• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorum lütfen yardım edin acil ! '' hymen ''

sirineem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
2
0
36
Bursa
iyi günler hepinize arkadaslar. danısmak sormak istedigim şu :
ilkokul dönemindeyken yaklasık 7 8 yas civarı vajinama parmagımı sokmstm çocukluk ya bagırsaklarıma dokunuyorum zannediyordum :( tabi yaş oldu 18 şimdi derdine düştüm kızlıgıma birşey olmuşmudur diye kendimi paralıyorum o derece :( fakat ne kan ne de akıntı gelmişti çok iyi hatırlıyorum. sizce bir şey olmuş mudur ? lütfen yardım edin cevap verin.

ya tatlım daha oratda bişey yokken korkudan bahsediyosun denedinmi baktınmı hemen korku diyosun küçükken ne kada içeri girdin 10 sene önce çocukken olan bi olayı bu kadar netmi hatırlıyosun anlamadım ben bunu...

iyi günler hepinize arkadaslar. danısmak sormak istedigim şu :
ilkokul dönemindeyken yaklasık 7 8 yas civarı vajinama parmagımı sokmstm çocukluk ya bagırsaklarıma dokunuyorum zannediyordum :( tabi yaş oldu 18 şimdi derdine düştüm kızlıgıma birşey olmuşmudur diye kendimi paralıyorum o derece :( fakat ne kan ne de akıntı gelmişti çok iyi hatırlıyorum. sizce bir şey olmuş mudur ? lütfen yardım edin cevap verin.

Doktora gitseniz...
Buradan kızlık zarı kontrolü biraz zor olur da..:98:

ya tatlım daha oratda bişey yokken korkudan bahsediyosun denedinmi baktınmı hemen korku diyosun küçükken ne kada içeri girdin 10 sene önce çocukken olan bi olayı bu kadar netmi hatırlıyosun anlamadım ben bunu...

hatırlıyorum işte 10 sene ne ki hatırlanır yani... işte parmak boyutunda :/ ama kan vb gelmemişti.

canım hiçbirimiz uzman değiliz burda bunu bilelim sende bilemezsin bozulup bozulmadığını en kesin çözüm jinekoloğa muayene olman seninde için rahat eder böylece..

Back