Korkuyorum gelecekten :(

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
İyi geceler kk hanimlari bir derdim var benim çevremde ki insanlarla paylaşıyorum insanlar bir şey olmaz diyip geçiştiriyor, size sormak istedim gereksiz korku ve evham mı yaşıyorum yardım edin

Biliyorsunuz ki Ülke ve Dünya gündemin de var olan büyük bi sorundan bahsedeceğim. Kuzey Kore ve Amerika Birleşik Devletleri arasında ki nükleer savaş gittikçe kızışıyor, 3. Dünya savaşı kapıda yazıyor alt başlıklarda.

Ben korkuyorum endişe içindeyim zamanında çıkan 2 dünya savaşında çok masum insan katledildi çocuk, bebek, kadın, erkek, yaşlı insan öldürüldü. Savaşın izleri halen silinmemisken dünyadan yeni bir kara leke daha sürülecek geleceğimize

ABD Başkanı kendi vatandaşlarımızı düşüneceğiz ve bizde karşı atağa geçeceğiz diyor. Tamam ama ya diğer dünya vatandaşları ya biz ne olacağız.Neden savaşmak zorundalar ne için hiç mi tarih okumuyorlar kim kazanmış ki onlar kazanacak aksine dünya kaybedecek insanlık ölecek, biz öleceğiz, en önemlisi çocuklarımızın geleceği ölecek

Elimizden hiç birşey gelmiyor dua etmekten başka Allah a sığınıyorum sadece ama bizde insanız can korkumuz var. Gelecek kaygım daha çok çoğaldı. Bu yüzden ikinci çocuk isteğimi içime gömdüm ne olacağımız belli değil bir evladım var ve bir sürü bebek çocuk genç insanlarımız var korkuyorum kimse beni anlamıyor.

Söyleyin bana bu korkum çok mu anormal ben mi anormalim yoksa bu büyük devlet liderleri mi? Neden sadece kendi insanlarını düşünüyorlar da diğer insanları düşünmüyorlar.

Derdimi yazmak istedim konum siyaset değil gelecek kaygısı ve ölüm korkusu sadece...

Konun kapanmaz umarım.
Ben pek korkmuyorum kaderde ne varsa o olur.
Allah zalimlerin hakkından gelsin inşAllah.

Sürekli bunu düşünmek, günlük yaşantımızı da olumsuz etkiler. Öyle ya da böyle, yaşıyoruz çünkü. Herşey olacağına varır.. Hakkımızda hayırlısı olsun...
Düşünmesem olmuyor ki keşke düşünmeden durabilsem beynim sürekli meşgul bu konuyla özellikle bugün kü ana haberlerde gösterilenler içim daraldı kapattım hemen.

bu olaydan bir şey çıkmaz,dertlenmeye gerek yok..

haaa çok endişeleniyorsanız olası bi savaş durumu için hazırlıklı olmanızı öneririm..birikim yapın, nakitte tl bırakmayın,altın ya da dolara çevirin birikimlerinizi..yükte hafif,pahada ağır,tüm dünyada geçerliliği olabilecek madenler satın alın...(bu arada yatırım tavsiyesi değildir)

gelecekten kaygılanmayın,sadece hazırlanın..korkunuz kalmaz,kendinize güveniniz gelir...
para her zaman güçtür...

Aynen öyle inşaAllah Rabbim yanımızda olacaktır tüm masum insanların.

Tamm ama nükleer savaşlardan para nasıl koruyacak bizi silahlardan o kadar para biriktirsek dünya çapında geçerli olsa bile ya biriktiremeyenler ne yapacak onlarda insan değil mi

Ayyyy

Bi Yasin okuyalım nolur diye bitecek sandım

Doğurmasaydın öyleyse

Kaygın sadece eşin olurdu.

Korktuğun dünyayı değiştirecek ufacık adımın var mı?
Ağaç dikmek mesela?

Ayrıca kib yaptım
Ağlamayın lütfen

Ayyyy

Bi Yasin okuyalım nolur diye bitecek sandım

Doğurmasaydın öyleyse

Kaygın sadece eşin olurdu.

Korktuğun dünyayı değiştirecek ufacık adımın var mı?
Ağaç dikmek mesela?
Var tabi ağaç diktim çok şükür hem de defalarca. Yasin istemem ben merak etme kaygım bu sadece kendi evladım mi? Okuman pek gelişmemiş anlaşılan canım önce okumayı öğren sonra gel.

Oyyyhh kıyamam sana ya kib mi yaptın vah canım ya sen gelisememissin belli siteye girerken de ebevenlerinden izin alıyor musun canım he aynı ilkokul çocukları gibi öğretmene şikayet mi ettin beni aferim sana hadi otur yerine.

öyle düşünürsen savaşa kadar daha çok şeyden korkmanız lazım;sel basabilir yaşadığın yeri,deprem olabilir kaza geçirebilirsin bunlar hep ihtimal e bunları düşünürsek hiçbirimiz yaşayamayız ki bugünün tadını çıkarın ,güzel şeylere odaklanın komik şeyler izleyin haber izlemeyin çevrenizde gördüğünüz olumsuz tavırları kafaya takmayın;evinize adım attığınız an huzurlu olun yani gerisi allah kerim

Canım doğal afetten korkmuyorum çünkü bu insanın elinde olmayan birşey ama savaşlar öyle değil insan yapımı içi kin hırs nefret dolu. Dediğinizi yapacağım bir ara ne güzel dünyadan bir haberdim şimdi yine kötü oldum.

haklısınız orası öyle insan kadar vahşi bi canlı olmadığı için her şey beklenir ;ırak işgal eildiği zamandı sanırım haberleri izleyip izleyip kabus görürdüm geceleri,o yüzden yokmuş gibi düşünmek lazım her şey güllik gülistanlık gibi yaşamak lazım fazla hassas olunca dünya çekilmez oluyor

bende korkuyorum gelecekten
kızımın gelecegınden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…