Korkutan pko..

O sıralar kiloma takmayı tercih ettim. Yürüyüşler, plates videoları :) çok şükür atabilmiştim kafamdan, Rabbim tez zamanda nasip etsin..

canım sen nasıl pkoydun?ben mesela ılac almadan adet olamam.senın nasıldı?tedavı surecını bıraz anlatır mısın bana ?bu arada bebegın saglıkla gelsın ıns

canım sen nasıl pkoydun?ben mesela ılac almadan adet olamam.senın nasıldı?tedavı surecını bıraz anlatır mısın bana ?bu arada bebegın saglıkla gelsın ıns
Amin canım teşekkürler. Ben düzensiz olurdum. Ama olurdum. Bi tedavi olmadım. Kafamı boşalttım önce sonra yürüyüşe falan başladım. O sırada hamile kaldım.

pko lu arkadaşlar nacizhane tavsiyem incir ve havuç kürü uygulamanız , bendede aynı sorun vardı o ay kullandım ve hamile kaldım tabi ki rabbimin mucizesi ...

pko lu arkadaşlar nacizhane tavsiyem incir ve havuç kürü uygulamanız , bendede aynı sorun vardı o ay kullandım ve hamile kaldım tabi ki rabbimin mucizesi ...

selam canim.pkoyum bnde.cok kistim war.we ilacsiz regl olamiom.nasil yaptin anlatirmisin?ve ne kadar sure uyguladin??birde incire kist yapio diolar????

selam canim.pkoyum bnde.cok kistim war.we ilacsiz regl olamiom.nasil yaptin anlatirmisin?ve ne kadar sure uyguladin??birde incire kist yapio diolar????
Merhaba ben İbrahim Saraçoğlunun tarifini yapmıştım kendi sitesinden detaylara bakabilirsin sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…