Korkuyorum gelecekten :(

batsın bu dünya sarkısı uygun bu durum. canım herkes ölünce kendi kıyametini yasayacak zaten su dünyada neler neler oluyor biz görmüyoruz. hastanelerde yüzü degişmiş yanık cocuklar görüyorum suriyeli daha ne acılar .. gelişine yasamak lazım dua ederek hayırlısı olsun

tr dekilerde sevindi

Tanıdıklarım var şaşkınlık verici ama Trump geldi diye sevinenler gördüm bende.

Ben sac modeline sempati duyuyorum. Efsane bence saclari.

şu konuda bile sağ sola çekip konuyu kapattıracaksınız ya başka birşey demiyorum.amerika kore olası savaşından nasıl modernizm ve araplaşmaya geldi konu...ayrıca türkiyede iç savaş söylemlerini de kınıyorum provakosyon yapanlara gereken uyarının verilmesini istiyorum.iç savaş çok çok kötü birşey allah ülkemize bunu göstermesin hiç bir ülkeye göstermesin inşallah...konu sahibi senın kaygılarını bende taşıyorum konu ile alakalı bende panik atak hastasıyım korkularım var...bazı gazete başlıklarına okadar şaşırıyorum ki öyle manşetler atıyorlar beklenen son yaklaştı...ipler koptu.savaş kapıda gibi konunun içeriğini okuyunca biraz olsun rahatlıyor insan başlıklar tamamen dikkat çekmeye yönelik felaket tellallığı yapıyorlar.bence çok gazete okumamak gerekli bu dönemde geçtiğimiz aylarda da gerilmişti ortalık sonra duruldu yine öyle olmasını diliyorum.ben türküyle müslümanıyla ateistiyle,hristiyanıyla,nihilistiyle,tüm insanları sevıyorum.kimsenin zarar gormesini istemıyorum allah hepimizi korusun.

Anlayan nadir insanlardan birisin canım. Evet iç savaş var diyorlar Türkiye'de şaka mı yapıyor diyorum çünkü bu ülkenin başından ne iç savaşlar geçti misal 80 ler zamanını örnek vereyim, yolda yürürken eli sağ cebinde diye kuzenimi öldürüyorlarmış az kalsin, samsunda oldu bu olay o zaman tıp öğrencisi idi. Yani yolda aman sağdan geçme sağcı aman soldan geçme solcu diye diye kaç tane masum katledilmiş. Şu an iç savaş var sağ sol çatışması var diyorlar. Eskide kaldı diyorum bunlar eskide kimse anlamıyor artık konu sağ sol savaşı değil dünya savaşı istemekte istemesekte maalesef yaklaşıyor

onlar kaosla beslenen tipler yada gonullerinden geçen bu aklıma başka birşey gelmiyor malesef iç savaş yaşamadıkları için neyin ne oldugunu bılmıyorlar.allahta yaşatmasın sağ sol kavgası. bile hafif kalır bunun yanında son zamanlarda kutuplasma arttı evet farkındayım ama oyuna gelmemeliyiz diye dusunuyorum. sağıyla soluyla dindarıyla inançsızıyla alkol tüketeniyle içmeyeniyle biz bir bütünüz.türküz ve kardeşiz şimdi böyle zıt kutup olussada ülkemizce bir felakette deprem vs sağıyla soluyla birleşiriz.kenetleniriz inanıyorum. anlasamayan kardeşler gibi annesi kızınca ikisi birbrni korur bizde oyleyiz sağcısıyla solcusuyla öyle olmasını diliyorum.

Aynen öyle yeri gelince sağ sol oluyoruz yeri gelince vatanımız için can ciğer oluyoruz kendini ayrıştırmaya çalışanlara lafım yok onlar kendi yağında kavrulsun. Allah yardımcısı olsun dünya insanlarının.

yine allah bilir ama savaşlar artık eskisi gibi değil topla tüfekle değil sürekli brbine sataşan ülkeler didişen ülkeler ortadoğuda değişen dengeler bence artık savaşlar böyle yaşanıyor.ben 3.dunya savasının yakın zamanlarda olacagını dusunmuyorum. her insan kendı yaşam savasını veriyor zaten.

Aynen arkadaşım taktik usulu gidiyorlar zaten içten bolüp yönetmek daha kolay kendilerini de aklamış oluyorlar dolayısı ile
Yazdığınız diğer yorumdaki yavaşça empoze ederek gelen şeriat kısmına da katıldığımı belirteyim işime dönüyüm

Site kurallarına uymama, bölüm kurallarının ilk maddesinde dini ve siyasi konular yasak denmesine rağmen siyasi ve dini konular açıp bunun üzerine yorumlar yapmakta süpersiniz, hepinize benden kocaman bir alkış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…