Merhabalar. Arkadaşlar ben şu an bu yazıyı bile titreye titreye yazıyorum. Yaklaşık 59-60 gün önce yemek yemeye gittiğim bir yerde elimle yemek vermek istediğim bir kedi beni baş parmağımla tırnağım arasında bir yerden tırmaladı. Hatta bildiğiniz tırnağını geçirdi. Kanadı. Yemek yere düştü. Bir süre bekledim. Yemedi. Günah yerde kalmasın diye almak istedim, aynı yerden tekrar tırmaladı. Ve daha çok kanadı. Benim aklıma bilinçli de olmadığım için kuduz falan gelmedi. Elimi yıkayamadım. Üstüne bir de yara bandı sardım. Akşam eve gittim, babama anlattım. Kuduz olmasın dedi. Bilmiyorum dedim. Aşıya falan götürmedi. Olaydan iki gün sonra rahatsızlandım. Kusma, ateş, karın ağrısı falan oldu. İnternetten kuduzu araştırınca dedim tamam. Bitti. Ertesi gün, sabahtan hastaneye gittik. Doktora durumu anlattım, bir şey olmaz dedi. Aşılara başladılar. Serum uygulanmadı. Bütün aşılarım tamamlandı. Ama 4 doz vurdular. Ben 5.yi de mi vursanız acaba dediğimde 4. dozun bile fazla olduğunu söylediler. Ama sorun o değil. Arkadaşlar bilen, yaşayan varsa yardım etsin. Bugün 60. gün ama kedinin tırmaladığı bölgede yara kapanmış olmasına rağmen yanma ve şiddetli ağrı var. 15-20 gündür başımın ağrısı geçmiyor. Yemek yiyemiyorum sürekli kusuyorum. Boğazım kasılıyor, uyuşuyor gibi oluyor. Çenem, ağzım uyuştu. Karnım ağrıyor. Halsizleştim gittikçe yemek yiyemediğimden. Bazen tükürüğüm akıyor. Kime sorsam bir şey yok diyor. Bir çok doktorla konuştum hepsi ayrı ayrı şeyler söylüyor. Biri ağrı olması normal değil hemen hastaneye gelin diyor, biri ağrı olması normal panik yapmayın diyor. Çoğu bu saatten sonra kuduz olamayacağımı söylüyor. Ama ben neden böyle olduğumu bilmiyorum. Testi de yokmuş bunun bir test yaptırıp öğreneyim dedim, hastane bana bunun bir testi olmadığını söyledi. Allah aşkına ne yapayım ben? Ölecek miyim diye gün sayıyorum. Çok korkuyorum. 15-20 gündür sürekli ağlıyorum. Aşırı korku halindeyim. Babam hastaneye de götürmüyor artık beni. Yardımcı olun ne olur. Ne yapmalıyım?