Korkuyorum gelecekten :(

bende korkuyorum gelecekten
kızımın gelecegınden...
Az önce ki hatun diyor ya dogurmasaydıggnn diye tövbe tövbe ya gülesim geldi. Maalesef her insan hassas değil biz endişe ediyoruz insanlar dalga geçiyor hakkımızda hayırlısı olsun evlatlarımız inşaAllah tertemiz savaşsız kavgasız dünyada yaşarlar. Çünkü onlar masum küçücükler daha endişe etmemiz çok normal.

ayrica sel deprem daha kotu savunmasizsin caresizsin kurtaran olursa kurtulacaksin sag ya da olu vya yarali.ama savasta en azindan savasirsin kendini korursun olmadi Ya Allah bismillah der savasirsin belki sehit olursun.

3. dünya savaşından bende korkuyorum..dünya iyiye gitmiyor..hayatta herşeyin boş olduğunu düşündüğüm zamanlar oluyor ama yinede yaşamak zorunda olduğum aklıma geliyor ve gelecekle ilgili plan yapmaktan kendimi alakoyamıyorum..Allah, vatanımızı ve bizleri korusun.

acikcasi ben de iki yasindaki kizim icin cok korkuyorum savastan.bugun parkta gofret yiyor anne kardese de verelim diye onlara da dagitiyor..markette anne donduyma alalim diye soyleniyor..biraz once de anne ee ee yapalim uyuyalim dedi melek gibi uyuyor simdi..yavrum ne bilsin savasi bombayi kotu insanlari.onun bildigi cukulata park mama oyun..yazik degil mi yavrularimiza..

Amin canım inşaAllah Allahın izniyle birşey olmayacak diye dua etmeye çalıyorum.

Canım ne güzel ifade ettin bende bundan bahsediyorum onların dünyası tertemiz niye başka ülkelerin çıkarları için bizim çocuklarımızın geleceği mahvoluyor yani iki karış toprak için birbirlerine üstün olmak için sadece kendilerine zarar verseler yine neyse bizim ne suçumuz var.

2. bitti mi ki 3.'ye gececegiz. ABD Kuzey Kore ile savasmaz o acidan rahat olabilirsin. Ortadogu'da insan tukenmedi henuz.
Ortadoğu da insan tükense türkiye var sırada diyorum ya dünya savaşı bu maalesef ölen hep masum çaresiz gariban dünya insanı diğerlerine pek birşey olmuyor

Ortadoğu da insan tükense türkiye var sırada diyorum ya dünya savaşı bu maalesef ölen hep masum çaresiz gariban dünya insanı diğerlerine pek birşey olmuyor
Bu isler oyle canim maalesef. Kuzey Kore falan hikaye. Korkunun ecele faydasi yok. Dert gelmeden dertlenmeyin diye bir soz vardi. Senin biraz fazla hassas takilan bir yapin var. Imkan varsa tedavi ol. Hasta olursun boyle. Herkes tatilde bak elinden geleni yap kalani nasip artik.

Biliyorsun kızımın tedavi işleri var inan daha kendi mr sonucumu bile gösteremedim 5 aydır migrenim mi var ne var belli değil bende panik atak var yeni değil cocukken de böyleydim ben takıntılıyım tedavi olmam lazım biliyorum ama imkanım yok devlete gideceğim ilaç verip yolluyorlar özele gideceğim maddi imkanım yok ne yapayım bende bilmiyorum.

Atlas'ı koysan önüne kuzey Kore nerde gösteremeyecek kadar donanımsız, insanları bu kadar ciddiye almak,
Aslında kendimize hakaret.

Boşver anne ya, korkuları olacak illa
İlan etmesi boynunun borcu bunu

Allah ölümünde en hayırlısını versin
Ne diyebiliriz ki başka.Yaşarken bile savaşın ortasındayız.Hayatlarımız zor.

Son düzenleme:
Ablacım Kore'ye gelene kadar bizim ülkenin güneyinde Barzanisi, Talabanisi, Esadı, İranı,Irakı,Suriyesi derken yıllardır saatli bomba yatıyor farkında mısın?

Suriye patladı zaten. Bizim memleketin %50sinin oy verdiği adam içsavaş çıksın diye körükledi de körükledi. Yetmedi MİT tırları silah taşırken yakalandı. Üstünde yaşadığımız topraktaki yöneticiler güney sınırımıza gitti benzin döktü resmen. Sonra silahını alan geldi. Rusya o bahaneyle bombardıman yapıp yolu açarken Kürtler ilerledi nerdeyse Akdenize dayandı.

Bundan çok uzun olmayan bir zaman önce ABD Irak'ı bataklığa çevirdi. İran İsrail düelloları da çok uzakta kalmadı.

Kore neresi şimdi? Koreye bakıncaya kadar 500 km güneyinize baksanız yemeye içmeye uyumaya mecaliniz kalmaz. Merak etmeyin yani bizim ülke patlamazsa daha da hiçbir yer patlamaz Kore falan hikaye!!

Atlas'ı koysan önüne kuzey Kore nerde gösteremeyecek kadar donanımsız, insanları bu kadar ciddiye almak,
Aslında kendimize hakaret.

Boşver anne ya, korkuları olacak illa
İlan etmesi boynunun borcu bunu
5 yaşında ki çocuğa sorsan gösterir atlasta kuzey kore nerede diye. Tanımadan atmak çok kolay dimi senin gibi boş insan olmaktansa varsın donanımsız olayım. Sen doğarken en büyük hakareti bize yapmışsın halen burada boş konuşmakla meşgulsün, boşuna demiyorlar okumak cehaleti alır esseklik baki kalır diye örnek sen misal. Bu konu seninle kapandı arkamdan sallama gel beni alıntıla he bunlari da kib le olur mu eksik kalmasınlar

BU güneyyarımküre dnen zat sadece insanları kiblemekten ibaret aciz bi üye sanırım. Resmen insanlara muhalefet olmakla beslenen bir üye. Bence aldırış etmeyin :) yav he diyin geçin böylelerine cevap bile vermeyin. Konunuza gelince endişenizi anlıyorum ancak bunları düşünerek derdinize dert eklemeyin. Zaten herşey olacağına varır biz duamızı edekim gerisi Allaha kalmıştır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…