- 6 Ocak 2012
- 794
- 73
- 123
- Konu Sahibi lovetolove
-
kızlar benim kafam çok karışık siz evli ablalarımdan fikir almaya çok ihtiyacım var ne olur bana fikir verin çok karışık kafam
ben nişanlıyım eylülde evlenecektim ama bazı sorunlardan dolayı düğünümüz ekim sonuna alındı bu sorunlar kendi ailemin evinin tadilat kredi durumları flan oldu neyse konuya giriyorum nişanlımı çok seviyorum ailesinide seviyorum hatta yani bana iyi davranıyorlar şuana dek kimseden bir olumsuzluk görmedim hatta kaynanam bana çok yakın davranıyor kızım evladım diyor başka birşey demiyor 2 tane dha gelini var onlarla arası iyi değil hele bir tanesi var çok yakınında oturuyor onu hiç sevmiyormus sebebi ise eltim olacak kız ona çok kötü davranıyor insanlar içinde hep bozuyor tersliyor olmasıymış kaynanam ondan çok kormuyormuş o yüzden yanyana gelmek bile istemiyormuş,eltim bana göre biraz ne dediğini bilmeyen birisi yani tok sözlü bende şahit oldum ama bu şekilde olmasının sebebi ise bunlarda adet gelin kaynana ve kayınlarla aynı evde otururmuş o vakit kıza çok eziyet etmiş kızda şimdi gıcık gidiyormuş kız beni arıyor tek tek bana zamanında şunu bunu yaptı diye anlatıyor zamanında kızı kocasına dövdürmüş vs kafam karışıyor sana neden iyi davranıyor biliyormusun yarın bir gün kocası ölürse sizle oturacak diye senin kanına giriyor diyor anlamıyorum kızlar diğer gelin ise kaynanam çok iyidir ağzı var dili yoktur diyor (bu arada kaynanam iyi diyen gelinin aynı zamanda halası oluyormuş belkide o yüzden iyi davranmıştır diyorum ) şimdi şunada şahit oldum yani gözümle değil nişanlım anlatıyor kayananam o gelin bana şunu bunu yaptı diye anlatıyormuş nişanlımda abisinin karısına karşı doğal oalrak bileniyor sevmiyor onu o gelinde kocasına annen bana şunu bunu yaptı diye anlatıyormuş bende dedim ki nişanlıma annen seni neden dolduyor ki seni resmen bileyliyor çok yanlış dedim o gelininde eşine yansıtması çok yanlış büyük bir sorun olmadıktan sonra yok o bana bunu dedi şu bana bu dedi diye ortaya saçılmaz huzursuzluk yaratır dedim niaşnlımda ne olursa olsun kaynanasına karşı gelmemeli dedi bende valla bir susar iki susar üçünçüde söylemesi gerekeni söyler bana öyle bir şey yapsa önce sessiz kalırım birdaha olursa alır karşıma konuşurum sonra olursada cevabını veririm dedim birşey demedi nişanlımda demezmi babam vefat edince annemi alacağız diye iyice bunaldım ki babası 95 yaşında annesi 55 yaşındaeskiden başlık parasına küçüçük kızı evlendirmişler yaşlı adamla kimin ne kadar ömrü var allah bilir ama korkuyorum beni ne bekliyor diye ne olur akıl verin nasıl davranacağım ne yapacağım bilmiyorum
en ilginç nokta bu geldi. nişanlınızın sonuçta babası. nasıl o ölünce annesini yanına alacağım diye planlar yapabiliyor. öz babası değilmi...
Haksızmıyım anacım uykusuzkedıcık
öz canım öz ama babasına fazla düşkün değil çok yaşlı olduğu için belkide şimdiden haberin olsun gibilerinde söylemek amaçlı konuyu actı bence daha evvel bana hep birlikte yaşamk istediğini söyledi ben kabul etmedim ona mantıklı kırmayacak şekilde ifade ettim bir evin bir kadını olur benim kendi evim kendi mutfağım eşyalarım olsun istiyorum dedim oda evet ama benim annem zaten hiç bir şeye karışmaz dediği zamanda peki o zaman sen benim annemin yanında şort vb gibi şeylerle durabilirmisin bana şaka yapailirmisin dedim yok dedi peki ben nasıl evimde rahat ederim kayınpeder ve valide varken dediğimde haklısın dedi annesine söylemiş anneside haklı kız demiş gençsiniz artı dul değil ya bu kız kendi düzeni olsun ister demişti konu kapanmıştı şimdi annesinin tek kalmasını istemiyor ben pek gönüllü olmadım zaten yani ne evet dedim nede hayır sessiz kaldım sizlere danışmak istedim şimdiden bir yol çizeyim diye ama bu akşam ona söyleyeceğim ev yaptıracak 2 katlı birisi abisi birisi biz için bir kat daha yapsınlar anneside aynı apartmanda olsun içi rahat etsin bunu desem çok ayıp olmaz değilmi
Valla anaanemin yasadıgı yerde 110 yasında bir nine var, torununun torununu gördü hala yasıyor...
Niceleri gitti, benim sapasaglam hic bir hastalıgı olmayan annem 2,5 ay önce beyin kanaması gecirip vefat etti, dedemle anaannem onca hastalıgı ile yasıyorlar..
Babaannem 18 yıl felcli yasadı, her komaya girdigin de bu sefer kaldıramaz dendi, ama tam 18 yıl yasadı.
Yani Allah gecinden versin de yasanacagı zaman düsünülecek seyler bunlar, ölüm gence, yaslıya bakmıyor malesef..
Nisanlınız tek cocukta degil, neden sadece kendisinin annesini yanına alıp bakmakla yükümlü oldugunu düsünüyor ki, sonucta kardesleri de var.
Sevgilim de 5 kardesler 3 tane abisi var, o böyle birsey söylese bana, bende sorun ederdim acıkcası, neden? yani, digerli cocugu degil mi? onlara emek vermemis mi? digerleri gelin degil mi?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?