez, avrupadan fazla, Amerikadan çok az sayıyla geri kalıyor. Bunlar statistik rakamlardı. Ve ben bir sene içinde kadınlar kulübünde kendim buna şahit oldum.
Bana sorarsan güvenle gide bileceğin adres diye bilirim. Önceden mail yoluyla iletişime gire bilirsin. Mutlaka ilgilenilicektir. Benim dr.um Nur hanım (Nur Dokuzeylül). Tüm maillerime cevap verir. Hatta senin gibi yurt dışından olan bir arkadaşa da hastası olmadığı halde hep yardımcı oldu. Onunla iletişime geç. Neler gerektiğini söyliyecektir. Sizden rahim filmi mutlaka istenecektir. Orda yapıyolarsa onu mutlaka çektirin, bura kalırsa çok zaman kaybı olur (adetin bitiminden sonrakı 1 hafta içinde çekiliyor). Senin durumunda biri için tedaviye hemen de başlana bilir, eğer sorun çıkarsa (in şee Allah hiç bir sorun çıkmz) başka şeylerin de yapılması gereke bilir (histereskopi, laproskopi gibi). Ona dr.un karar verecek.
Allah yardımcınız olsun.
Bende Almanya da yasiyorum.3 tup bebek denedim negatif.seni cok iyi anliyorum.Allahim hepimizin yuzunu guldursun.
Turkiye de Istanbulda iki hastane ile on gorusme yaptim.Adetin ikinci gunu gitmen gerekiyo.Hemen bi rahim filmi istiyolar.Almanyada kalktigi icin burda yapip gidemezsin.Burda ne kadar yaptirdigin testler varsa hepsini gotur.Ben Bruksel Tup bebek, Memorial Atasehir ile yuzyuze gorustum.Bruksel tup eskiden Belcikada bi merkezi vardi arkadasim ilk denemede hamile kaldi.Tavsiye uzerine gittim ama bin pisman oldum.On gorusme ucretsiz dediler para aldilar.Doktor bizi azarlayarak konustu.hic bisey soramadik.
Takir takir biseyler anlatti.elimize bi kagit tutusturdu ozel bi merkeze acil histeroskopiye gonderdi yaptirmadik biz..
Memorial Atasehirde cok guleryuzlu davrandilar cok yardim ettiler.ben oraylada sadece on gorusme yaptim.
Memorial Sislide Semra hanimda kuzenimiz ilk denemede hamile kaldi.ve memnun oldugnu soyledi.
Canim neresi icine sinerse doktorla cok iyi konus gecistirmesin.Basari oranlarini sor cok buyuk umutlar vaadedenlere inanma.Benim sorunum ne neden tutunmuyor de bunu ogren.Rabbim bu yolda yuzunu guldursun.Karsina iyi bir merkez cikarsin Insa allah.
Cok teşekkür ederim önerin icin. Sen hangi aşamadasın?Acıkcası tekrar aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuyorum. Allahım hepimizin yanında olsun
Arkadaşlar,kliniklerin konaklama imkanları varmı?
Sana Memorial Şişli Semra hanımı öneririm. Zor hastayla ilgilenmeği seven biri. Orda ekip olarak görev yapılıyor. Seninle uzman dr.lar ilgileniyor ve tüm dosyalar Semra hanımın elinden geçiyor. İstiyorsan kendisi muayene ediyor, bazan gerekli görüldüğü durumlarda, istemediğin halde de kendisi muayene ediyor. Türkiyenin en başarılı merkezi. En iyi hastaneler başarı şansını 65% diye açıklıyorsa, Memorial şişlinin başarı şansını 75% veriyor. Zaten en çok hastanın tedavi olduğu bir merkez, avrupadan fazla, Amerikadan çok az sayıyla geri kalıyor. Bunlar statistik rakamlardı. Ve ben bir sene içinde kadınlar kulübünde kendim buna şahit oldum.
Bana sorarsan güvenle gide bileceğin adres diye bilirim. Önceden mail yoluyla iletişime gire bilirsin. Mutlaka ilgilenilicektir. Benim dr.um Nur hanım (Nur Dokuzeylül). Tüm maillerime cevap verir. Hatta senin gibi yurt dışından olan bir arkadaşa da hastası olmadığı halde hep yardımcı oldu. Onunla iletişime geç. Neler gerektiğini söyliyecektir. Sizden rahim filmi mutlaka istenecektir. Orda yapıyolarsa onu mutlaka çektirin, bura kalırsa çok zaman kaybı olur (adetin bitiminden sonrakı 1 hafta içinde çekiliyor). Senin durumunda biri için tedaviye hemen de başlana bilir, eğer sorun çıkarsa (in şee Allah hiç bir sorun çıkmz) başka şeylerin de yapılması gereke bilir (histereskopi, laproskopi gibi). Ona dr.un karar verecek.
Allah yardımcınız olsun.
Merhaba cnm.Ben belirsiz bi zamana erteledim.Cok yiprandik.Darmstadta dondurulmus embriyolar var.karar verdigimde bi deneme yaparim.Cok sagol,o kadar cok merkezler varki insan bi türlü karar veremiyo,bence ön görüşmek cok önemli ama bilyosunki calışınca cok zor oluyor,maalesef birde maddi yeti düşünüyorsun. Allahım bizlere yardımcı ol. Sen şimdi ne yapıyorsun?biz Allahım nasip ederse eylülde türkiyeye gitmek istiyoruz,dört hafta yeterlimi sence,onuda cok zor aldım
Cok teşekkür ederim tavsiyeni degerlendirmeye calışacagım.Sen ne aşamadasın?
Teşekkür ederim,telefonla arasam bilgi verirlermi?birde bana adresini verebilirmisin?
Çok teşekkür ederim,günün nasıl geçti bugün tedavi ye başlayacaktın,inşallah herşey yolunda gider
Benim ilk tüp denemem ocak ayında negatifle sonuçlandı ikinci denemeyi dondurulmuş embiryo ile mart ayında başlayacağım Allah nasip ederse senin tüp bebek tedavisi gerktiren erkek faktörü mü kadın faktörü mü inşallah bu tedavilerimizde bebeğimize kavuşuruz
Başladık çok şükür. Bu gün ilk iynemi oldum. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Sen ne zaman bu taraflara gelmeği düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?