Korkunc rüya

melekgibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
444
180
123
Eskişehir
Merhabalar kabus gordum ama gercek gıbıydı hatta arastırdıgıma gore uyku felcı denıyormus. Uyanık gibiyim ama degilim de rüyamda ev arkadasım ben uyurken bana uyusturucu madde veriyor ama ben yerimden kalkamıyorum kımıldayamıyorum konusamıyorum yanıma bi sürü adamlar geliyor bana tecavüz ediyo arkadasım bundan para alıyo kalkıp gitmeye calısıyorum aglıyorum parmaklarımı dahi hareket ettiremiyorum o kadar kötü ki uyanıyorum yanıma bakıyorum kimse yok dokunuyorum ama biri var gibi rüya degil de gercekmis gibi hala etkisinden cıkabılmis degilim uyuyamıyorum gercek gibiydi gercekten kafayı yemek üzereyim evde duramıyorum dısarı cıksam gidecek yerim yok allahım dünya basıma yıkılmıs gibi

O kipirdayamama durumu bana defalarca oldu nas suresi oku bilmiyosanda internetten bul oku bide uykuya dalana kadar YA ALLAH de

Alt tarafı bir rüya olsaydı keske, ev aekadasım gercekten bu tarz seylerle icli dıslı gercek gibiydi gercekten alt tarafı rüya diyorsunuz ama yasadım resmen ve uyandım ama hareket edemedim üc saattir bunu düsünüyorum eve de iki kız bi erkek arkadasını getirmis kız zaten cinlerim var diyodu ama ben bunun dikkat cekmek icin oldugunu düsünüyorum cinlere inanmadıgımdan degil allaha sükür inancım var, ben evde olmadıgım gec kalacagım zamanlar falan arkadasını getiriyor aramız da baya acık dün eve geldigimde arkadası vardı erkek tövbe ya rabbim bi gözü mavi bi gözü siyah korktum okuya okuya kapıyı kitledim uyudum

Yalnı uyku felci böyle olmuyor. Kullandığınız kelimeler, anlattığınız hikaye tam olarak karşılamıyor bu durumu. 2 sene sürekliliği olan uyku felci durumunu bizzat yaşadığım için söylüyorum ; hayat stres yapmaya değmeyecek kadar kısa.

Rüyalar bazan olumsuz etkileyebiliyor. Bu gece böyle geçecek sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…