Kız İsteme Korkuyorum ne olur bana yardım edin..

aadale_2323

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
32
3
28
Arkadaşlar merhaba, 9 aydır süren bir beraberliğim var 2 hafta önce evlilik teklifi aldım ama aileme bu konuyu nasıl açacağım inan ki bilmiyorum. Arkadaşlığımızdan ailemin haberi yok, annem bu tarz konularda biraz katı, babam ona göre daha ılımlı, daha anlayışlı bir insan. Önce anneme mi söylesem babama mı? babamla daha rahat konuşurum ama önce babamla konuşursam da annem gönül koyar iyice gıcık olur diye korkuyorum. Sevgilimin ailesini tanıyorum hatta neredeyse bütün sülaleyi tanıyorum :) onlarda, sevgilimde bir an önce benden haber bekliyorlar ama nasıl konuşacağımı neler söyleyeceğimi inanın ki bilmiyorum. 26 yaşındayım, her gün bugün söyliycem diyorum ama erteledikçe erteliyorum, korkuyorum ne yapacağımı neler söyleyeceğimi bilmiyorum.. ne olur bi akıl verin..

canım Allah kolaylık versin babanla konus dicem ama annem alınabilir demişsin o zaman annenle konus nası olsa babana soylese de baban daha ılımlıymıs

Merhaba canım yeni üyeyim mesajını görür görmez yorum yapmak istedim. Öncelikle tebrik ederim evlilik teklifi almışsın çok sevindim. Bende 2 gün önce 4 senelik beraberliğimden evlilik teklifi aldım çok ama çok mutluyum.Sende mutlu olmalısın.Annen ne kadar katı olursa olsun sonuçta anne o sende onun gözünde hala küçücük bir kızsın.Ne kadar kızarsa kızsın elbet seni anlıcaktır.Bence önce annenle konuş derim,baban zaten senin için hayırlısını isticektir

Canım bende seninle ayni durumdayim ama sen benden yasca buyuksun. Bence yasin uygun , olmamasi icin bir durum yoksa bence annene soyle oncee.yasin gelmos diyecekleridir :)) ahh ahh keske bende senin yasinda olsam da rahat rahat soylesem , ben kucuksun diyecekler diye korkumdan soyleyemiyorum

Korkmana gerek yok , Ucunda ölüm yok ya :)

Ozaman bir aksam yemeginde , hem anneni hemde babani al karsina ikisine birden ac konuyu , ikiside alinmamis olur..

Canım Allah tamamına erdirsin.

Hiç korkma. Korktuğun gibi olmuyor çünkü anlayış gösteriyorlar.

Bizim de 3 gün önce aileler tanıştı.

Ben de çok stres yapmıştım söylerken ama beklediğimden çok çok iyi karşıladılar.

Tavsiyem önce annenle konuş. Annen babana söylesin. Daha sonra baban seninle konuşacaktır.

9 ay aileden gizli iyi idare etmişsin. Önce ilişkinizden bahsedip daha sonra tanışma muhabbetini açsan daha iyi olur. Yani şimdi 9 aydır biriyleyim, tanışmak istiyorlar demek çok damdan düşer gibi olur.

Anne turşunu kuracak değilya yaşın uygun bence annen sevinir ,çok fazla abartıyorsun

canım Allah kolaylık versin babanla konus dicem ama annem alınabilir demişsin o zaman annenle konus nası olsa babana soylese de baban daha ılımlıymıs
Amin canım çok teşekkür ederim. Önce anneme söyliycem ama annem değilde ben babama söyliycem dicem çünkü benim duygularımı yaşadığımı ne hissettiğimi benden başka birisinin anlatmasını istemem ve benden daha iyi kim anlatabilir ki.. ama işte biraz cesaret lazım, düşün düşün çıkılmaz bir yola giriyorum gibi oluyor

Çok teşekkür ederim :) bende seni tebrik ederim, hersey gönlüne göre olur inşallah bende çok mutluyum ayaklarım yere basmıyor resmen ama bu söyleme işi beni benden aldı nasıl olucak nasıl biticek valla bilmiyorum ne kadar büyürsek büyüyelim onların gözünde yinede büyümüyoruz. Okul bitti, işimde var. Önümüzde bir engel yok.. ama yinede korkuyorum olumsuz birşey söyliycekler diye.. babam çok düşkündür, bana darılıcak diye korkum aslında

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için,sende bu kadar sıkıntı yapma herşey yoluna girer.Babamda bana düşkündür ama şimdi sorup duruyo ne zaman istemeye gelicekler diye :)

Canimm bende iki sene once ayni düşünceler içindeyim benimde babam daha anlayışıdır ama once anneme söyledim o hemen akşamına babama söylemiş baya bi yasin kucuk falan muhabbeti oldu yaşımda 23 erkek arkadasimin da 29 du. Ara ara konuyu tekrar acip ailesi artik tanismak istiyo falan dedim derken 1 sene sonra aileler tanıştı söz nişan 9 aydir nisanliyiz veee 3 ay sonra da dugunumuz var. Allah sana da nasip etsin. Oncelikle sakin ve sabirli ol belki bi kac sefer konuyu tekrar acman gerekir ama belki de ailen çabuk kabullenir. Iyi sanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…