- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.779
-
- Konu Sahibi Lovedreams
tr dekilerde sevindiAynen bende gördüm o tür insanları adam bir tuhaf değişik enteresan karakterli. Dün haberde verdi Amerikalı bir adam Trump tavuğu yapmış 10 metre boyunda beyaz sarayın önünde sergiliyordu kendi insanları bile nefret ediyor türkiyede sempati duyanlar var.
Bayildim o tavuga.Aynen bende gördüm o tür insanları adam bir tuhaf değişik enteresan karakterli. Dün haberde verdi Amerikalı bir adam Trump tavuğu yapmış 10 metre boyunda beyaz sarayın önünde sergiliyordu kendi insanları bile nefret ediyor türkiyede sempati duyanlar var.
Bende özellikle o can alıcı kaşlarına ah tramp tavuğu keşke benim olsaBayildim o tavuga.
Ben sac modeline sempati duyuyorum. Efsane bence saclari.Aynen bende gördüm o tür insanları adam bir tuhaf değişik enteresan karakterli. Dün haberde verdi Amerikalı bir adam Trump tavuğu yapmış 10 metre boyunda beyaz sarayın önünde sergiliyordu kendi insanları bile nefret ediyor türkiyede sempati duyanlar var.
Elvis Presley halt etmiş onun saçlarının yanındaBen sac modeline sempati duyuyorum. Efsane bence saclari.
Anlayan nadir insanlardan birisin canım. Evet iç savaş var diyorlar Türkiye'de şaka mı yapıyor diyorum çünkü bu ülkenin başından ne iç savaşlar geçti misal 80 ler zamanını örnek vereyim, yolda yürürken eli sağ cebinde diye kuzenimi öldürüyorlarmış az kalsin, samsunda oldu bu olay o zaman tıp öğrencisi idi. Yani yolda aman sağdan geçme sağcı aman soldan geçme solcu diye diye kaç tane masum katledilmiş. Şu an iç savaş var sağ sol çatışması var diyorlar. Eskide kaldı diyorum bunlar eskide kimse anlamıyor artık konu sağ sol savaşı değil dünya savaşı istemekte istemesekte maalesef yaklaşıyorşu konuda bile sağ sola çekip konuyu kapattıracaksınız ya başka birşey demiyorum.amerika kore olası savaşından nasıl modernizm ve araplaşmaya geldi konu...ayrıca türkiyede iç savaş söylemlerini de kınıyorum provakosyon yapanlara gereken uyarının verilmesini istiyorum.iç savaş çok çok kötü birşey allah ülkemize bunu göstermesin hiç bir ülkeye göstermesin inşallah...konu sahibi senın kaygılarını bende taşıyorum konu ile alakalı bende panik atak hastasıyım korkularım var...bazı gazete başlıklarına okadar şaşırıyorum ki öyle manşetler atıyorlar beklenen son yaklaştı...ipler koptu.savaş kapıda gibi konunun içeriğini okuyunca biraz olsun rahatlıyor insan başlıklar tamamen dikkat çekmeye yönelik felaket tellallığı yapıyorlar.bence çok gazete okumamak gerekli bu dönemde geçtiğimiz aylarda da gerilmişti ortalık sonra duruldu yine öyle olmasını diliyorum.ben türküyle müslümanıyla ateistiyle,hristiyanıyla,nihilistiyle,tüm insanları sevıyorum.kimsenin zarar gormesini istemıyorum allah hepimizi korusun.
onlar kaosla beslenen tipler yada gonullerinden geçen bu aklıma başka birşey gelmiyor malesef iç savaş yaşamadıkları için neyin ne oldugunu bılmıyorlar.allahta yaşatmasın sağ sol kavgası. bile hafif kalır bunun yanında son zamanlarda kutuplasma arttı evet farkındayım ama oyuna gelmemeliyiz diye dusunuyorum. sağıyla soluyla dindarıyla inançsızıyla alkol tüketeniyle içmeyeniyle biz bir bütünüz.türküz ve kardeşiz şimdi böyle zıt kutup olussada ülkemizce bir felakette deprem vs sağıyla soluyla birleşiriz.kenetleniriz inanıyorum. anlasamayan kardeşler gibi annesi kızınca ikisi birbrni korur bizde oyleyiz sağcısıyla solcusuyla öyle olmasını diliyorum.Anlayan nadir insanlardan birisin canım. Evet iç savaş var diyorlar Türkiye'de şaka mı yapıyor diyorum çünkü bu ülkenin başından ne iç savaşlar geçti misal 80 ler zamanını örnek vereyim, yolda yürürken eli sağ cebinde diye kuzenimi öldürüyorlarmış az kalsin, samsunda oldu bu olay o zaman tıp öğrencisi idi. Yani yolda aman sağdan geçme sağcı aman soldan geçme solcu diye diye kaç tane masum katledilmiş. Şu an iç savaş var sağ sol çatışması var diyorlar. Eskide kaldı diyorum bunlar eskide kimse anlamıyor artık konu sağ sol savaşı değil dünya savaşı istemekte istemesekte maalesef yaklaşıyor
Aynen öyle yeri gelince sağ sol oluyoruz yeri gelince vatanımız için can ciğer oluyoruz kendini ayrıştırmaya çalışanlara lafım yok onlar kendi yağında kavrulsun. Allah yardımcısı olsun dünya insanlarının.onlar kaosla beslenen tipler yada gonullerinden geçen bu aklıma başka birşey gelmiyor malesef iç savaş yaşamadıkları için neyin ne oldugunu bılmıyorlar.allahta yaşatmasın sağ sol kavgası. bile hafif kalır bunun yanında son zamanlarda kutuplasma arttı evet farkındayım ama oyuna gelmemeliyiz diye dusunuyorum. sağıyla soluyla dindarıyla inançsızıyla alkol tüketeniyle içmeyeniyle biz bir bütünüz.türküz ve kardeşiz şimdi böyle zıt kutup olussada ülkemizce bir felakette deprem vs sağıyla soluyla birleşiriz.kenetleniriz inanıyorum. anlasamayan kardeşler gibi annesi kızınca ikisi birbrni korur bizde oyleyiz sağcısıyla solcusuyla öyle olmasını diliyorum.
yine allah bilir ama savaşlar artık eskisi gibi değil topla tüfekle değil sürekli brbine sataşan ülkeler didişen ülkeler ortadoğuda değişen dengeler bence artık savaşlar böyle yaşanıyor.ben 3.dunya savasının yakın zamanlarda olacagını dusunmuyorum. her insan kendı yaşam savasını veriyor zaten.Anlayan nadir insanlardan birisin canım. Evet iç savaş var diyorlar Türkiye'de şaka mı yapıyor diyorum çünkü bu ülkenin başından ne iç savaşlar geçti misal 80 ler zamanını örnek vereyim, yolda yürürken eli sağ cebinde diye kuzenimi öldürüyorlarmış az kalsin, samsunda oldu bu olay o zaman tıp öğrencisi idi. Yani yolda aman sağdan geçme sağcı aman soldan geçme solcu diye diye kaç tane masum katledilmiş. Şu an iç savaş var sağ sol çatışması var diyorlar. Eskide kaldı diyorum bunlar eskide kimse anlamıyor artık konu sağ sol savaşı değil dünya savaşı istemekte istemesekte maalesef yaklaşıyor
Aynen
Bu zamanda savas cikarmak kolay degil
ABDsi, ABsi, Israili, Cin, Rusya, Kore derken butun dunyanin dengesini bozmak kolay degil. Yoresel savas, icsavas baska, Kore-ABD seklinde bir dunya savasi bambaska. Dediginiz gibi dunya savasi cikarmak hic kolay degil.