Korkutuğum başıma geldi!

ElaynaElif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
57
0
Sonunda sıkıntıdan sigarayada başladım kendimi tebrik edyrm! etrafımdaki insanlara kızarken şimdi bu yaptığım bana hiç yakışmadı biliyrm ama insanın derdini anlatıcak yanında kendini iyi hissediceği kmse olmynca kendine böyle zararlı dostlar arıyormuş bunu anladım.

bağımlılık yapmadan bırakabilirsin bence, sigara bir dost değil tam tersine en büyük düşmanlardan biridir canım. kendini frenleyebilirsin herşey beyninde bitiyor. ne yapıyor sigara sıkıntınımı alıyor bunu deme inanmam sakın böyle düşünme, seni mahvetmesine izin verme

sıkıntımı mı alıyor yoksa bi süreliğine de olsa beni oyalıyor mu bilmiyorum ama tek bildiğim kendimi kandırdığım.

Haftada o sigaraya harcadığın parayı kumbaraya atsan ertesi yıl 5 yıldızlı otelde süper bir tatil yapardın yada güzellik merkezine gidip bakım yaptırırdın ama şu an o parayı havaya üflüyorsun!

Haftada o sigaraya harcadığın parayı kumbaraya atsan ertesi yıl 5 yıldızlı otelde süper bir tatil yapardın yada güzellik merkezine gidip bakım yaptırırdın ama şu an o parayı havaya üflüyorsun!

işte ema cım bunu anlatamıyossun içen birine.
benim eşimde içiyor
para verip kendini zehirliyosun diyorum
o kadar zararlı ki
bikaç gün bırakıyo sonra tekrar başlıyo
haa bi sıkıntısı mı var yok
gönül sohbet ister kahve bahane lafı varya
bence gönül sigara istedimi her bişeyi bahane edebiliyo

bende aksine o derece sevmiyorum o mereti
kokusu burnuma geldiğinde bile deli oluyorum

evet üzücü eşinin içmesi babamı sigara yüzünden kayıp ettik bütün ciğerleri balgam bağlamıştı sürekli tükürüyordu akşamda nefes darlığından uyuyamıyordu son ayları çok acı çekiyordu elinde soluk açma aleti ile eğer içmeseydi halen yaşayacaktı o sigarayı seçti ve öldü bazen seçim yapmak zorundasın

Haklısınız bişey diyemem. Ama insanın karşısındaki anlaması için onun yaşadıklarını yaşaması gerekir. bağımlı falanda değilim ayrıca şu gün istesem bırakırım ben sadece brzda olsa dertlerimden uzaklşmya çlşyrm.başka çaren yok mu derseniz eğer YOK..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…