- 6 Mart 2024
- 9.282
- 7.876
- 28
Tamam canım teşekkür ederimBelirtiler değişebiliyor,strese girmeyin.doktora çarşamba gozukursunuz.
Peki sizin de progestronda iniş çıkış oldu mu ? Ben de pcosum zor gebelik elde ettim de korkuyorumnormal. bende de belirtiler çok dengesizdi. progesterona da takılmayın. benim 5.haftada 17.72 çıkmıştı. gebeliğim hala sağlıklı devam ediyor. hatta detaylı ultrasonda da doktor rahmi ve rahim ağzını gayet sağlıklı buldu.
takılmayın bunlara. beta hcg güzel artmış su anlık bu yeterli kese görünene kadar
canım benim progesterona doktor bir kere baktı o da 5.haftada. dediğim gibi 17 çıktı ve normal dedi doktorum. ondan sonra da tekrar hiç istemedi benden test bunun için. su ana ladar da sağlıklı ilerledi gebeliğim. 25 haftalığım su an.Peki sizin de progestronda iniş çıkış oldu mu ? Ben de pcosum zor gebelik elde ettim de korkuyorum
Anladım canım, benimki hızlı bir düşüş oldu diye korktum ama doktor normal gün içinde farklı çıkabilir dedi de işte içimdeki şüphe rahat ettirmedicanım benim progesterona doktor bir kere baktı o da 5.haftada. dediğim gibi 17 çıktı ve normal dedi doktorum. ondan sonra da tekrar hiç istemedi benden test bunun için. su ana ladar da sağlıklı ilerledi gebeliğim. 25 haftalığım su an.
anlıyorum endişelenmeni. ben de pcosla hamile kaldım ve zor oldu. 8.haftada benim kasık ağrım oldu ama. doktoruma söylediğimde direkt progestana baslattı beni. ama bana dediği suydu hafif ağrılar normal ama biz riske atmayalım, ilaç kullanalım demişti. 17.haftaya kadar kullandım ilacı.
sen de stres yapma. ben kalp atısını duymaya gittiğimde doktorun kapısında ya boş gebelikse diye ağladığımı biliyorumAnladım canım, benimki hızlı bir düşüş oldu diye korktum ama doktor normal gün içinde farklı çıkabilir dedi de işte içimdeki şüphe rahat ettirmedisağlıkla kucağına al canım benim darısı başıma
Yarın kan verecem betaya bakılıp kese için gün verecekler yarın doktorla iyi bi görüşeyim diyorum bu konuyuProgesteron takviyesini doktorunuza sorun. Iyi olur kullanmaniz. Ama belirtilere fazla kafanizi takmayin kimi zaman kaybolup sonra yeniden bile baslayabiliyorlar. Eger kasik ve bel agrisi bariz hale gelirse ornek veriyorum adet olacak gibi hissederseniz seklinde doktora gitmek icin beklemenize gerek yok.
Amin canım benim inşallahsen de stres yapma. ben kalp atısını duymaya gittiğimde doktorun kapısında ya boş gebelikse diye ağladığımı biliyorumçok iyi anlıyorum seni. ama doktorlar o kadar net ki eğer bir risk görse direkt söylerdi risk olduğunu. benim doktorum dediğim gibi progesteron testini hiç tekrarlamadı bile. ilk kontrolümde baktı sadece.
ama için rahat etmeyecekse başka bir doktora görünüp ilac başlamak istediğini de söyleyebilirsin. ama lekelenmen, kanaman, sancın olmadıkça ben bir sey olacağını da düsünmüyorum.
sağlıkla gelsin insallahAllah huzurla büyütmeyi nasip etsin
Elbette aklinizda hicbir soru isareti kalmayacak sekilde sorularinizi sorun. Sizin iyi hissetmeniz ve rahat olmaniz cok onemli bu sureclerde. Saglikla alin kucaginiza, ömrü güzel olsun bebişin.Yarın kan verecem betaya bakılıp kese için gün verecekler yarın doktorla iyi bi görüşeyim diyorum bu konuyu
Amin canım benim teşekkür ederimElbette aklinizda hicbir soru isareti kalmayacak sekilde sorularinizi sorun. Sizin iyi hissetmeniz ve rahat olmaniz cok onemli bu sureclerde. Saglikla alin kucaginiza, ömrü güzel olsun bebişin.
Oluyordu benim kanamam bile olmuştuTeşekkür ederim peki sizin karın ağrınız oldu mu
Beta değerim düşmüş kızlar16 Ekim beta 51 progestreron 40 idi bu günlerde bayağı mide bulantım vardı ve karın ağrım vs hiç yoktu
Bat 19 Ekim
21 Ekim beta 260 çıktı progesteron 24 çıktı ve bel kasık ağrım oluyor. Mide bulantım geçti, göğüs hassasiyetim vardı o da geçti. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum sizce bir şey olur mu ? Böyle bir durumu tecrübe edenimiz var mı ?