Ben belirledim kalabalık bi yerBuluşma yeri olarak nereyi istiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben belirledim kalabalık bi yerBuluşma yeri olarak nereyi istiyor?
Ahahahha onu yapamam ayıp olur gibime geliyorKafam toparlandı muhabbet bitsin de o zaman
konuşmasından az çok niyeti anlaşılır zaten, hiç buluşmak istememesi garip olurdu.gel eve mi diyor da bu kadar korktun anlamadım ki.buluşun merkezi bi yerde starbucksta falan bi kahve için , tenhalara tekinsiz yerlere gitmeyin yeterHerkese merhaba , instagramdan biri ile tanıştım 1 aydır konuşuyoruz. Ben normalde hiç sosyal medyadan tanışmam ama bunda bi konuşasım geldi hem karantina hemde kafam dağılsın diye konuşmaya başladım.sürekli buluşalım buluşalım diyor. Bende kabul etmiyorum. Şimdi salı günü buluşma sözü verdim ama korkuyorum. Sosyal medyadan tanışıp buluşmak hakkında ne düşünüyorsunuz. Şuan hem korkuyorum hemde ayıp oldu diye düşünüyorum ve gitmek istiyorum. Siz buluştunuz mu yardım
Öyle yapıcam bakalımSürekli buluşmak istemesi korkutucu değil, konuşmalarınızı beğenmiştir sizi görmek istemiştir bir ilişkiye başlamayı düşünmüştür birbirinizi beğenirseniz. Kalabalık ortamda buluşun değerlendirin belki memnun kalırsınız, kalmazsanız da görüşmezsiniz bir daha
22Kaç yasindasin?
Kalabalık ortamda toplu bir mekanda buluşmaktan hiçbir sorun olmaz . İçini rahat tut nereye kadar internetten görüşeceksinHerkese merhaba , instagramdan biri ile tanıştım 1 aydır konuşuyoruz. Ben normalde hiç sosyal medyadan tanışmam ama bunda bi konuşasım geldi hem karantina hemde kafam dağılsın diye konuşmaya başladım.sürekli buluşalım buluşalım diyor. Bende kabul etmiyorum. Şimdi salı günü buluşma sözü verdim ama korkuyorum. Sosyal medyadan tanışıp buluşmak hakkında ne düşünüyorsunuz. Şuan hem korkuyorum hemde ayıp oldu diye düşünüyorum ve gitmek istiyorum. Siz buluştunuz mu yardım
Nasıl anladınız?Arkadaşlar teşekkür ederim gittim ve tam bir pislik olduğunu anladım. Sevgilisi varmış 1.5 yıllık kızı da beni de kandırmış. Hoş bende sorun yok ama koz için üzüldüm.
Etrafmda bulusanları duydum korkmadınızmı dedm kalabalık bir cafede bulustuklarını güvenli bir yerde bulustukşarını söylediler.yani sakin ıssız sessiz yada ev gibi yerlerde deglHerkese merhaba , instagramdan biri ile tanıştım 1 aydır konuşuyoruz. Ben normalde hiç sosyal medyadan tanışmam ama bunda bi konuşasım geldi hem karantina hemde kafam dağılsın diye konuşmaya başladım.sürekli buluşalım buluşalım diyor. Bende kabul etmiyorum. Şimdi salı günü buluşma sözü verdim ama korkuyorum. Sosyal medyadan tanışıp buluşmak hakkında ne düşünüyorsunuz. Şuan hem korkuyorum hemde ayıp oldu diye düşünüyorum ve gitmek istiyorum. Siz buluştunuz mu yardım
Arkadaşlar teşekkür ederim gittim ve tam bir pislik olduğunu anladım. Sevgilisi varmış 1.5 yıllık kızı da beni de kandırmış. Hoş bende sorun yok ama koz için üzüldüm.