Korkuyorum gelecekten :(

Savaş dediğiniz şey öyle ha deyince çıkmaz. Yaşadığımız ülke de ha deyince savaşa girer mi bakalım? Daha belli değil. Böyle durumları kestirebilmek için dünya konjonktürüne son derece hakim olmak lazım. Bu tip olayların milyon tane tetikleyicisi vardır. Aynı durumda diğer ülkelerin alacağı tavırda oldukça önemlidir. Takmayın kafanıza. Derin mevzular bunlar.

Siyasî konu konuşmak yasak evet ama sizinkinin de yericilikte altta kalır yanı yok..
Sahsen ben rahatsız oldum yorumunuzdan..
Su an sizde kib lisiniz

Siyasî konu konuşmak yasak evet ama sizinkinin de yericilikte altta kalır yanı yok..
Sahsen ben rahatsız oldum yorumunuzdan..
Su an sizde kib lisiniz
Yapısal olarak parçalandım şu an

Neyse

Önemi yok.

Her kadının başına gelir bu
Beni kiblemek
Alışırsınız

Bol şans

Yasanacagi varsa kacisi yok. Olan hep masum mazlum insanlara oluyor malesef. Bende korkmuyorum desem yalan soylerim. Insan ister istemez korkuyor. Bende 3cu dunya savasinin yakin zamanda olacagina inaniyorum

herseyin bir siniri vardir. dusuncelerin de oyle yenemesseniz antidepresan kullanabilirsiniz. Bu gidisle..

Son düzenleme:
Aynı korku bi nebze bendede var. Dile getirmedim ama aklımdan gećirmiştim. Daha 6 aylık evliyim güzel ferah bi ülkede eşimle çocuğumla uzun yıllar geçirmek varken bi savaş kin kan nefretin içinde olmak ürpertti.

Inanın bu dönemler zaten yeni evliyiz diye ama ilerdede dueumlar kötüleşirse çocuk istemeyeceğiz.

Rabbim insallah bizleri korur.

İnşaAllah burda ki bazı insanlarda algı problemi var beni anladığınıza sevindim. Ben diyorum nükleer savaş kapıda bana ne elin ABD sinden kuzey koresinden onların savaşı yüzünden dünyanın geleceği tehlikede onları attığı nükleer bombalar hiç mi bizi etkilemeyecek geçmişte bu yüzden çok sıkıntı çekildi halen daha çekiliyor. Allah yardımcımız olsun.

Canım bız kontrol edemeyız en ıyısı dua etmek lafya takmamak cunku ne kadar uzulursen uzul hersey olacagına varıyor o yızden uzulup durma laderde ne varsa onu yasarız zaten ıc gunlık dunya gıtmeye geldık sonsua dek burada kalamayız ımtıhan dunyasında herkes bıseylerle sınanıyor dunya barısı saglansa bıle hayat hıc bır zaman gulluk gulıstanlık olmuyor bu yızden uzulup durma

Tabi ki etkileyecek karadenizde hiroşmaya atılan atom bombası yüzünden yıllar etkisini yasamıştı. Illaki etkileyeck ve bu çok korkunç.

ısıd zihniyetinde yönetilen bir ülkede yaşayacağıma, kara çarşafa gireceğime, tüm özgürlüklerim engellenecegine, nükleer bombada ölürüm inşallah. Benim için daha ciddi sorunlar var şahsen bu ülkeyle gelecekle ilgili.

Savaş durumunda biz de ABD'ye asker göndermek durumundayız, başımızdaki terör belası yetiyor zaten, bir de bu çıktı şimdi... Allah vatanımızı korusun.

siz hala 3. dünya savaşının ABD ve K. Kore arasında çıkacağını mı düşünüyorsunuz? Orta Doğu' da 3. dünya savaşı başlayalı çok oldu. mevcut bir savaş var zaten. ayrıca müsterih olun onlar birbirini kolay kolay ısırmaz.

Tabi ki etkileyecek karadenizde hiroşmaya atılan atom bombası yüzünden yıllar etkisini yasamıştı. Illaki etkileyeck ve bu çok korkunç.
Ya bir sey diyecegim cok guldum affet ne olur. Karadeniz'deki problem Cernobil reaktor kazasindan dolayi. Japonya bize baya uzak ucakla 10 saat falan. Zaten Japonya'daki nukleer problemler bizi etkilese Karadeniz Fukusima kazasinda hapi yutardi.

Ben acik bir insanim cok tatlis kara carsafli komsularim oldu evlerine gidip geldigim hic bir gun senin basin acik diye rencide etmediler kendilerine benzetmeye calismadilar. Hic de isidle alakalari falan yok. Halkimizin kendi dini dokusu var orta dogu cografyasindan farkli. Farkli farkli tarikatlara mensup cogu ama hic gel bize katil diye baski da gormedim. Bana ters zaten tarikat cemaat mezhep olaylari. Tamamina karsiyim ama bu sekilde egilimi olan insanlari da yargilamam insanliklariyla degerlendiririm. Her sakalliyi her carsafliyi isidci sanmak biraz anlasilabilir ama abartili bir korku. Sapla samani karistirmamak lazim.

Son düzenleme:
Ay okuyunca sinirim bozuldu.
Daha kendi ülkemizde o kadar insanın ölümüne neden olmuş çernobilden haberimiz yok ama abd kuzey kore savasırsa ne olur diye kafa açıyoruz.
bunlar hep tarihi bilmemekten. yıllardır arada bir bu iki ülke birbirini hep tehdit ediyor. hem kolay mı öyle savaşa girmek? abd k. kore' ye göre daha zayıf olan ırak' a girdi çıkamadı. bunlar hep tarafların birbirine gövde gösterisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…