Korkuyorum..beni ne bekliyor?

Evet canım kayınvalidenin verdigi tepki icin halk arasında bir deyim var; " Takke düştü, kel göründü" :44:

tatilde annemlerin yanina gitigimde komsusu geldi kizi evli ve bebegi kayinvalidesi ile ayni binadalar yani hala dayi hepsi karişik ayni yerde yemek yenir sonra herkez evine cekilirmiş bu geline bir tanedaha elti gelmiş onunda kayinvalidesi ile arasi hiç ii olmamaiş surekli kizin yanina gelir benim kayinvalidem soyle boyle diyerek anlatiyormus.komsumuzun kizida bundan etkilenmiş annesinin evine her gelmesinde agzindan eltisinin lafi dusmuyormus bu boyle bir iki derken annesi sen surekli o kişiyi soyluyorsun tamm kayinvalidesi ile o kotu sen değilsin ne onu dinle ne onu sen arani bozma ne derseler bilmiyorum ben de demiş bana gelip surekli birşeyler anlatma de demiş kadin diyorki benim kızımında huzuru bozulcakti diyo sonra anladi artik hiç takmiyo bile dıyor ama benim kizim catlak di yo oyle agir biri değildi onuda evliliğinide annesi ile arasinida idare eden kişi damadimdi diyo onun cok etkisi var diyo benim kzimi kayinvalidesi cok sever oda onu diyo herseyi ttakmamak lazim diyo bana anlattiğinda cok mantikli gelmişti umarim birşeyler cikrtmişsindir canim canini sıkma eşinle aran ii olsun o onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…